reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

nie kuś Martolinka, nie kuś :-D

ale jedno okno jest już pokonane:-D:-D (to najmniejsze:-D:-D:-p:-p)

naprawdę mi się nie chce!!!

A Ty jak sie czujesz, Martolinka??

Wika podjadłam sobie to mam się całkiem nizle:tak:juz chce zeby był brzuszek a to dopiero 5 tc.
Przemogłaś lenia? nie wierze ;-)
Ooooo Martolinka cześć.Jaki świat mały:-DTobie się udało to mam nadzieję że i mi się uda.Choć Ty młodsza jesteś więc było łatwiej;-)

Ledwo 24 lata w listopadzie więc już nie nastolatka:tak:

reklama
hej !
Normalnie się dziś nie wyspałam:wściekła/y:. Późno przyjechaliśmy z urodzin Pati nie chciał iść spać po mimo tego że ciekał prawie cały czas za dzieciakami. on ma więcej siły jak ja . tęsknie za czasami jak chodził spać o 23:confused:. A do tego dziś sobie smacznie spalam a tu przyjechały kuzynki. Lubie je , fajnie się z nimi spędza czas ale nawiedzać o 9 rano i to nie zapowiedzianie to mi się nie podoba. Przed chwilą pojechały a ja się będę zabierać za obiad ale jakoś weny nie mam.

Martolinka może i nie jesteś nastolatka a ale nadal bardzo młoda dooopka hihihi a na pewno młodsza o rok ode mnie

Wika ja próbuje myć okna od 2 tyg i dojść do nich nie mogę :-)

IZA słońce przecież lekarz nie powiedział że nie możesz mieć następnego dziecka już teraz tylko po operacji więc się nie smutaj tylko intensywnie pracuj nad bebikiem . i mam nadzieje że dlugo nie będziesz na II kreseczki czekać :tak:

Lelek gdzie Ty sie zapodziałaś ? napisz jak się czujesz !!!

Trina zdrówka życzę!!! na straszyłaś mnie z tą pękniętą kością . jak młody wstał to mu głowę całą obmacałam . na szczęście nie ma na czole nic spuchniętego tylko zadrapanie z którego zrobił się dziś strupek ale nie głęboki

Marcia mój też maszeruje po łóżku ale ja na szczęście mam bardzo lekki sen i jak on się tylko ruszy lub mnie dotknie to się zaraz budzę . mój w łóżeczko nie śpi bo przy tym jego maszerowaniu cały byłby poobijany . najbardziej się własnie boję o ta głowę bo wali w te szczebelki z taka silą że aż mnie zaczyna boleć głowa. a wszytko się zaczęło jak się zachłysnął wodą w nocy.

laski jutro mam testować ! ale chyba bardziej się boje niż cieszę że to już. maż test z poprzedniego miesiąca mi WYWALIL :wściekła/y: bo stierdził że jak będę go miała pod ręką to za bardzo będę świrowała . co za łoś . jesli jutro nie przywita mnie @ to idę sobie spacerkiem 2 km do apteki. ale cosik czuje że chyba dostanę dziś. normalnie nie mogę wytrzymać .

ps ja też z listopada 10 a będę kończyć 25 latek

same skorpiony na tym forum ;-)

jasne, sa tez blizniaki:-p i nie tylko ja:-p

witam wszystkie
a szczegolnie nowe mamy na 2012

martolinka chcesz juz brzuszek? no nie gadaj nie wiesz co mowisz:-D ja mam taki teraz jak z mala bylam w 28 tygodniu, szybko wyszedl, szybciej przytylam niz ostatnio w ogole

wika, no za mnie deszcz umyl dzis okna. ale na serio to w tym roku tylko maz bedzie je myc, bo ja nie mam jak

Hej,hej nie same, nie same.Ja z września a więc panna.Mój synek skorpion jak Martolinki z 19.

O to tak jak ja :-)

liv - a ja cos mam wrazenie, że z Maćkiem bardziej przybieralam. Teraz cały czas mam te 3 kg na +, które na samym początku mi przybyły w związku z porzuceniem dietki. A tak to nic. Musze wygrzebać zdjecia brzucha z młodym.

reklama
Do góry