reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Hej kobitki

Siedze na balkonie, z laptopikiem, mężula śpi, pogoda zapowiada sie super.
Mężula wstanie zjemy sniadanie i wyruszamy:)
Dzisiaj nasza rocznica i wieczorem zasiadamy w knajpce na kolacji.
Myslałam ze nie bedziemy mieli internetu, ale jakis tam złapałam i o dziwo zgadłam hasło i mamy :)
odwiedze was potem

hejjj

mam takiego lenia:no::no::no:, jak stąd do Paryża:szok: nic mi się nie chce:szok::szok:

miłej niedzieli dla Wszystkich :)

Hej:-)

Ja dziś jestem jakaś taka wesoła. Wczoraj po przytulankach mąż mi powiedział ze było tak jak byłam w ciąży. Teraz mam malutką nadzieję ze sie udało. Chociaż rozsądek mi mówi ze przecież szyjka jest taka sama przed okresem jak i na początku ciąży. Ale on twierdzi ze sie udało. Moje szaleństwo jest juz ogromne :p.

Dziś są urodziny mojej królowej i po południu jedziemy na torta.

Hej :) Mogę się przyłączyć? Jestem lekko zagubiona, ponieważ pare tygodni temu dowiedziałam się że mam endometriozę, nie mam za bardzo z kim o tym porozmawiać.. Przez rok chodziłam od lekarza do lekarza i dopiero prywatny lekarz mnie zdiagnozował. Mam zielone światełko na staranka :) Starania póki co były 9, 10 i 11 dzien cyklu, kiedy to zaobserwowałam piękny śluz płodny ;] Dziś mam 12 dc. Pozdrawiam!

Hej:-)

Ja dziś jestem jakaś taka wesoła. Wczoraj po przytulankach mąż mi powiedział ze było tak jak byłam w ciąży. Teraz mam malutką nadzieję ze sie udało. Chociaż rozsądek mi mówi ze przecież szyjka jest taka sama przed okresem jak i na początku ciąży. Ale on twierdzi ze sie udało. Moje szaleństwo jest juz ogromne :p.

Dziś są urodziny mojej królowej i po południu jedziemy na torta.

A jak długo się już starasz?

Witaj xXxIzuLQaxXx! trzeba Ci jakiś skrocik wymyśleć :-)

od stycznia się nie zabezpieczamy a od maja ostro bierzemy się do roboty. 9 powinnam testować ale chyba nie wytrzymam i jutro to zrobie . Chyba, że się okaże że jednak silną wolę mam w co wątpie .

To pierwszy miesiąc waszych starań? mam nadzieje że odrazu będzie celny ;-)
Długo się staraliście o Oliwkę?

pozdrawiam i lecę bo mężulek obiad skończył i trzeba będzie się zacząć szykować na imprezkę

Witajcie Dziewczyny.My też się staramy.Mam nadzieję że się uda i ...ciii..... jestem w ciąży.O tym jednak dowiem się za kilka dni bo wtedy będę testować.

reklama
Witaj xXxIzuLQaxXx! trzeba Ci jakiś skrocik wymyśleć :-)

od stycznia się nie zabezpieczamy a od maja ostro bierzemy się do roboty. 9 powinnam testować ale chyba nie wytrzymam i jutro to zrobie . Chyba, że się okaże że jednak silną wolę mam w co wątpie .

To pierwszy miesiąc waszych starań? mam nadzieje że odrazu będzie celny ;-)
Długo się staraliście o Oliwkę?

pozdrawiam i lecę bo mężulek obiad skończył i trzeba będzie się zacząć szykować na imprezkę

Hej :) Może być po prostu Iza, bo to moje imie :) albo xxx he he ;D
O Olivcie? Cóż.. 2 cykle ;P Ale wtedy nie miałam endometriozy.. ;/
Nie staramy się długo. Raczej były tylko pojedyncze akty. Takie starania na całego, to dopiero w tym cyklu. Od 9 dnia cyklu. :) Poprzednie cykle miałam "problemy" z płodnym śluzem, a raczej z jego brakiem, albo był tylko jeden dzień, itd. A w tym cyklu piękny śluz płodny i jest go dużo :) Powodzenia życzę!

Witajcie Dziewczyny.My też się staramy.Mam nadzieję że się uda i ...ciii..... jestem w ciąży.O tym jednak dowiem się za kilka dni bo wtedy będę testować.

Ja za 15 dni :) Trzymam kciuki za wszystkie!!! :]

Do góry