reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
cześć

Właśnie wróciłam z zebrania 4 latków, trochę potrwalo takie oragnizacyjne sprawy były poruszane.

Wszystkim dziękuje za życzenia zdrowia-jest mi ciut lepiej, chociaż po lekach to jak ćpunka chodzę:-D dzisiaj pół dnia przespałam, a robota papierkowa czeka:baffled: zaraz się muszę wziąść

Agnieszka a w jakiej branzy pracujesz? i czemu masz dość tej pracy??

Daffodill ja studiowałam w Zielonej Górze i miałam kilku znajomych z Międzyrzecza:-)

...albo będę zwracała się do Ciebie Daff bez "i" bo kojarzy mi się to z mydłem przepraszam ale takie moje pierwsze skojarzenie i myślę że ładne,pachnące :-D;-)

ale Daff mi sie zle kojarzy no ale przeciez krzyczec ani bic za to nie bede;p
daffi przyjazniej ale pisz jak ci wygodniej:)

cześć

Właśnie wróciłam z zebrania 4 latków, trochę potrwalo takie oragnizacyjne sprawy były poruszane.

Wszystkim dziękuje za życzenia zdrowia-jest mi ciut lepiej, chociaż po lekach to jak ćpunka chodzę:-D dzisiaj pół dnia przespałam, a robota papierkowa czeka:baffled: zaraz się muszę wziąść

Agnieszka a w jakiej branzy pracujesz? i czemu masz dość tej pracy??

Daffodill ja studiowałam w Zielonej Górze i miałam kilku znajomych z Międzyrzecza:-)

o prosze a moze to jacys nasi wspolni znajomi? widze po nicku 84 wiec pewne to twoj rocznik czyli jak moj maz a w tym wieku troche ludzi jeszcze znam:)

Cześć dziewczyny:)
Wow ale dużo ostatnio piszecie. Dawno mnie nie było więc w skrócie powiem, że jak będziecie oglądały program Jaka to melodia to w soboty i w niedziele będą kulisy i to robię ja:) Zaproponowali mi na praktykach, żebym u nich została i pracowała, tylko, że problem jest taki że ja mam ostatni rok studia dzienne więc nie wiem jak to pogodzę, ale cieszę się bo bardzo mnie chwalą:) Kupiłam sobie też samochód:) a jeśli chodzi o dzieciaczki to będę podwójną ciocią, bo żony dwóch braci mojego D. są właśnie w ciąż jedna jest w 2 miesiącu a druga w 4 także cieszę się, że będą maluszki w rodzinie:)
pozdrawiam
PS. zaglądam do was w miarę na bieżąco, ale nie mam czasu pisać, ale jak tylko będę miała chwilę, to będę o sobie przypominać:)
Witam wszystkie nowe staraczki:) i może trochę późno ale Misia89- GRATULUJĘ!!!!!!!! i trzymam kciuki, jesteśmy z tego samego rocznika więc kibicuję rówieśniczce:)

Cześć Agatka :)) Fajnie, że docenili Cie na praktykach :)) Wzmacnia to wiarę we własne możliwości i umiejętności :)) Nie oglądam tego programu, ale teraz w weekend obejrzę :)))
Co do pracy, to myślę, że powinnaś zaryzykować i przyjąć ich propozycję :)) To już ostatni rok studiów, więc zajęć nie powinnaś mnieć za dużo, a praca mgr jakoś się napisze :)))) Pewnie czasami będzie Ci ciężko, ale myślę, że nie ma się nad czym zastanawiać :)) Wiesz przecież dobrze, jak u nas w kraju jest z pracą. Najchętniej przyjmują młodych, świeżo po studiach i z DOŚWIADCZENIEM!!!!!!!!!! Tak więc jak dla mnie powinnaś korzystać z okazji :))
Gratuluję zostania podwójną ciocią :))))

Cześć Agatka :)) Fajnie, że docenili Cie na praktykach :)) Wzmacnia to wiarę we własne możliwości i umiejętności :)) Nie oglądam tego programu, ale teraz w weekend obejrzę :)))
Co do pracy, to myślę, że powinnaś zaryzykować i przyjąć ich propozycję :)) To już ostatni rok studiów, więc zajęć nie powinnaś mnieć za dużo, a praca mgr jakoś się napisze :)))) Pewnie czasami będzie Ci ciężko, ale myślę, że nie ma się nad czym zastanawiać :)) Wiesz przecież dobrze, jak u nas w kraju jest z pracą. Najchętniej przyjmują młodych, świeżo po studiach i z DOŚWIADCZENIEM!!!!!!!!!! Tak więc jak dla mnie powinnaś korzystać z okazji :))
Gratuluję zostania podwójną ciocią :))))

Dobrze powiedziane,podpisuję się pod tym co napisała wika:)
Także Agatkaak łap chwilę i korzystaj:)))

reklama
Witajcie :) Chciałabym dołączyc do waszego grona:) Jestem mamą 19 miesiecznej córci i myslimy z męzem o drugim maleństwie. Niestety na razie musimy odsunąc nasze plany, ale nie jest źle ;) 2012 to fajny rok :) Mam nadzieję, ze do tej pory zamienimy mieszkanie na większe :)

Do góry