reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

ja pierwsze muśnięcia poczułam koło 18 tc.

co do Igora, to powiem wam, ze nie było wczoraj naszej lekarki i byliśmy u innej... ona jest mało kontaktowa, stawia diagnozę, wypisuje receptę i tyle:wściekła/y::wściekła/y: żadnej rozmowy u niej nie ma:no::no: Ale ma bardzo dużo pacjentów, bo jest dobra.. no ale pogadać z nią to się nie pogada:no::no: i dlatego jedziemy jeszcze do urologa.

Lelek, kurcze, potrzeba Ci jest pomoc!!!!! Sama nie dasz rady leżeć i jednocześnie zajmować się Miłoszkiem:no::no::no:

Iza fajnie , ze macie pomoc rodziny:tak:

reklama
Lelek dobrze ze poszłaś do lekarza. Ciekawe co na ten brak przytulanek powie twój mąż chyba nie bedzie sie tak cieszył jak Ty. Musisz teraz bardzo uważać na siebie no i przydała By Ci sie pomoc przy Miłoszku.

Iza dokładnie masz jak w bajce! Ciesz sie dziewczyno! Moi rodzice nie mają jak nam pomoc (zresztą to ja wolałabym im pomoc) a teściowa to by chciała by jej wszystko dawać . Ode mnie na pewno nic nie dostanie ale przede wszystkim dlatego ze zaje**ła nam 5 tys. Odłożonych na wesele.

Wika zdrówka dla Igorka. Biedactwo pewnie go bardzo boli. To sie pojawiło z dnia na dzień?

Martolinka i Maron powodzenia na podglądaniu maluszków. Trzymam &&&

tesciowa jest do czwartku i naprawde duzo mi pomaga a maz to nawet na weekend nie zjedzie do domu... dam rade jakos

wika dobrze chociaz ze diagnozy stawia trafne ale idz idz do innego

Bunny maz przy Miloszu brak seksu znosilbardzo dzielnie, nosilo go ale nigdy mi ne docial, rozumial i tak samo jak ja najwazniejsze dla niego bylo dziecko, teraz tez tak bedzie

bunny, to się stało w środę. Koło 17.00 zmienialam pieluchę a koło 19.30 kąpałam Igora, zdejmuję pieluszkę a tam siusiak cały czerwony i spuchnięty!!! czyli nagle!!! bo o 17.00 niczego nie zauwazyłam:no:

Właśnie Maron i Martolinka && za dzisiejsze Wasze wizyty :)

Lelek dobrze, że już wiadomo co to było, a teraz kochana musisz się oszczędzać dla Fasolki:tak:

Wika zdrówka dla Igora:-)

Ja się żegnam, bo zmykam do domku i jedziemy na wieś:-D życzę udanego długiego weekendu i do zobaczenia we wtorek:-)

Iza znalazła w pokoju Piotrka i sobie wzięła. Jak sie odezwał o te pieniądze to powiedziała ze jej sie należały. Kasę wypłacił dwa dni wcześniej bo mieliśmy kupić alkohol napoje i zapłacić za moja suknie. Zrobiła to na dwa miesiące przed ślubem i przez nią mieliśmy niezłe problemy. A potem powiedziała ze cały ślub fundowała . Ja tej kobiety nie trawie. I juz lepiej o niej nie myślę bo zaraz pierwszego pawia puszcze ciazowego

Iza znalazła w pokoju Piotrka i sobie wzięła. Jak sie odezwał o te pieniądze to powiedziała ze jej sie należały. Kasę wypłacił dwa dni wcześniej bo mieliśmy kupić alkohol napoje i zapłacić za moja suknie. Zrobiła to na dwa miesiące przed ślubem i przez nią mieliśmy niezłe problemy. A potem powiedziała ze cały ślub fundowała . Ja tej kobiety nie trawie. I juz lepiej o niej nie myślę bo zaraz pierwszego pawia puszcze ciazowego

Przekichane..

Ej, a co tak dzis nie piszecie? Wczoraj to bylo tyyyle do nadrabiania, a dzis nic..

reklama
Iza przyzwyczai sie bo jak zbliża sie weekend tu robi sie cicho...

Rosolek był dobry?

Ciekawe jak Martolinka. Pewnie juz w domku jest i gości przyjmuje. Mam nadzieję ze szybko sobie pojadą :-):-):-) i nam napiszę co i jak.

Maron i co wiesz kim jest lokator?

Wika co powiedział urolog?

U mnie leje i jest burza :-( a było tak pięknie.

Ostatnia edycja:
Do góry