reklama
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
ja juz po dobrym obiadku.....Czy ktoras z was chciała by zobaczyc moj brzuszek ciazowy? jeszcze przed sniadankiem i w pizamce....
Wysyłaj
Bunny86
mama Patryka i Dominika
Fiona gdzie to zdjęcie? Daj oczka nacieszyć.
Mmona Ty też daj zdjęcie brzuszka w Zakopcu!
Mmona Ty też daj zdjęcie brzuszka w Zakopcu!
zdjecie swierze bo z ranaZobacz załącznik 379095
Bunny86
mama Patryka i Dominika
Fiona śliczny brzuszek:-)
Mmona piękny masz widok i odpoczywaj ile sie da
lelek a jak Ty sie czujesz?
Mmona piękny masz widok i odpoczywaj ile sie da
lelek a jak Ty sie czujesz?
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Fiona taki w sam raz
)) ja mam malutki
) najwiekszy wieczorami, rano mało co widac 
IzulQa a co lekarz powiedział na tą endometriozę?
ale u nas lało. Znajomi wpadli zjedliśmy grilla a teraz młody szaleje z goscmi
mmona ale Ci dobrze
IzulQa a co lekarz powiedział na tą endometriozę?
ale u nas lało. Znajomi wpadli zjedliśmy grilla a teraz młody szaleje z goscmi
mmona ale Ci dobrze
Lelek - oszczędzaj się
bunny - mnie ostatnio koleżanka nastraszyła. Jej kuzynki synek (11mies) walnął się w głowę o solidny dębowy stół. Nawet nie zapłakał, tylko dalej się bawił. Po paru dniach mama wyczuła, że w miejscu uderzenia jast miękko, jakby spuchnięte. Pojechali na pogotowie. Okazało się, że młodemu w dwóch miejscach pękła kość ciemieniowa
na szczęście nie zrobił się krwiak, bo wtedy operacja. A wczoraj Maciek mi z główki przyłożył przy tarmoszeniu się i dzis ma na czole wielkie napuchnięte coś. Pojechał z M do Gda, kazałam mu monitorować co się z tym opuchnięciem bedzie dziać.
mmona - zazdroszczę relaksiku
my byliśmy na wsi, teraz M wziął młodego do Gdańska. A ja mam wkur.... zaledwie tydz temu przestałam brać antybiotyk, a tu dziś znów gardło mnie nawala. Powinnam emigrować do jakiejś pustelni, albo na bezludą wyspę i siedzieć następne pół roku. Wszak jesień i zima przede mną....
bunny - mnie ostatnio koleżanka nastraszyła. Jej kuzynki synek (11mies) walnął się w głowę o solidny dębowy stół. Nawet nie zapłakał, tylko dalej się bawił. Po paru dniach mama wyczuła, że w miejscu uderzenia jast miękko, jakby spuchnięte. Pojechali na pogotowie. Okazało się, że młodemu w dwóch miejscach pękła kość ciemieniowa

mmona - zazdroszczę relaksiku
my byliśmy na wsi, teraz M wziął młodego do Gdańska. A ja mam wkur.... zaledwie tydz temu przestałam brać antybiotyk, a tu dziś znów gardło mnie nawala. Powinnam emigrować do jakiejś pustelni, albo na bezludą wyspę i siedzieć następne pół roku. Wszak jesień i zima przede mną....
reklama
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Bry...
Przeczytałam, ale nie mam weny odpisać...paskudny mam dziś dzień -> strasznie słabo się czuję, a cycki nawalają mnie jak stąd do końca świata
jedyny plus jest taki, że już nie pamiętam kiedy przed @ bolały mnie piersi, więc może to co innego, ale nie zapeszam...dziś jadę do apteki to kupię ze 2 testy, ale poczekam z nimi do piątku-soboty (no chyba, że mnie coś podkusi)....
Śniło mi się dziś, że urodziłam TROJACZKI
W sobotę jechałam z siostrą Babcię zawieźć na wieś do rodziny koło Warszawy, a wczoraj pojechałam z Bartixem do Gliwic, żeby druga siostra mogła się z nim pożegnać, bo dziś wyjeżdża jako opiekunka z dzieciakami na kolonię
A jak Wam weekend minął???
Przeczytałam, ale nie mam weny odpisać...paskudny mam dziś dzień -> strasznie słabo się czuję, a cycki nawalają mnie jak stąd do końca świata

Śniło mi się dziś, że urodziłam TROJACZKI

W sobotę jechałam z siostrą Babcię zawieźć na wieś do rodziny koło Warszawy, a wczoraj pojechałam z Bartixem do Gliwic, żeby druga siostra mogła się z nim pożegnać, bo dziś wyjeżdża jako opiekunka z dzieciakami na kolonię

A jak Wam weekend minął???
Podziel się: