reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Co ja tu widze? Bunny? :szok::szok::szok: Az mnie zatkalo :szok: GRATULACJE!!!!!! Sie uwinelas kobito, alez Ci zazdroszcze :-) Lelek czytalam cos o plamieniach. Mam nadzieje, ze wsio ok. Odpoczywaj kochana i sie nie przemeczaj. Maron, mmona, martolinka, trina jak sie czujecie? Jakies dolegliwosci uciazliwe sa czy raczej nie? :-) Livastrid jak tam sie miewa buleczka w piekarniku? :-) wika czytalam o tym problemie z Igorkiem. Moze lepiej wybierz sie do lekarza, w sumie nie zaszkodzi. Czytalam tez, ze rozczochrana wyladowala nad Morzem Czerwonym. Hmm... W sumie lepsze to niz nic :-) Truskawcia, dana, anastazja jak tam u Was kochane? :-) Widze tez wiele nowych staraczek, tlok sie robi na ten 2012, az milo popatrzec :tak: U mnie coraz lepiej :-) W listopadzie wybieram sie na Wyspy Kanaryjskie
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
No i korzystajac z okazji zapytam naszej kochanej anastazji gdzie by mi polecila wypoczywac w polowie listopada: czy Teneryfa czy Fuerteventura? Ale ta Fuerta za mna chodzi jakos, ale jesli juz to i tak nie wiem jaka czesc. Chcialabym, aby bylo w miare cieplo, aby sie poopalac na pewno no i pozwiedzac troszke, chociaz planuje wypad na jakies 10 dni tylko :-) Tesknie za Wami babeczki bardzo i myslami jestem z Wami :-) Kciuki za staraczki i spokojnej ciazy dla oczekiwajacych porodu :-) Buziaki dla wszystkich i kazdej z osobna :***

PS. Napisalam na zamknietym ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Lazurek wróć do nas albo chociaż pisz częściej! A urlopik Ci sie szykuje pierwsza klasa .
Też skarbie jestem jeszcze w szoku chyba szczęście mi przyniosłyście bo w końcu w tym cyklu było tylko jedno przytulanko w dni płodne i to z takim rezultatem ze hej.

i Ja jestem...Witajcie kobitki....Jestem juz coraz bardziej pewna ze czuje dzidzie bo od jakis 3 dni zawsze wieczorem w odstepach czuje tak samo sie rusza w brzuszku....A dzis jak sie schyliłam to poczułam powyzej pachwiny cos okrogłego jak by nie pozwalało mi sie bardziej schylic i tak mysle ze to była głowka?!

Witam

Lelek bidulko wspołczuje ale niestety leżakowanie. Jak sobie poradzisz z Miłoszkiem, masz kogos do pomocy?
Ja odpukać nie krawiłam juz 4 noc i nie plamiłam ostatnie dni...ale nie zachwalam dnia przed zachodem słońca...
we wtorek idę do gina zobaczyć moja fasolkę wreszcie ale sie boje:szok:

w ogole mnie i mojego kinderka dopadło przeziebienie i oboje podciagamy nosem i marudzimy strasznie:-p:no::wściekła/y:

lece Was troszke nadrobic

Wika a Wy sciagaliscie napletek?
martolinka jak u gina

hej :)

Lazurek!!!!!!!!! koopę lat!!!!!!!!:-D:-D gdzie Ty byłaś, jak Cię nie bylo?? :-D:-D I prosze natychmiast poprawić swoją frekwencję na bb!!!!

Fiona, gratuluję pierwszych ruchów Maleństwa :) achh, piękne uczucie, prawda??

Lelek, jak dzisiaj?? lepiej??

Marcia, nie odciagałam nigdy Igorowi napletka. wczoraj byliśmy u urologa i stan zapalny wziął się stąd, ze ta cała maź, resztki moczu nie miały ujścia. Lekarz delikatnie ściągnął napletek i kazał w każdej kąpieli delikatnie ściągać i robić okłady z rivanolu.

Iza, w weekend u nas przeważnie pustki :)

Martolinka, Maron, jak u ginów było??

Witajcie Dziewczynki.
Miałam dzisiaj dziwne doświadczenie.Zrobiłam test.Druga kreska wyszła blada ale była widoczna.Po kilkudziesięciu minutach już jej nie było.:szok:Miałyście taką historię?
Miłego dnia dla Wszystkich

witajcie :-)
Lazurek, wow Kanary??? zazdroszcze :-) wpadaj czesciej
Bunny :-D:-D:-D
Po wizycie, stwierdzam iz moj maz minal sie z powolaniem :cool2:

Pani doktor pokazuje mu gdzie, raczki gdzie nozki

S (podjarany): a tutaj to jest serduszko, tak?
Gin: tak, tak serduszko
S: hmm a miedzy nozkami cos jest czy mi sie zdaje?? :cool2:
Ja: :szok::szok::szok::szok:
Gin (ze smiechem): tak, raczej bedzie chlopak :-) ale mowie to niezobowiazujaco, bo na tym etapie to moze byc jeszcze przerosnieta lechtaczka :-)
S: no tak wlasnie mi sie wydawalo, ze to ptaszek :cool2:

:-D:-D

Wszystko ok :-)
Junior ma juz ponad 9 cm :-D:-D czyli jest troche wielki jak na swoj wiek :-D

reklama
gosiulek, ale po kilkudziesieciu minutach jest niewazny test :-D mi na wszytkich testach ktore mam wyblkly mocno kreski ale ja mialam grube ciemne :-D a po ilu minutach kreseczka sie pokazala?? testu raz jeszcze

Do góry