reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
hej :)

M. śpi.. wrócił padnięty po giełdzie, po południu pojechaliśmy trochę do teściów. I tak dzionek zleciał :)

Gosiulek &&&& za ten cykl.

Dana, nie zrobiłaś testu??? :szok::szok: cierpliwa jestes :-D:-D

Agnieszka, ale nie opuszczasz nas??? &&& za wpadkę :-p:-p;-);-)

Bunny, jak wizyta u teściowej?? Dałaś radę??

Truskawica, hej :)

Viola ja się na kotach nie znam (nie lubię ich), ale trzymam &&&& :)

Hej dziewczynki :-) u mnie dzis zabiegany dzien, ciagle w rozjazdach :-) jak nie u tesciow, to kuzynow, jak nie ze znajomymi to z kuzynka :-D ehhh a teraz maz poszedl na piwko do mojego taty, a ja mam czas wolny, tzn chwile bo zmykam do mycia i spanka :-)
Jutro wieczorem wyjezdzamy nad morze :-) nie wiem czy jeszcze wejde na forum, wiec zycze udanego tygodnia i 2 kreseczek na testach :-) jak wroce, nie ma bata, kolejne ciezarowki musza byc :-D

Martolinka nie wiem czemu jest taka różnica . teraz dopiero zauważyłam ze mi pisze 5 tydzien i 4 dni. na poprzednim miałam tydzień mniej. juz sama nie wiem ostatnią miałam 10 lipca . niech mi ktoś policzy bo ja licze i licze i głupieje . ale powinnam miec dzień młodszą ciąże od ciebie. może kalkulator ciążowy że mi wyliczył datę porodu?

Dziewczyny co do teściowej to z nią za długo nie siedziłam. z szwagierka i dzieciakami poszliśmy na spacer potem wszyscy siedzieliśmy na dworze i żartowaliśmy. Tylko a może aż z jedną rzeczą mi dopierdzieliła 1 sierpnia Piotra kuzynowi urodził się dzidziuś i mi Teściówka mowi że szkoda że już dzieci nie mogę mieć bo Patrykim się dobrze zajmuje a on by na pewno chcial rodzeństwo . Jak się zapytalam czemu uważa że dzieci mieć nie mogę to powiedziala ze ona miala 6 dzieci i ona takie rzeczy wie.

Martolinka nie wiem czemu jest taka różnica . teraz dopiero zauważyłam ze mi pisze 5 tydzien i 4 dni. na poprzednim miałam tydzień mniej. juz sama nie wiem ostatnią miałam 10 lipca . niech mi ktoś policzy bo ja licze i licze i głupieje . ale powinnam miec dzień młodszą ciąże od ciebie. może kalkulator ciążowy że mi wyliczył datę porodu?

Dziewczyny co do teściowej to z nią za długo nie siedziłam. z szwagierka i dzieciakami poszliśmy na spacer potem wszyscy siedzieliśmy na dworze i żartowaliśmy. Tylko a może aż z jedną rzeczą mi dopierdzieliła 1 sierpnia Piotra kuzynowi urodził się dzidziuś i mi Teściówka mowi że szkoda że już dzieci nie mogę mieć bo Patrykim się dobrze zajmuje a on by na pewno chcial rodzeństwo . Jak się zapytalam czemu uważa że dzieci mieć nie mogę to powiedziala ze ona miala 6 dzieci i ona takie rzeczy wie.
To ona nie wie że jesteś w ciąży?

reklama
Bunny, wg mnie termin porodu to 17.04.2012, czyli tesiowa nie wie, ze Pati będzie miał rodzeństwo?

Do góry