reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Witam sie niedzielnie!

Gosia to ze jedna kreska jest jeszcze nic nie znaczy. Dopóki @ nie przyjdzie jest szansa. Trzymam &&&

Dana i co zrobiłaś test? Co wyszło ? Mam nadzieję ze sie pokazała druga kreska.

Niech mnie ktoś dobije . Przed chwila dzwoniła moja u kochana teściowa ze tak sie za nami stęskniła, Żebyśmy przyjechałi . Wkurzyłam sie bo chcieliśmy dziś jechać do Lichenia a ona tak zaczęła smucić ze nie można było jej odmówić.

hej!
Dziś znowu paskudnie.:-( Chciałam zjeść śniadanie. Zrobiłam sobie tosta. Powąchałam stopiony ser i zrobiło mi się źle.:-( Zjadałam trochę na siłę przy drugim podejściu, resztę wszamał Demon. O co chodzi?
W ogóle jest mi dziwnie, wzięlam wysępiłam od taty rennie. Zobaczymy, czy mi to pomoże.
Testu nie kupiłam, mam daleko do apteki. Nie miałam kogo wysłać, bo męża w domu pół dnia nie było. Zaraz zbieramy się do tego wujka M, poszukam po drodze apteki.

Hej Laseczki :-D co tam u Was? :-D teraz idę na łatwiznę, bo nie dam rady wyczytać wszystkiego co, żeście napisały ;-)
Ja ostatnio taka zabiegana jestem, że hej. W dodatku w pracy taki zapie… że jak jestem w domku to już na nic siły nie mam :-p dopiero dziś się zmobilizowałam żeby tu się odezwać :-D a tu mnie nocka w pracy czeka :-(

Oczywiście witam nowe staraczki :-D (na pewno takie są) ;-)

Ale, ale czy ja dobrze widzę… Bunny w ciąży (?) GRATULUJĘ!!!!! :-D

Witam kobietki:))

Słuchajcie mam do Was takie pytanko : Czy któraś z Was ma kota?

Moja córka wyjechała 2 tyg temu na wakacje a teraz od kilku dni kot się do mnie strasznie łasi jak nigdy myślałam, że to dlatego że za nią tęskni... aż tu dzisiaj wyczytałam że koty wyczuwają ciążę kobiety i częściej niż zwykle się przytulają:)

Witajcie dziewczyny!

Wpadam do was z wiadomością...na jakiś czas wstrzymuje starania o dzidzię.
Podjęliśmy taką decyzję gdyż przez 4 cykle się nie udało więc teraz chcę zadbać o siebie między innym pozbyć się pajączków na nogach itd.
Do staranek na pewno wrócimy ponieważ chcemy mieć jeszcze jedno dziecko ale to za jakaś czas no chyba że w między czasie fasolka przyjdzie sama i niespodziewanie:)
Oczywiście będę do was zaglądała i mocnooo wam kibicowała
:tak:

Pozdrawiam was i życzę wszystkiego dobrego dla starających się wszystkich mam:))))

Miłego wieczoru!

reklama
Witajcie,
Wika uśmiałam się.

Dziś na teście jedna kreseczka:wściekła/y::-(

gosiulek spróbuj znowu jutro!!! kiedy ma być @?

Witam sie niedzielnie!

Gosia to ze jedna kreska jest jeszcze nic nie znaczy. Dopóki @ nie przyjdzie jest szansa. Trzymam &&&

Dana i co zrobiłaś test? Co wyszło ? Mam nadzieję ze sie pokazała druga kreska.

Niech mnie ktoś dobije . Przed chwila dzwoniła moja u kochana teściowa ze tak sie za nami stęskniła, Żebyśmy przyjechałi . Wkurzyłam sie bo chcieliśmy dziś jechać do Lichenia a ona tak zaczęła smucić ze nie można było jej odmówić.

Bunny i jak po wizycie tesciowej?
powiedz mi dlaczego Twój suwaczek wskazuje niemal 6 tydzień ciąży a mój ledwo 5 a terminy porodu różnią się u nas o 1 dzień?
Witam kobietki:))

Słuchajcie mam do Was takie pytanko : Czy któraś z Was ma kota?

Moja córka wyjechała 2 tyg temu na wakacje a teraz od kilku dni kot się do mnie strasznie łasi jak nigdy myślałam, że to dlatego że za nią tęskni... aż tu dzisiaj wyczytałam że koty wyczuwają ciążę kobiety i częściej niż zwykle się przytulają:)
ja mam kota i tak jak w poprzedniej ciąży Myszkin szczególnie sie do mnie przytula i łasi. Tak samo robi jak synek jest chory. Przytula sie do niego i czasem nawet spi z nim

co u WAs?

U mnie wszystko ok;-) wkoncu jest piekna pogoda

Do góry