reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Iza - Ja myślę że przez to że myślisz o tym że możesz zaszkodzić fasolce to takie odczucia masz że Ci jest nie dobrze , umysł człowieka to skomplikowany mechanizm :-) a mówiłaś lekarzowi o ewentualnej ciąży? Ja osobiście wychodzę z założenia że co ma być do będzie, o pierwszej ciąży dowiedziałam sie w 8 tyg. w przez te 8 tyg baaaaaaaaaaardzo intensywnie się odchudzałam ( nie dieta ) , zaliczyłam wesele , i 2 imprezy mocno alkoholowe i wszystko było w jak najlepszy porządku ( do pewnego czasu , ale to z innego powodu )
Jak te leki mają Ci pomóc to lepiej je bierz :tak::tak:
Czy ktoś ma kontakt z lelek ?

reklama
czesc :-)
Martolinka trzymam kciuki :-) ja wizyte mam o 16.00 :-)
Ja na pierwszej wizycie czyli w prawie 6 tyg widzialam tylko pecherzyk, na drugiej w 9 tc juz widac bylo bijace serduszko i machajacego do mnie szkrabka :-D dopiero na ostatniej wizycie ginka wlaczyla glosniki i uslyszalam serducho :-) dzis mam nadzieje, ze tez uslysze :-)

Iza - Ja myślę że przez to że myślisz o tym że możesz zaszkodzić fasolce to takie odczucia masz że Ci jest nie dobrze , umysł człowieka to skomplikowany mechanizm :-) a mówiłaś lekarzowi o ewentualnej ciąży? Ja osobiście wychodzę z założenia że co ma być do będzie, o pierwszej ciąży dowiedziałam sie w 8 tyg. w przez te 8 tyg baaaaaaaaaaardzo intensywnie się odchudzałam ( nie dieta ) , zaliczyłam wesele , i 2 imprezy mocno alkoholowe i wszystko było w jak najlepszy porządku ( do pewnego czasu , ale to z innego powodu )
Jak te leki mają Ci pomóc to lepiej je bierz :tak::tak:
Czy ktoś ma kontakt z lelek ?

Tak sądzisz? Tak, mówiłam learzowi, przecież sam kazał się starac :) Mówił że u wielu kobiet w ciąży są infekcje. Mam lekką infekcje. Dlatego sądze że poczekam te 9 dni, zrobie test, jak dostane @ to po @ bede brala te tabletki, a jak nie dostane, to pojde do gina i wtedy przepisze mi cos lagodniejszego. Zreszta sama nie wiem.. Znów sie nakrece a nic z tego nie bedzie.. :(

iza uważam jak gosiulek , jeśli jest to infekcja to czasami lepiej brać leki niż nie brać a skoro lekarz wie o możliwości ciązy to na pewno nie dał co by zaszkodziło, Ja też dostałam w 9 tyg furaginum i jest napisane kategorycznie nie wolno w 1 trymestrze , ale wszystkim jak się okazało przepisuje i nie jest wcale taki straszny ten lek.
maron - ahhh jak Ci zadzroszczę ( oczywiście po dobremu wiesz o tym ;-) ) tego podglądania maluszka , no i kciuki &&&&& zebyś niedługo poczuła ruchy - najwspanialsza rzecz na świecie :tak:

Posłuchajcie firmy farmaceutyczne muszą tak pisać często na wyrost z tego powodu że gdyby coś się stało to np.Iza mogłaby ich podać do sądu a tak mają czarno na białym.
Ostatnio czytałam że nawet ketonal w ciąży można brać bo bardziej ból szkodzi dziecku niż tabletka.
Zresztą podają go po cesarce.

reklama
Do góry