reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Pozdro Z Nad Morza Czerwonego Dla Najfajniejszych Lasek w sieci

BRAWOOOOOO!!!! To był niezły horror , ale z happy enedem;-)

Witajcie w ten letnio-jesienny poranek Dziewczyny, powiedzcie mi coś, bo ja już zaczynam fiksować. Ostatnią @ miałam 2.07, tylko, że cykle mam nieregularne. 5.08. zrobiłam test, który pokazał jedną kreskę (potem zamiast go wyrzucić to schowałam do torebki a po 4 godzinach patrzę a tam dwie kreski - przez to zwątpiłam, choć wiem, że nie wolno po tak długim czasie odczytywać wyniku). @ wciąż nie mam, a od dwóch dni bolą mnie piersi. Czy jest jeszcze jakaś maleńka szansa??? Wiem, że to pewnie bez sensu, ale ... jak to mówią "Nadzieja matką głupich..."
Buziaczki :*
just she test mozesz nawet teraz zrobić. Jak jest grubo po terminie @ test można robić w dowolnej porze

a u mnie staranka pełna parą, aż juz zaczynam być z lekka obolała....ale co tam...to takie przyjemne....musi się udac...tylko te cholerne rozregulowane cykle....i nie wiem kiedy teraz owulka i nie wiem, kiedy mogę się @ spodziewać lub nie spodziewać...i kiedy będę mogła sikańca zrobić....ale to może dobrze...bo nie będę szalała...i lampiła się w kalendarz...

buziaki....

Żebys pipki nie musiała w temblak wsadzić.uważaj uważaj:-)

Wika jak mlody? zdrówka
Gosiulek poczekaj do terminu @@@

Aga to już życze Ci udanego urlopu

reklama
gosiulek - to ja cos podobnego też czytałam gdzieś, że niektóre tak mają :-)a Ty grzecznie poczekaj na weekend, bo zbankrutujesz a firmy farmaceutyczne się wzbogacą :-D
martolinka - kiedy się umówiłaś na wizytę? chyba przegapiłem tę informacje :zawstydzona/y:

Hejka,

just - she - Ja myślę że to jest to , bo u mnie test nawet po 12 godzinach zawsze I kreskę pokazywał jak nie było ciąży :tak: &&&&&& zrób dwa testy , jeden teraz - żeby zaspokoić naszą ciekawość a drugi jutro z rańca :tak::tak:

Kochana, chętnie zaspokoiłabym Waszą (jak i moją) ciekawość, ale jestem w pracy, więc nie ma szans :sorry2: A z tą drugą kreską na teście to ona naprawdę pojawiła się dopiero po kilku godzinach i była dużo bledsza od tej kontrolnej (więc tego incydentu nie biorę jednak jako wyznacznika). Choć bardzo bym się cieszyła, gdyby Twoje słowa okazały się prawdą... :tak:

Witajcie kobitki....Byłam wczoraj na zakupkach i kupiłam sobie sukienke i sliczne spodnie materiałowe bo do moich jeansow juz nie wchodze....Zaraz jedziemy z M zamowic złobek bo jest duzo dzieci i czeba zamawiac duzo duzo wczesniej zeby byc pewnym ze bedzie miejsce...Mysle ze u was wszystko w dobra strone sie kreci.

reklama
mamusie, jak to jest z tym usg i serduszkiem? bo ja przy Miloszu nie pamietam a teraz widzialam ale slabo jak serduszko bije, natomist ak chcialam posluchac to lekarz sie nie zgdzil bo to w tym tyg ciazy szkodzi dziecku. A wY? Slyszalyscie bicie czy tylko widzialyscie?

Do góry