reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Cześć dziewczyny
biggrin.gif
Bardzo dawno mnie nie było na forum. Mam pytanie czy któraś z was miała pdwyższoną prolaktynę po MCP?
Czy przez to mogą byc problemy z zajściem w ciąże?

reklama
Dobry:-)

Dana tak mi przykro. Ale dziewczyny dobrze mówią wyślij chłopa na badania. Udanej zabawy na weselu! buty wyczyściłaś?

Wika ja nie pije od 20 sierpnia 2009 . Raz na jakiś czas piwko ale i tak bardzo rzadko. Chociaż nie powiem kiedyś troche sie piło na imieninach i podobnych imprezach .

Mmona bezpiecznej podróży i udanych wakacji.

Piotrek przyjechał rano. Byliśmy na zakupach :-) znowu:-(. Patryk dostał piżamę na długi, buty, kłada małego i aparat fotograficzny. A pojechaliśmy tylko po plecak dla Maji bo ma urodziny w niedzielę i jak zawsze trzeba było kupić coś małemu. Kupiłam kapustę kiszoną i będzie bigos.
Potem pojechaliśmy na ploty do bratowej . Przed chwila Pati sie wykapał i wypił kaszkę. I spać nie ma zamiaru . No i zaliczyliśmy dziś wypadek. Wieszałam pranie na balkonie i Pati latał jak poparzony czego skutkiem było uderzenie w głowę . O dziwo najpierw wstał otrzepał sie a potem dopiero zaczął płakać. Moje biedactwo.

hejka mialam wczoraj popisac ale tez sie zaczytałam ;)
Liv co czytasz?
co do mnie to biorę leki 4 luteinki ale nie pomagają. Ten tydzień był rekordowy 3 krwawienia. Oczywiście jestem pod opieką lekarza i nawiedziłam 2 razy szpital. Wszystko gra. Nie wiedzą o co kaman. Eh. No ale powoli czuje ruchy maluszka wiec sie uspokajam ale dzis mi rece opadly w nocy i sobie poplakalam bo psychika mi siada.

co do storczykow to mamy zapytam bo ona je uwielbia i napisze jak sie z nimi dogadac ;)

mama go przycina
podlewa odzywka ale zima glównie
stoi przy oknie ale nie w bardzo nasłonecznionym miejscu i tyle :)

Bunny u nas wypadki tez na porządku dziennym :)

Marcia wspolczuje, ja dzis zaczeam krwawic, dzwonilam do gina i kazal mi od razu zwiekszyc dawke luteiny a jak po poludniu sie nasili to mam dzwonic i wtedy mnie przyjmie a i kazal lezec. Mam dola, bo juz myslalam, ze ta ciaza przbiegnie bezproblemowo, jednak zaczyna sie dziac to samo co w poprzedniej i to o tym samym czasie!:-(jakis slaby organizm mam? Jak znow mi przjdzie lezec plackiem prawie cala ciaze to sie zalami, bo co z Miloszkiem???:-(

przepraszam ze tylko o sobie, pozniej nadrobie

Witajcie:tak:
Wpadam na chwile jak to w weekend.
Lelcia a moze to tylko takie chwilowe ? Rozumiem , ze sie stresujesz. Sama miałam krwawienia w poprzedniej ciąży i pamietam ten stres. Ale musi być dobrze:tak:
Marciaa za Ciebie tez trzymam kciuki?
Jak tam staraczki? pracujecie nad dzidzia?;-)
u mnie dzis miała być @ ale nie ma hurrra. Czuje sie coraz bardziej ciazowo :)

Lelek jedz na IP ja byłam 2 razy w ciągu 10 dni i byłam spokojna.
U mnie to jest dziwne. Bo zawsze w nocy i dzieje sie to jednorazowo. a potem plamię a bordowa krew miałas?
niestet leż ile wlezie...aczkolwiek mi to i tak G* pomaga:(

no martolinka a objawy jakies masz ?:)

za przeproszeniem wciąż latam do kibelka sikać , zgaga. Wszystko jak w poprzedniej ciąży. Do tego wciąż chce mi się spać. Nie wiem na ile to syndrom mojej bujnej wyobraźni , ale nic mnie to nie interesuje:-D;-) I chyba nie wytrzymam i w piatek pójdę do gina. Dobrze , ze może mnie przyjąc w każdej chwili :)
Marciaa czujesz juz ruchy? Cos pisałas , ale zeby juz?:tak: ja dopiero koło 22 tc poprzednio poczułam tak , ze byłam pewna " To nie ruchy jelit a moje dziecko";-) Powaznie powiekszył mi sie brzuszek , ale tez miesnie sa rozciagniete wiec bedzie szybciej widac.
edit. Lelek jezeli masz jakies IP to pedz , nie ma co czekac

a betki nie robilas dla pewnosci i kiedy gin zeby juz wiedziec na 100%?:)

czuje ale tak delikatnie przy pępku ale jak leze na plecach :) to jeszcze takie nieregularne. w I ciazy w 18 tyg czułam. W drugiej ciązy NIBY wczesniej. No u mnieby sie potweirdzilo ;)

Marciaa nie robiłam betki. Zrobiłam 4 testy , każdy inny , ale wynik jednoznaczny II. Co ma być to bedzie:) jakos tak jestem spokojna ,ale suwaczek wstawie dopiero po piatkowej wizycie u gina:)
M sie zamartwia , ze znowu beda jakies plamienia i teraz troche unika seksu.. w poprzedniej ciazy mielismy zakaz az do 38 tc . Pogadam z ginem co on na to

reklama
my mamy zakaz ale ja jakos nie narzekam. Kompletnie ma mam ochoty za to Ł. ubolewa:)
no to zycze zeby Cię mdłości nie dopadły. Mnie i w jednej i drugiej męczyły i to dośc szybko bo od 4 tyg a senność to wczesniej.

Do góry