reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Daffodill- chodzi ci o Twoje obawy w sprawie ciaży?? Bo ja tego nie zrozumiałam jako obawe z Twojej strony dlatego może brak odzewu od nas :/

A skąd wogóle u Ciebie mysli o ciąży?? Tylko przez apetyt?? Bo @ chyba Ci się nie zpóźnia patrząc na sygnaturke??
A zwiększony apetyt to chyba teraz sporo z nas ma- zimno na dworze, coraz szybciej ciemno, depresyjnie więc się chce jeść i jeść i jeść;)

Napewno wszytsko będzie dobrze :)

reklama
Daffodill- jak będzie cosik to sie świat nie zwali co?;-):tak:, nie ma co się martwić na zapas jak @ nie przyjdzie to będzie testowanie, a masz jakieś powody aby myśleć ,że @ nie przyjdzie????....

oj mi apetyt też dopisuje , już 5 razy dziś jadłam i dalej jestem głodna ,a jaki ruch w sklepie wszyscy zajadają depreche pogodową :)

jestem :)

dziękuję za kciuki, wizyta była bezproblemowa, pani dr zajefajna babeczka :)
miałam tylko jedną dziurkę, którą pani dr szybko zrobiła i znów mam spokój na pół roku :p
nie no takie wizyty to ja mogę mieć nawet co miesiąc :-D
mój mąż po mojej wizycie żalił się, ze tylko on ma takie słabe ząbki, biedactwo moje kochane :sorry2:on faktycznie sporo ma do robienia, ale trosze sam jest sobie winny

kobietka faktycznie zatankuj, bo różnie może być, pewnie ty będziesz bardziej zestresowana niż twoja siostra :)

Daffodil no kochana cokolwiek się nie zdarzy będzie gicior, myślę że ciążą byś się nie załamała, bo przecież staranka jakby nie było planujecie na przyszły rok, więc małe przesunięcie problemu nie uczyni :)

devi mi kiedyś gin powiedział, że plamienia nie liczy się jako @, no ale może małe przesunięcie po prostu??

śmigam na Farmerama bo się wciągnęłam :)

Dziewczyny zastrzyki dożylne nie bolą, będę miec jutro zakładany wenflon, więc ok więcej kłucia nie będzie. Fakt oszczędze wątrobę i żołądek i po zastrzyku jest naprawde mega szybkie działanie:-), więc nie jest źle

Daffodill a co to za obawy?? Ja to mam zawsze mega apetyt:-D

jutro mam zebranie w przedszkolu

Dzieńńńńń Dobry :0 w ten pochmurny i deszczowy dzień :no:
We Wro jest okropnie a ja dziś po mieście autobusem musze jezdzic bo mój prywatny szofer o 4 rano wyjechał do Warszawy :( Mam nadzieje, że odświeżony rudy na głowie doda mi energi :)

Pozdrawiam i słoneczka dziś życzę Wam:-)

Wiecie co.. dzis od rana tez obzeram sie slodyczami.
moze sama sie nie potrzebnie stresuje... wkoncu wiem ze zaszalalam z mezem w dniach dla nas najbradziej niebeziecznych.
staranka sa ale najpierw sprawy z mieszkaniem musza sie pomyslnie dla nas zakonczyc i naczej drugiej dzidzi nie moze byc bo nie dalibysmy rady.
albo sobie wkrecam juz albo cos sie naprawde dzieje... ale tak szybko zachcianki? to fizycznie niemozliwe.
chyba to przemeczenie bo mala w kosc daje po nocach.

albo sobie wkrecam juz albo cos sie naprawde dzieje... ale tak szybko zachcianki? to fizycznie niemozliwe.

oooo tak Daffodill, w nakręcaniu się to My jesteśmy najlepsze. Wymyślamy sobie diagnoze i do niej dopasowujemy objawy i nagle wszytskie one sie u nas pojawiaja:-D
Głowa do góry bo na to żebys czuła się ciażowa to chyba jeszcze za wcześnie więc nie stresuj się nie potrzebnie :-)

oooo tak Daffodill, w nakręcaniu się to My jesteśmy najlepsze. Wymyślamy sobie diagnoze i do niej dopasowujemy objawy i nagle wszytskie one sie u nas pojawiaja:-D
Głowa do góry bo na to żebys czuła się ciażowa to chyba jeszcze za wcześnie więc nie stresuj się nie potrzebnie :-)

no tak to raczej nmie mam mozliwosci jeszcze sie czuc... pierwsza ciaze wyczulam dopero w 8 tyg. taka to wykryc moga tylko badania. jednak nie zdecyduje sie bo strasznie sie boje ze moge zobaczyc cos czego bym nie chciala...
ale fakt kobitki takie sa ze sie nakrecaja...
mnie zdziwil moj apetyt bo nigdy takiego nie mialam no ale przeciez na apetyt ciazowy jeszcze duzo za wczesnie;p

zbliżająca się jesień=większy apetyt, a jeszcze piszesz, że Julka daje Wam popalić nocami więc gdzies energie trzeba zdobyć wiec apetyt rosnie:)
Teraz dopiero zauważyłam że jestes z Międzyrzecza-tego pomiędzy Zielona Góra a Gorzowem?? Czasami przejezdzam tamtędy, środy mam wolne w pracy więc zabieram się z męzem do pracy (jest regionalnym kierownikiem sprzedaży) i zwykle w środy jezdzimy do Gorzowa lub Poznania :)

reklama
Witajcie:)
Wybaczcie moją chwilową nie obecność ale nie mam siły zaglądać jak wracam wieczorem z pracy a z rana zawsze mam jakąś robotę w domu więc na razie wpadam do was w wolnych chwilach.

mikusia bardzo współczuję tych zastrzyków.Bądź dzielna kochana:)
Dafoodill takka mała ciekawostka heh wyobraź sobie że już bez zerkania umiem napisać Twój nick :-D no i trzymam kciuki z tą @!
devi gratuluję nowego kolorku włosów i powodzenia na wyjeździe:)
ilona dzielna z Ciebie babeczka,gratki :)
kobietka nie wiem czy dobrze doczytałam ale czy Tobie także spóźnia się @ ?

Przepraszam jeżli o którejś zapomniałam.Na szczęście skleroza nie boli :zawstydzona/y:
Jutro mam wolne to zajrzę do was na dłużej:)
Miłego dnia kochane!!

P.s Dziewczyny zapraszam na zamknięty!!

Do góry