Co ja tu widze? Bunny? 

Az mnie zatkalo
GRATULACJE!!!!!! Sie uwinelas kobito, alez Ci zazdroszcze :-) Lelek czytalam cos o plamieniach. Mam nadzieje, ze wsio ok. Odpoczywaj kochana i sie nie przemeczaj. Maron, mmona, martolinka, trina jak sie czujecie? Jakies dolegliwosci uciazliwe sa czy raczej nie? :-) Livastrid jak tam sie miewa buleczka w piekarniku? :-) wika czytalam o tym problemie z Igorkiem. Moze lepiej wybierz sie do lekarza, w sumie nie zaszkodzi. Czytalam tez, ze rozczochrana wyladowala nad Morzem Czerwonym. Hmm... W sumie lepsze to niz nic :-) Truskawcia, dana, anastazja jak tam u Was kochane? :-) Widze tez wiele nowych staraczek, tlok sie robi na ten 2012, az milo popatrzec
U mnie coraz lepiej :-) W listopadzie wybieram sie na Wyspy Kanaryjskie
No i korzystajac z okazji zapytam naszej kochanej anastazji gdzie by mi polecila wypoczywac w polowie listopada: czy Teneryfa czy Fuerteventura? Ale ta Fuerta za mna chodzi jakos, ale jesli juz to i tak nie wiem jaka czesc. Chcialabym, aby bylo w miare cieplo, aby sie poopalac na pewno no i pozwiedzac troszke, chociaz planuje wypad na jakies 10 dni tylko :-) Tesknie za Wami babeczki bardzo i myslami jestem z Wami :-) Kciuki za staraczki i spokojnej ciazy dla oczekiwajacych porodu :-) Buziaki dla wszystkich i kazdej z osobna :***
PS. Napisalam na zamknietym

PS. Napisalam na zamknietym
Ostatnia edycja: