reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Kochane, byłam wczoraj z Igorem u pediatry i dostał antybiotyk :no: Siusiak mocna zaczerwieniony, opuchniety, zebrała się już ropa... stan zapalny.
Dzisiaj idę jeszcze do urologa.

Piszecie o serdusszkach, ja słyszałam na każdej wizycie od 8 tyg. Piękne uczucie :)))

maron będziesz wiedziała :tak: Igor mnie muskał na początku, a potem jak się rozkokosił to szalał na całego :-D

Iza, ja też bym wzięła od razu te tabletki

Macie racje :) dziekuje.

Musze sie pochwalic ze moze za tydzien lub dwa bedzie skonczone mieszkanie :) i bedziemy mogli sie wprowadzic :) Super bo kazdy nam pomaga. Mój narzeczony, jego tata i jego dziadek remontują, dziadki od strony narzeczonego dali nam mieszkanie i duzo dolozyli kasy do remontu, a moi rodzice nam fundują różne cuda :) Np kupili nam juz sztućce, komplet garnków, meble do kuchni, komplet wypoczynkowy do salonu, i kuchenke :) Tak zbierali zbierali az nazbierali. Jeszcze odkurzacz i mikrofale chca kupic :) Kurcze, czasem mysle ze mam jak w bajce. :)

Wstyd się przyznać ale nie pamiętam kiedy dokładnie poczułam , ale na pewno nie był to taki kop który stawia na nogi jak to niektóre czują, po prostu przyszło samo, później to już wiedziałam kiedy główką a kiedy pupką się wystawia:-)
wika - dzięki za wieści , lelek czekamy na wiadomość od ciebie
wika - to jednak jakieś zapalenie? ale skąd się takie coś wzięło?

Dzieki dziewczyny za troske i pamiec:-)

Byłąm u lekarza i okazało sie ze historia sie powtarza, to samo co z Miloszem- pęknieta kosmówka
649rozpacz.gif

zero dzwigania, zero stresu, zero seksu(z tego to akurat sie ciesze) i jak najwiecej lezec, do tego dopisal mi duphaston bo luteine wciaz biore. Tego sie najbardziej obawiałam.... mogłam poczekac z tymi starankami, ale teraz to juz musze tak żyć żeby dzidzie ratowac

wika dobrze, ze poszlas do lekarza z Igorem, a powiedzial lekarz od czego to?

maron poczujesz, matka wie ze to sa ruchy dziecka

Izu fajnie ze macie juz swoje gniazdko

Lelek, no coz musisz troche zmienic tryb zycia i robic tak, zeby z dzidziulkiem bylo wszytko ok :-) ja wiem, ze wszytko bedzie ok tylko sluchaj sie lekarza :-)

reklama
lelek - uffff dobrze że wszystko dobrze, ale nie dobrze że tak z tą kosmówką, musi teraz małżonek Ci pomagać i teściowa niech przyjedzie do pomocy ;-) Zrobił Ci usg ?

Do góry