reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Dafoodill takka mała ciekawostka heh wyobraź sobie że już bez zerkania umiem napisać Twój nick :-D no i trzymam kciuki z tą @!

P.s Dziewczyny zapraszam na zamknięty!!

Aga- niestety ale popełniłaś błąd w nicku Daffodill :happy: nie dwa 'o' tylko dwa 'f' ale faktycznie nie ma najprostszego nick'u, sama zerkam kilka razy jak się to pisze :D

I na jaki zamknięty zapraszasz?? ja się znów nie orietuje :(

reklama
Aga- niestety ale popełniłaś błąd w nicku Daffodill :happy: nie dwa 'o' tylko dwa 'f' ale faktycznie nie ma najprostszego nick'u, sama zerkam kilka razy jak się to pisze :D

I na jaki zamknięty zapraszasz?? ja się znów nie orietuje :(

aaa tak faktycznie jednak popełniłam błąd ale się zbłaźniłam :zawstydzona/y: obiecuję poprawę :tak:

devi jest taki wątek zamknięty na którym można pisać o sprawach o których nie chcemy pisać na forum ogólnym bo tu każdy obcy internauta może przeczytać wszystko czy skopiować zdjęcia więc czasami fotki czy ważne sprawy można pisać,wklejać właśnie w "tajni"

Witam Was z pracy :) Mam okienko między zajęciamy to postanowiłam do Was zajrzeć. Wczoraj mnie nie było, bo nie miałam już czasu, zeby looknąc co u Was :))

Daffodill- będzie dobrze :)) To, ze masz zwiększony apetyt może świadczyć o nadchodzącej jesieni. Magazynujesz tłuszczyk :))))) na zimę. :) Ja mam tak zawsze, że jak przychodzą chłodniejsze dni więcej jem!!!! Latem cały dzień mogę być tylko o wodzie mineralnej,lae jesienią czy zimą to nie przejdzie!!!!!!!!!!! P.S. ja też od dłuższego czasu piszę Twojego nicka z pamieci :))))))

Ilonka- a nie mówiłam, ze farmerama wciągą!!!!!!!!!!! Na któym poziomie jesteś??? Ja ostatni zaniedbałam moją farmę, bo już dwa dni tam nie byłam :((( Pewnie moje roślinki pousychały :((( Fajnie, że masz z ząbkami porządek. A muszę się wybrać do lekarza, bo mi się jeden uksył :(( Ale kompletnie nie wiem , kiedy go zrobię :(((

Mikusia- zdrówka :)

devi jest taki wątek zamknięty na którym można pisać o sprawach o których nie chcemy pisać na forum ogólnym bo tu każdy obcy internauta może przeczytać wszystko czy skopiować zdjęcia więc czasami fotki czy ważne sprawy można pisać,wklejać właśnie w "tajni"

No oki, rozumiem tylko jak się na ten wątek dostać, gdzie go szukać bo ja chętnie tam dołączę :)

No oki, rozumiem tylko jak się na ten wątek dostać, gdzie go szukać bo ja chętnie tam dołączę :)

devi wątek jest na zaproszenia.
Bądź cierpliwa kochana:))

wika witaj.Miłego dnia w pracy Ci życze:)

No tak i mam dziś wolne:=/
Po woli mam dość pracy w tej firmie,muszę pomyśleć nad zmianą pracy.
Jest jeden plus...posiedzę z wami:))

zbliżająca się jesień=większy apetyt, a jeszcze piszesz, że Julka daje Wam popalić nocami więc gdzies energie trzeba zdobyć wiec apetyt rosnie:)
Teraz dopiero zauważyłam że jestes z Międzyrzecza-tego pomiędzy Zielona Góra a Gorzowem?? Czasami przejezdzam tamtędy, środy mam wolne w pracy więc zabieram się z męzem do pracy (jest regionalnym kierownikiem sprzedaży) i zwykle w środy jezdzimy do Gorzowa lub Poznania :)

tak dokladnie z tego Międzyrzecza między Gorzowem a Zieloną Góra:)
zapraszam na kawkę:)

Witajcie:)
Wybaczcie moją chwilową nie obecność ale nie mam siły zaglądać jak wracam wieczorem z pracy a z rana zawsze mam jakąś robotę w domu więc na razie wpadam do was w wolnych chwilach.

mikusia bardzo współczuję tych zastrzyków.Bądź dzielna kochana:)
Dafoodill takka mała ciekawostka heh wyobraź sobie że już bez zerkania umiem napisać Twój nick :-D no i trzymam kciuki z tą @!
devi gratuluję nowego kolorku włosów i powodzenia na wyjeździe:)
ilona dzielna z Ciebie babeczka,gratki :)
kobietka nie wiem czy dobrze doczytałam ale czy Tobie także spóźnia się @ ?

Przepraszam jeżli o którejś zapomniałam.Na szczęście skleroza nie boli :zawstydzona/y:
Jutro mam wolne to zajrzę do was na dłużej:)
Miłego dnia kochane!!

P.s Dziewczyny zapraszam na zamknięty!!

nietrudz sie z moim nickiem... pisz poprostu Daffi tak mnie wczesniej dziewczyny przyzwyczaily wiec wiem ze to chodzi o mnie:)
laski nie wyglupiajcie sie i nie uczcie go;p;p;p;p
piszcie w krocie ja bede wiedziala ze to chodzi o mnie:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry