reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

W poprzedniej ciąży tylko raz zwymiotowałam .M zrobił mi gorąco czekolade (taką prawdziwa) o 4 rano jak ruszałam pociagiem na uczelnie i to było za dużo jak na mój żołądek;-)
ciekawe jak Lelek..
Maciaa miłego dnia :) spadam , wybieramy sie na wycieczke za miasto .;-)

reklama
Hej dziewuszki!

Przed chwila sobie uświadomiłam ze równo 2 lata temu było udane przytulanko z którego wyszedł Pati hi hi hi .

Leluś myśl pozytywnie i sie oszczędzaj. Z tego co pamiętam to 8 sierpnia mieli przyjechać teście to pomogą przy pilnować Miłoszka.

Martolinka a renni na ta zgagę bierzesz ? Bo chyba tylko to można w ciąży.

Marcia fajnie ze juz czujesz ruchy. Na razie to przyjemne motylki a potem bolesne kompniki ale i tak wszystko cieszy :-)

Ostatnia edycja:
heja
witam nietypowa pora

Lelcia co tam?moze to krwiaczek maly. Wiem, ze ciezko, ale postaraj sie wypoczac

martolinka w pierwszej ciazy pierwsze jakiekolwiek ruchy czulam w 18, te mocniejsze w 20 teraz juz cos czulam w 14 a od 2 tygodni nie pytaj co sie dzieje

marciaa a czytam kryminal o Becku -Politimorderen- Wahlöö/Sjöwall

maz mi sie ulotnil na koncert, ja obzarlam sie hot-dogami, jedno dziecko spi a drugie radosnie kopie mnie w pecherz i ciagle chce mi sie siku

a -wika-jakby moja nauczycielka od roslin ozdobnych uslyszala o obcinaniu pedow Phalaenopsis czyli tego storczyka ze zdjecia, to by pale wstawila i najchetniej rece obciela. Jego pedow sie nie obcina, bo na nich tworza sie nowe, podcina sie nad ostatnim istniejacym oczkiem - tym czyms wystajacym z pedu, po paru tygodniach z ktoregos z istniejacych oczek wyrosnie nowy ped. Chyba, ze chcesz dac spokoj roslinie by odpoczela wtedy opitolisz caly ped i czekasz rok/dwa na nowy ped kwiatowy

Ostatnia edycja:
Bunny nie biore na razie nic , bo az taka straszna ta zgaga nie jest:tak:
bylismy na plazy i było cudnie. KOŁO 16 juz mniej ludzi, słonce nie pali ...

Witajcie kochaniutkie....Jak mija weeked? Mi sobota szybko przemineła w połodnie bylismy u znajomych na grilu a potem zrobilismy zakupki i tak dzien minoł.....

Mam jeszcze pytanko juz do mam.Czasami odczuwam takie przelewanie lub ocieranie np jak sie otrze reka o reke w moim brzuchu i nie jestem pewna czy to moga byc juz ruchy? Nie odczuwam tego codziennie....

jak do drobnych kobitek nalezysz to jak najbadziej moze byc to Fiona

ja w sumie sie nudze dzis

a-martolinka- na zgage z ktora zupelnie nie moglam sobie poradzic sama z koncem ciazy bralam Gaviscon. Cos wspanialego i bezpieczne w ciazy

Dziewczyny jak jest u was z owulką? Wszędzie czytam że powinna być w połowie cyklu a ja z córką zaszłam zaraz po @.Czy któraś też ma tak nie książkowo?

Viola wejdź w panel kontrolny (jest na górze po prawej stronie) następnie w ustawieniach wejdź w edytuj sygnaturę i tam wklejasz kod suwaczka przy którym pisze że jest dla forum.
powiedz no kochana ilu dniowe masz cykle i ile trwa @? zazwyczaj owu jest w połowie cyklu . u mnie w tym cyklu owu była w 17 dc okres mam przeważnie co 31 dni .

FIONA to mogą być już ruchy Twojej dzidzi:tak: . wspaniałe uczucie co nie?

Ostatnia edycja:
reklama
Bunny ja mam co 26 dni i @ trwa u mnie 3-4 dni.
W każdym razie w razie czego już wzięłam M w obroty żeby nie przegapić dnia płodnego;) hehe:-D

Dzięki za instrukcję:)

Do góry