reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

hej :)

Fiona, miodzio brzuszek :-D:-D Śliczny :)

Mmona, jakie cudne widoki :tak::tak: Poleniuchowałabym chętnie na balkonie z widokiem na Tatry :-D

Lelek, jak się czujesz??

MamaSowka, &&& za ten cykl :) A trojaczki, hmm?? wesoło byś miała :-D:-D

Trina zdróweczka życzę ;)

Iza , Gosiulek witajcie :)

U nas weekend minąl masakrycznie szybko... w sobotę jak zwykle sama, a w niedziele posiedzieliśmy trochę u siostry M.
A wieczorem takie dunga dunga było:zawstydzona/y:, jakiego już dawno nie mieliśmy :szok::szok:

Obiadek już podszykowałam i chyba się wezmę za mycie okien

reklama
Dziewczyny jak jest u was z owulką? Wszędzie czytam że powinna być w połowie cyklu a ja z córką zaszłam zaraz po @.Czy któraś też ma tak nie książkowo?

Zaraz po @ też można zajść...szczegolnie jak się ma krótkie cykle:)

Gatulacje nowo zafasolkowanym:) I trzymamy kciuki za najbliższe testowanie;) Jak was czytam to już się nie mogę doczekać kiedy ja będę testować:)

witam się :)

trina ale mieli przygodę kurczę. A ja wczoraj sunełam zm łodym równo i mnie obudził huk i młody spadł mi z łożka :-:)szok::wściekła/y: on normalnie maszeruje jak śpi a ja się budze z 15 razy i go przekładam...Zawsze mamy zabezpieczenie ale kurde mi sie przysnelo i nie postaiwlam koca< dupa ze mnie>

wika moze z tego dunga dunga cos się wykluje- Oby oby:)

u nas pieknie dzisiaj. Slonko sie przebija ale ciepełko a wieczorem kolezanki wpadaja wiec znowu poplotkuję...

c do cykli to mialam rozne raz 30, raz 38, a raz 47 i nie wiem kiedy zafasolkowlaismy;)

IZA- ja w maju miałam usuwaną endometriozę,ale ja miałam taką w bliźnie po cesarce mi się zrobiła,wycięli i już jest spoko:)

Ja mam w takim miejscu że jak mi usuną to nie będę miała dzieci.. ;/

Bunny - jak bede miałas jakies fajne zdjątko to wstawię.

Odpoczywam na balkonie, wziełam prysznica i wieczorkiem wyruszamy posiedzieć.

A teraz dla was pocztówka z Zakopanego

.Zobacz załącznik 379118Pozdrawiam;-)

Fajnie, dziękujemy :)

Fiona taki w sam raz :))) ja mam malutki:)) najwiekszy wieczorami, rano mało co widac :)

IzulQa a co lekarz powiedział na tą endometriozę?

ale u nas lało. Znajomi wpadli zjedliśmy grilla a teraz młody szaleje z goscmi :)

mmona ale Ci dobrze:)

Lekarz starał się mnie nie przestraszyć. Powiedział że teraz nie mogę tego leczyć, i żebym zaczęła brać kwas foliowy i w ciągu najbliższych 3 miesięcy zaczęła się starać, że mam zielone światełko. Więcej nie pamiętam, bo byłam troche w szoku, sama nie wiem czemu ;D Pamiętam że nie chciałam go do głosu dopuścić bo caqły czas mówiłam o czymś innym. W końcu to co mi na USG pokazał, narysował mi i wytłumaczył. Ja na dodatek mam jeden jajnik.. To jest już całkiem przekichane.

Lanja, szybko zleci, zobaczysz :) Nim się nie obejrzysz, zaczniesz wypatrywać objawów ciążowych:tak:

Marcia, mnie Igor kiedyś też spadł z łóżka. On zawsze śpi w swoim łóżeczku, ale kiedyś obudził się koło 4, więc go wzięłam do nas. Mariusz koło 6 się obudzil i pojechał na warsztat i zostaliśmy z Igorem sami. Koło 6.30 też obudzil mnie huk:szok: ja wystrachana na maksa, a igor tylko się otrzepał, powiedxział "bachhh" i wlazł spowrotem na łóżko:-D

Iza, macie zielone światło, wiec działajcie :) Nie ma co za dużo myśleć, analizować, bo człowiek oszaleje!!!!!!!!

I nie zabrałam sie jeszcze za te okna. Mariusz przywiózł z warsztatu trochę odpadów z drewna więc musiałam to wrzucić do komórki, teraz Igor śpi a ja zamiast się zabrać za robotę to siedzę na bb:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Lanja, szybko zleci, zobaczysz :) Nim się nie obejrzysz, zaczniesz wypatrywać objawów ciążowych:tak:

Marcia, mnie Igor kiedyś też spadł z łóżka. On zawsze śpi w swoim łóżeczku, ale kiedyś obudził się koło 4, więc go wzięłam do nas. Mariusz koło 6 się obudzil i pojechał na warsztat i zostaliśmy z Igorem sami. Koło 6.30 też obudzil mnie huk:szok: ja wystrachana na maksa, a igor tylko się otrzepał, powiedxział "bachhh" i wlazł spowrotem na łóżko:-D

Iza, macie zielone światło, wiec działajcie :) Nie ma co za dużo myśleć, analizować, bo człowiek oszaleje!!!!!!!!

I nie zabrałam sie jeszcze za te okna. Mariusz przywiózł z warsztatu trochę odpadów z drewna więc musiałam to wrzucić do komórki, teraz Igor śpi a ja zamiast się zabrać za robotę to siedzę na bb:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Wiem wiem :) Działamy :)

Witajcie Dziewczyny.My też się staramy.Mam nadzieję że się uda i ...ciii..... jestem w ciąży.O tym jednak dowiem się za kilka dni bo wtedy będę testować.

Goiulek i tu się spotykamy:tak:trzymam kciuki:tak:
Hej :) Mogę się przyłączyć? Jestem lekko zagubiona, ponieważ pare tygodni temu dowiedziałam się że mam endometriozę, nie mam za bardzo z kim o tym porozmawiać.. Przez rok chodziłam od lekarza do lekarza i dopiero prywatny lekarz mnie zdiagnozował. Mam zielone światełko na staranka :) Starania póki co były 9, 10 i 11 dzien cyklu, kiedy to zaobserwowałam piękny śluz płodny ;] Dziś mam 12 dc. Pozdrawiam!

witaj i również życzę pwoodzenia!!!:-D
Wika nie przemeczaj sie :tak:siedzenie na BB przyjemniejsze od okien:-p

gdzie Lelcia?

Ja dzis jestem nieprzytomna i zaraz ide spac..

nie kuś Martolinka, nie kuś :-D

ale jedno okno jest już pokonane:-D:-D (to najmniejsze:-D:-D:-p:-p)

naprawdę mi się nie chce!!!

A Ty jak sie czujesz, Martolinka??

reklama
Wiecie co? Zadręczam się tą chorobą ;/ Ciągle się upominam w myślach że nie wolno się załamywać, a potem znów zaczynam się zastanawiać czy dam rade zajść w ciąże.. I tak w kółko. @ mam mieć 22 sierpnia a 23 mam poprawkowy egzamin maturalny z matematyki ;D Tak samo miałam w pierwszej ciąży hehe @ miałam mieć 22 czerwca a 23 miałam egzamin praktyczny :) Tego dnia już wiedziałam że jestem w ciąży. Może tym razem będzie podobnie i się uda?

Do góry