reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Witajcie :) Chciałabym dołączyc do waszego grona:) Jestem mamą 19 miesiecznej córci i myslimy z męzem o drugim maleństwie. Niestety na razie musimy odsunąc nasze plany, ale nie jest źle ;) 2012 to fajny rok :) Mam nadzieję, ze do tej pory zamienimy mieszkanie na większe :)

Witamy wśród staraczek :)
Pewnie że 2012 to super rok i mam nadzieję owocny:)

Daffi ok:)

A poza tym jak leci dziewczyny u was?Pogoda dopisuje wam?

Samola- Witamy :)

We Wro dzień zapowiadał się słonecznie niestety już jest pochmurnie :(
Wczoraj tez był paskudny dzień aż na poprawe humoru musiałam cos upiec i wyszły mi pyszne muffinki z białą czekoladą, borówka amerykańska i kruszonka :) plus ciepła herbata i kocyk i zrobilo się baaardzo przyjemnie :)

Samola- Witamy :)

We Wro dzień zapowiadał się słonecznie niestety już jest pochmurnie :(
Wczoraj tez był paskudny dzień aż na poprawe humoru musiałam cos upiec i wyszły mi pyszne muffinki z białą czekoladą, borówka amerykańska i kruszonka :) plus ciepła herbata i kocyk i zrobilo się baaardzo przyjemnie :)

devi witaj:)
U mnie dziś pada,mam nadzieję że się jeszcze rozpogodzi:)
A mufinkiiii uwielbiammmmm:)

Miłego dnia!

hej
u nas pogoda jako taka, ja dzisiaj po rannym zastrzyku ruszyłam na zakupy kupiłam Małej białą bluzke i kilka par rajstop
jestem mega osłabiona:angry: nie mam na nic siły i juz nie mogę się doczekac powrotu do zdrowia

Devi ja jestem z Głogowa

Widze ze mojego posta wcierlo z ranca i nie doszedl do was.
otoz nocke mialam dzis fatalna.. malutka dostala takiego kataru ze cala noc plakal krztusila sie wydzielina z noska i byl z nia koszmar.
odpuscila o 5 rano i poszla spac ale tylko na 2 godz. dzis w dzien rewelacji tez nie ma;:):):)(
ok 10 rano zaczal pojawiac sie stan podgoraczkowy 37.5 wiec poszalm do lekarza.. okazalo sie ze zapalenie gardelka...
dostala leki ale na szczescie antybiotyku jeszcze nie. zobaczymy moze to pomoze.
mam nadziej ze dzis pospie troche.

ufff witajcie

Samoala pewnie ,że 2012 to fajny rok zapraszamy:-)
Agatkaak- witaj trzymam kciuki aby Twoje plany sie spełniły

no cóż wczoraj miałam u siebie siostre i dwoje szkrabów była u ginekologa,który kazał jej dziś lub najpóźniej w poniedziałek jechać do szpitala, pojechali więc do domku, o 12 miałam telefon ,że są skurcze chyba bo brzuch sie spinał ,ale bólu nie było, i mają w razie czego kierowce ,na którego czekają, poszłam spać, o 7 rano telefon zaczęły sie silniejsze skurcze , wsiadłam w auto i pognałam do szefowej bo już była w pracy powiedziałam co i jak i dostałam zgode na spóźnienie w międzyczasie mój M już wrócił z pracy do domu (też sie urwał) podjechałam patrze , a on idzie do auta z kocem:-Dpytam po co ci koc, a no bo jak wody odejdą w drodze to rozłożymy na siedzeniu, pojechaliśmy po rodzącą i w droge do szpitala 40 minut w jedną stronę bo taki sobie wybrała, zdążyliśmy w ostatnim momencie i prosto na stół, czekaliśmy na wieści kiedy ta dziewczyna sie urodzi , i co odbywa się cc (siostra opowiadała), wyjeli dziecko i mówią tak : "niech pani spojrzy jaka piękna córka" i pokazali jej jajca:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dchłopak ,a jeszcze wczoraj na usg wyglądał jak dziewczynka no śmiechu warte, wróciłam do pracy i musiałam dłużej posiedzieć padam z nóg poprostu, ale musiałam wam to opowiedzieć:tak:w niedzielę jade sie przyjrzeć temu chłopocu co to był dziewczynką:-)hi hi
dodam ,że to ich trzeci syn.

reklama
hej, hej,hej :))

W końcu weekend!!!!! Ależ się cieszę :)))

Daffodill- wspójczuję koszmarnej nocki :( Człowiek jak się nie wyśpi to potem cały dzień jest maskryczny... a tu jeszcze trzeba się dzieckiem zająć !!! I zdrówka dla Julci :))) Oby szybko przeszło i żeby antybiotyk nie był potrzebny :)

Kobietka- gratulacje dla siostry :)))))) Niezłe jajca!!!!!!!!! :))))))))) Ale tak na serio, pewnie czekali na córeczkę i się na nią cieszyli, skoro mają już dwójkę chłopaków???? A tu taka suprise :)))) Ale najważniejsze, że z Maleństwem wszystko ok :))

Do góry