reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

ja robilam w 1 ciazy jeden test bobo test i krecha była blada. A w tej 5 testow qucik view i były mocne bardzo

martolinka ja byłam 10 maja u gina to nie widział nic u mnie. Same pecherze i tekst ze na razie o ciazy mam zapomnieć...a tu po 14 dniach przychodzę i bobo fikał :)

reklama
Hej!
Maron śliczny Junior:-)
Lazurowe kobito odzywaj się częściej. Zazdroszczę Kanarów:-) Mam nadzieję, że u Ciebie już tylko coraz lepiej:-)
Dziewczynki powiedzcie mi, bo ja juz wariuję.:szok: Jest szansa, że jestem w ciąży mimo, że miałam @? Jest mi strasznie źle. Nic zjeść nie mogę. Juz wiem co to zgaga ( chyba):-( I ciągle kłuje mnie w brzuchu. Zgłupiałam kompletnie. A @ był niby normalny, ale.... nie bolał mnie brzuch i nie był aż tak obfity jak dotąd.

Moja mama twierdzi, że to mozliwe. Podobno jak była ze mną w ciąży, przez 2 miesiące miała normalnie @.:szok:

Hej!
Maron śliczny Junior:-)
Lazurowe kobito odzywaj się częściej. Zazdroszczę Kanarów:-) Mam nadzieję, że u Ciebie już tylko coraz lepiej:-)
Dziewczynki powiedzcie mi, bo ja juz wariuję.:szok: Jest szansa, że jestem w ciąży mimo, że miałam @? Jest mi strasznie źle. Nic zjeść nie mogę. Juz wiem co to zgaga ( chyba):-( I ciągle kłuje mnie w brzuchu. Zgłupiałam kompletnie. A @ był niby normalny, ale.... nie bolał mnie brzuch i nie był aż tak obfity jak dotąd.

Zdarzają się takie przypadki

Poszłabym chętnie po test. Przestałabym wariować przynajmniej. Ale nie mam siły iść do apteki:-( Może jutro kupię. Wybieramy się do wujka mojego M, to gdzies po drodze wpadnę do jakiejś apteki.

@ trwała tyle ile miała, ale wyjątkowo bezproblemowa była. To się u mnie nie zdarza. Zawsze mam dwa, trzy dni wycięte z zyciorysu. Tym razem nawet się mogłam na weselu bawić:-D W grudniu na weselu mojej przyjaciółki dzięki @ to nawet na krzesle usiedziec nie mogłam:-(

Maron nie chodziło mi o to że już za 3 tyg będzie znała płeć tylko że 3 czas szybko leci i nim się obejrzy juz bedzie wiedziała kogo tam ma:)

reklama
hej :)

jestem wykończona dzisiajszym dniem:-:)-:)-( Igor skończył dzisiaj 1,5 roczku a był tak nieznośny, ze w pewnym momencie myślałam że wyjdę z siebie i stanę obok:szok: Bożeeee daj mi cierpliwości do własnego dziecka:-D
jedna z sytuacji (a podobnych było dzisaij ze 20:szok::szok:). Igor jest po obiedzie. Patrzy na winogrono i mówi "am".
ja: "chcesz winogronko???"
Igor: "Nie"

Po 5 sekundach

Igor patrząc i pokazując na winogrono ""ammmmmm"
Ja podnosze winogrono z blatu i mu pokazuję "chcesz?"
Igor kręcąc głową "Nieee"

No więc ja odkładam winogrono, a ten w jaki szał wpadł:szok::szok: płacze, rzuca się na podłogę:no::szok::szok: Po chwili sie uspokoił i się pytam:

"chcesz to winogronko"

Igor "yhyyyyy":-D:-D:-D

Noszzzzzzzz rece i cycki opadają:szok:

I z każdą najmniejszą rzeczą dzisaij tak było:szok: jak on wszedł w taki okres to ja osiwieje:szok::szok:

Dana, poleciałaś po ten test!!!!!!!!!!!!!!! &&&& za pomyślny rozwój sytuacji ;-)
Maron, gratuluję siuroczka :-D:-D:-D

Do góry