reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Witajcie Dziewczynki.
Miałam dzisiaj dziwne doświadczenie.Zrobiłam test.Druga kreska wyszła blada ale była widoczna.Po kilkudziesięciu minutach już jej nie było.:szok:Miałyście taką historię?
Miłego dnia dla Wszystkich

kochana ja miałam taka sytuacje w 27dc i 28! Dziewczyny pamietaja jak pisalam, najpierw sie poawily 2 krechy a pozniej ta magiczna znikala, pozniej do 42dc testy wychodzily negatywne a w 42dc ujrzalam bledziocha no i jestem w ciazy!:-) czyli wtedy juz bylo cos na rzeczy, ale sytuacja dziwna ze znikajacymi kreskami

maron niech mezus idzie na medycyne a najlepiej ginekologie:-D
synus duzy!

wika no juz praktycznie nie plamie, wczoraj na wieczor bardzo brzuch mnie bolal ale jest ok

martolinka widzisz, mialam ta sama sytuacje, poszlam wczesnie do lekarza i jak powiedzial mi ze jeszcze nic nie widac tylko maly pecherzyk to bylam rzczarowana bo ja juz mialam zakodowane ze to ciaza. No ale po 2 tyg juz wszystko bylo widac
głowa do góry, najwazniejsze ze fasolka sie zagniezdzila

ide pranie wstawic, pozniej sie odezwe

lelek no mowie mu, ze sie minal z powolaniem :-D oby to byl sliczny, zdrowy synus :-)
gosiulek no widzisz :-) bedzie ztego dzidzia :tak:
Bunny a Ty kiedy masz pierwsze usg?

Iza przyzwyczai sie bo jak zbliża sie weekend tu robi sie cicho...

Rosolek był dobry?

Ciekawe jak Martolinka. Pewnie juz w domku jest i gości przyjmuje. Mam nadzieję ze szybko sobie pojadą :-):-):-) i nam napiszę co i jak.

Maron i co wiesz kim jest lokator?

Wika co powiedział urolog?

U mnie leje i jest burza :-( a było tak pięknie.

Jeżeli to o rosołku to do mnie to powiem że nawet zjadliwy. ;D

Maron, dzidzia cud ;)

Mnie całą noc brzuch bolał znowu ;/ Ciężka noc..

Już nie moge sie tego testowania doczekać :]

Ale chyba nic z tego nie bedzie.. Coś wcześniej myślałam że sie udało, a teraz już raczej mnie wątpliwości dopadły..

Maron planuje iść w 8 tyg. ale nie wiem czy wytrzymam do 6 września.

Gosia testy z allegro jaką mają czułość ? więc co dopiero jutro testujesz ? będę rano trzymać z Patim kciuki :-)

Witam w ten deszczowy weekend.
Wczoraj jak w pracy siedziałam to upał a dziś jak wolne to deszcz echhh

Maron gratuluje dużego chłopczyka,a mąż skoro taki znawca to bedzie dobrze wiedział jak się tobą opiekować:)
Martolinka najważniejsze że już masz 1 wizytę za sobą teraz byle do przodu:) 3 tygodnie szybko miną, a nim się obejrzysz to już będziesz wiedziała kogo tam nosisz pod serduszkiem.
Gosiulek myślę,że możemy gratulować
Lelek a Ty się oszczędzaj i leżeć i leżeć tylko czy synuś da ci leżeć?

Ja dziś się wybrałam na zakupy bo to długi weekend i żeby mi się nie nudziło i żebym ciągle nie myślała czy już jestem w ciąży czy nie to kupiłam sobie 12 kg ogórków do zaprawienia hihi

I oczywiście weszłam do apteki po teściki wzięłam 2 bobo testy jeden strumieniowy i jeden płytkowy,na strumieniowym pisze, że wykrywa 2-3 dniową ciążę więc ciekawa jestem ile czasu wytrzymam ,mam do testowania jeszcze przynajmniej z 10 dni hehe

Pzdrowionka z deszczowego i burzowego Torunia

Obyście Dziewczyny miały rację.Bardzo dziwna sytuacja Lelek:szok:
Martolinka oj szkoda...
Nie mam dziś czasu nawet Was poczytać bo sprzątanie,pranie,prasowanie.Jutro i w poniedziałek święto a we wtorek wyjeżdzamy do Nałęczowa na tydzień.
W każdym razie myślę o Was cieplutko i za każdą trzymam kciuki.:tak:

Viola ja jakoś bobo nie wierzę.Dziś szukałam w aptekach sure check albo pink ale nie było.Mąż pojechał na miasto więc ma mi kupić jaki będzie aby był czuły.

Ostatnia edycja:
Maron planuje iść w 8 tyg. ale nie wiem czy wytrzymam do 6 września.

Gosia testy z allegro jaką mają czułość ? więc co dopiero jutro testujesz ? będę rano trzymać z Patim kciuki :-)

Niby dużą ale kto wie.To są testy paskowe a ja wolę płytkowe albo strumieniowe.
Tak jutro będę testować bo powtórzyłam jakimś acon ale ujemny.Przeczytałam że dopiero jutro powinnam go zrobić.

reklama
Viola, no nie wiem czy martolinka bedzie wiedziala za 3 tyg kogo nosi pod serduszkiem :-D
bunny zleci :-) wytrzymaj, wtedy uslyszysz juz serduszko :-)

Do góry