reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Lelek jak by nie biło to by Ci powiedział! Zresztą je widziałaś a lekarz wygląda na leniwego może dlatego nie chciał dać posłuchać! U spokój sie! TY nie ufasz temu lekarzowi to go zmień nawet dziś idź do innego byle byś sie nie denerwowała tyle. Albo pogotowie jak powiez ze twój lekarz na urlopie to Cię przyjmna

reklama
Lelek ja chyba tylko raz słyszałam bicie serduszka i to nie na początku, jeśliby nie biło to by ci kazał przyjść jeszcze raz albo zaraz ci powiedział. Zadzwon do tego lekarza albo jedz na pogotowie.

lelek - jedź na pogotowie, przez telefon lekarz Cię nie zbada, najlepiej żeby Ci usg zrobili, może to krwiak zszedł i się nie martw,Ja przez 4 dni miałam takie krwawienie jak podczas @ , to było w 9 tygodniu , zatrzymali mnie w szpitalu i po kilku kroplówkach wszystko się uspokoiło a dzidzia machała do mnie rączkami . Daj znać czy pojechałaś na pogotowie i co Ci powiedzieli. &&&&&&&&

Witajcie,
dziś wizyta na 17:tak:oby wszystko było dobrze:tak:
Lelcia kurcze a gdzies dalej do szpitala , gdzie porodówka , oddział ginekologiczny jest możesz podjechac? Bedziesz spokojna , bo tak ciagle myslisz i sia zamartwiasz

Witam STARUSZKI! ;D haha

Iza przyzwyczaj sie, zboczuchow tu wiele

Spoko, ja do aniołków też nie należe, ale tak na forum to sie wstydze pisac jakieś tam rzeczy z tego tematu haha ;D

livastrid - to pogadam z mężem żebym mogła na dorobek przyjechać do Ciebie :-D:-D:-D a do norwegii tak w ogóle to strasznie drogie wycieczki, ostatnio szukałam klientce i w szoku byłam:szok:
karolcia - Ja też ostatnio wieczory opuszczam ,ale to za sprawą mojego lenia:zawstydzona/y: my wieczorem kazdy przy swoim komputerze siedzi , za to w ciągu dnia co godzinę telefonujemy do siebie, czasami się zastanawiam o czym człowiek może tyle gadać, nawet z mamą nie mam tylu tematów do gadania, a rozmawiam z nią raz na tydzień.
Iza - dobra już nic nie mówię , Ja to ciągle młoda jestem :-D no ale Ja tak trochę inaczej te swoje lata licze , bo szybko musiałąm dorosnąć , w wieku 17 lat pojechałam 6 tys.km od domu - jak pomyslę jaka szalona byłam ;-)
dorota - dobrze będzie zobaczysz , z fluidami dziewczyn to szybko Cię złapie ciąza :-D

Taaaaa, tak liczysz te lata że pewno już masz osiemdziesiatkę na karku ;P

Dziekuje...wiem o tym...jest cudowny zawsze i wszedzie...i w kazdych momentach - jest bardzo dzielny, jest dla mnie ogromnym wsparciem...jestesmy razem 15 lat...a kochamy sie jak wariaty...i czasem tez tak zachowujemy....jest cudownym człowiekiem, idealnym pielęgniarzem, wspaniałym przyjacielem i rewelacyjnym kochankiem....
i musze zrobic wszystko, żeby sie jeszcze mógł sprawdzic jako super TATA!

Uda Ci sie :) &&&

Ale tu piszecie duzoooooo...... ;-)

U nas maz ma teraz nocki, w dzien odsypia, wiec czekamy jeszcze 3 dni do jego wolnego i do roboty ;-)
Pewnie pod koniec sierpnia bede testowala :-)

trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ladny staz, wszystkiego dobrego Wam zycze i oby z Mama dobrze bylo :-)

u mnie w pierw ciazy dostalam okropnego bolu podbrzusza, jak na @ wtedy pewnie sie maluch zagniezdzal

Gosiu, nie marudaj, i tak wygladasz jak nastolatka, staruszko ;-) hehehe

No to kciuki trzymam za przytulanka ;) &&&

Jestem , melduję się - ale bez piwka, bo Ja na diecie :-D:-D:-D:-D łyczka mężowi ukradłam , bo sobie do meczu kupił , a Ja już 4 kosteczki czekolady wtryniłam i chyba zaraz za arbuza się biorę :-):-):-)
Iza - ok 14 pisałaś o testowanku , sorry za taką późną odpowiedź, teraz sobie dopiero przypomniałam :cool::cool: Ja należę do tych co tu tylko zaśmiecaja wątek a się nie starają :sorry:
wika - biedny synuś, oby mu szybciutko minęło.
lotka - czasami jest przestój, wtedy jest czas do nadrobienia:-):-)

Byłam dzisiaj znowu na tej maszynie wibrującej , mam 24 wejścia w cenie czyli cały miesiąc dzień w dzień będę chodziła, oprócz weekendów, zobaczymy czy będą jakieś wyniki , choć ciężko będzie stwierdzić , bo Ja w domu też zaczęłam zwykłę brzuszki robić - no ale ta czekolada , cholercia - nie mogę jej sobie odmówić :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ah, wcale nie zaśmiecasz :) Po prostu nie wiedziałam :)

Dziewczyny wyszło tak że NIC NIE WYSZŁO . chyba mam to po mamie. ona po pierwszym dziecku miała zawsze jeden cykl w roku pominiety... przeskakiwała go normalnie. wychodzi na to że mam to w genach... bo mi tez tylko i wyłącznie się cykl przesunął. więc wszystko w środku ok i działam dalej zaraz jak tylko się Morze rozstąpi :-D...
ale powiem Wam że zdycham... tak mnie napieprza wszystko.

PS. ZROBILAM SOBIE RUDO BRĄZOWE WŁOSY. lol

Widziałam gdzieś tam dalej zdj, ładny kolor :) Weź no spe i magnez, pomaga na takie bóle.

No spóźnia się, dziś mam już 41dc :confused: Tylko, że w 35dc był negatywny test... Jutro wykonam jeszcze jeden.

Może fasolka? ;]

Martolinka jutro ma wizytę.
Testy z allegro za 1zł:-)

Haha, ja też mam te testy, już przywiozłam od mamy, bo wczoraj tam byliśmy na kawce ;) i źle zrobiłam bo mam 2 to będzie mnie korcic zeby testa wczesniej walnac hah ;]

Około 5 tydzień :) w poprzedniej ciąży też byłam w 5 tc. :)Serduszko pewnie na nastepnej wizycie :)

Gratuluje :)

Kochane, cos mialam pisac ale wyleciało mi z glowy.. Ah, nie obraźcie sie o te "staruszki" na początku posta ;D żarcik taki.

Powiedzcie mi, bo mam taki lek od doktorka na infekcje, i dopiero teraz kupiłam. Tylko 6 tabletek. Niby nie można ich w pierwszym trymestrze, no ale fasolka jak coś to sie pewnie jeszcze nawet nie zagnieździła, a jeśli tak to i tak jeszcze łożyska nie ma, to chyba nic tam do niej sie jeszcze nie dostanie? Jak myślicie? @ mam mieć dopiero 22/23 sierpnia.. Troche czasu jeszcze. Zdąże te tabletki zużyc??

Wiecie co? Cycki mi zmalały ;D i nie chce mi sie nic słodkiego, na samą myśl mnie mdli. Ja wiem wiem, na objawy to duuuuużo za wcześnie, ale tak jakoś nie chce słodyczy..

Aaaa, i wyspałam sie dzisiaj :) w końcu..

reklama
Ah, i zapomniałam dodać, że jedną tabletke wczoraj zalozylam, i sama nie wiem czy to brac, bo tak okolo 20 minut po zalozeniu tabletki "tam", zaczelo mi sie strasznie krecic w glowie, mdlic mnie i tak sie jakos strasznie dziwnie czulam.

Do góry