reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Witajcie,
Ja po wizycie z mieszanymi uczuciami
baffled5wh.gif
Gin stwierdził , ze pierwsze usg dopiero za 3 tyg , bo ciąża jest jeszze bardzo młoda i nie chce dziecku po oczach świecic... W sumie racja , ale ja juz sie nakreciłam. Wtedy tez załozy karte ciazy , zleci badania. Jak na razie wyznaczył mi termin na 19 kwietnia;-)

Gosiulek spotkamy sie na kwietniówkach zobaczysz;-)
Lazurek jak u Ciebie?

martolinka dobrze, ze jest ok, 3 tyg szybko zleci :-)
Dziewczyny mam prosbe, znacie moze jakies noclegi, domki letniskowe na Mazurach lub nad Morzem?? maz dostal tydzien urlopu wiec jutro lub pojutrze wybywamy na wakacje :-) ze znajomymi tylko nie wiemy jeszcze gdzie dokladnie :-) dzwonilismy w kilka miejsc wczoraj i albo kosmiczne ceny albo wszytko zajete :wściekła/y: oni twierdza, ze zawsze jada w ciemno i znajduja cos :-) i nie sa to jakies lipne pokoje. Ja wolalabym miec juz zaklepane

reklama
pocieszylas mnie :-) tylko my jeszcze nie wiemy czy nad Morze czy Mazury :-)

aa i wczorajsze fotki z wizyty :) troszke lozysko przyslanialo

Do góry