reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

trina moze masz jeszcze chwile by przytyc, ja jestem w 18 tyg i mam +8 a jakos drastycznie nie jem;-) na tym etapie jak z mala bylam mialam +2,5

ja kiedys w klasie mialam kolege co urodzil sie w tym samym dniu i szpitalu co ja, choc z innych miast pochodzilismy

reklama
liv to ja sobie zdaję sprawę, że mam jeszcze szanse. Ale pocieszam się, że skoro z Mackiem ważyłam na tym etapie więcej niż teraz, a przytyłam wtedy 4 kilo, to może nie grozi mi powtórka z rozrywki, czyli ponad 25 na plusie. Cicho na to liczę ;-)

Pełno jest takich przypadków.
Ja chodziłam do klasy z takimi dwoma chłopakami. Jeden urodził sie 10 minut po mnie a drugi 4 godziny (ale to juz był 11 listopada) a nasi ojcowie pracowali w jednej firmie

Maron - a nie boisz się jeść camembertów? w ciąży ponoć nie powinno się....

ale przeciez z mleka pasteryzowanego mozna :-) ja sobie plesniowych nie odmowie :-) mozna, mozna smialo ;-)
lelek ojej szkoda, ze sytuacja sie powtarza, no coz jesli bedziesz musiala lezec to tak zrobisz, dacie rade :-) daj znac co tam u Ciebie :-)
widze, ze same gorace 24-latki tutaj :-D ja 24 lata skonczylam w maju :tak:

Dziewczynki mam pytanie . Jak przechodziłyście z mleka modyfikowanego na mleko krowie? Pati pije nutramigen. Skaza mu minęła na szczęście. Mleko jest refundowane do dwóch lat. Ale mi w ośrodku powiedzieli ze więcej recept nie dostanę. Musiałbym iść do alergologa a on z kolej mi tego mleka nie przepisze bo nie ma alergi. A szkoda bo to mleczko dobrze wpływa na Patiego brzuszek. Mleczko pije dwa razy o 6 i przed snem kaszkę

Maron wlasnie strzeliłaś 1000. Jak to ładnie wygląda .

Ciekawe jak Dana po weselu. Pikna upiłaś sie ? :-) ja będę piła w sobotę na spotkaniu z znajomymi jak źle pójdzie

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry