martolinka
Mama i nie tylko :-)
Pozdro Z Nad Morza Czerwonego Dla Najfajniejszych Lasek w sieci
BRAWOOOOOO!!!! To był niezły horror , ale z happy enedem;-)
just she test mozesz nawet teraz zrobić. Jak jest grubo po terminie @ test można robić w dowolnej porzeWitajcie w ten letnio-jesienny poranek Dziewczyny, powiedzcie mi coś, bo ja już zaczynam fiksować. Ostatnią @ miałam 2.07, tylko, że cykle mam nieregularne. 5.08. zrobiłam test, który pokazał jedną kreskę (potem zamiast go wyrzucić to schowałam do torebki a po 4 godzinach patrzę a tam dwie kreski - przez to zwątpiłam, choć wiem, że nie wolno po tak długim czasie odczytywać wyniku). @ wciąż nie mam, a od dwóch dni bolą mnie piersi. Czy jest jeszcze jakaś maleńka szansa??? Wiem, że to pewnie bez sensu, ale ... jak to mówią "Nadzieja matką głupich..."
Buziaczki :*
a u mnie staranka pełna parą, aż juz zaczynam być z lekka obolała....ale co tam...to takie przyjemne....musi się udac...tylko te cholerne rozregulowane cykle....i nie wiem kiedy teraz owulka i nie wiem, kiedy mogę się @ spodziewać lub nie spodziewać...i kiedy będę mogła sikańca zrobić....ale to może dobrze...bo nie będę szalała...i lampiła się w kalendarz...
buziaki....
Żebys pipki nie musiała w temblak wsadzić.uważaj uważaj:-)
Wika jak mlody? zdrówka
Gosiulek poczekaj do terminu @@@
Aga to już życze Ci udanego urlopu