reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
u mnie nudy.... mala spi dzis pierwszy raz kupka normalna ze nie pobrudzila mi nic:) jupi:) ale sie ciesze
za to ja mam apetyt jak kobieta w ciazy.
w sumie to na pewno nie jestem choc troche pozostakje niepewnosci.
ale bedzie odbrze:)

hej
Bylam dzisiaj u lekarza-mam 14 zastzryków dozylnych:baffled: Ze szczepień jak narazie nici, a z badaniami musze poczekac do nastepnego miesiąca i wtedy do gina, teraz morfologia i mocz na bank wyjdzie zafałszowany:crazy: przez leki

Daffodill fajnie, że wizyta się udała:-)

Ilonka26 no to dobre wieści, nic tylko do dzieła;-)

hej
Bylam dzisiaj u lekarza-mam 14 zastzryków dozylnych:baffled: Ze szczepień jak narazie nici, a z badaniami musze poczekac do nastepnego miesiąca i wtedy do gina, teraz morfologia i mocz na bank wyjdzie zafałszowany:crazy: przez leki

Daffodill fajnie, że wizyta się udała:-)

Ilonka26 no to dobre wieści, nic tylko do dzieła;-)

bardzo wspolczuje tych zastrzykow...:(

witajcie w natłoku cotygodniowych obowiązków:sorry2:;-)
dziś mam po pracy syndrom ppd, mieszkanie ogarnięte, zostało prasowanie, kończę powidła, sałatkę i bigos:rofl2:

Mikusiu współczuję zastrzyków i "pocieszę" Cię, ze ja biorę 3 razy dziennie antybiotyk na pozbycie płynu z zatoki douglasa (????)i czopki doodbytnicze, a nie wyleczyłam się jeszcze z cholernie swędzącej wysypki na inny antybiotyk:-(
jutro postaram się nadrobić bo M na trening pójdzie po obiadku:tak:
miłego popołudnia

mikusia współczuję zastrzyków, ale dla pocieszenia napiszę, ze przynajmniej trochę oszczędzisz wątrobę, zawsze to jakieś pocieszenie :)

ja za raz śmigam do dentysty, przez cały dzień stresu nie było, a teraz zaczęłam trząść portkami :) trzymajcie kciuki żebym nie miała za dużo ubytków :)

Jeju dziewczyny co Wy takie chorowite?? a 14 zastrzyków to juz jakas masakra:szok: ja przed pobibieraniem krwi umieram ze strachu tak, ze wszytskie zyły mi się chowaja i zawsze jest problem...:baffled:

Daddodill- oczywiście ja też kilkam w pudełeczko
Anna- syndrom ppd?? Nie mogę rozszyfrowac tego skrótu ale same pożyteczne rzeczy z tego wychodzą:-)

Ja dziś strasznie senna jestem, chyba zrobię sobie drzemke bo potem musze mieszkanko ogarnąc- jutro wpadją koleżnaki na korepeytcje do mnie przed wrzesniowa poprawaka, a jeszcze jakieś muffinki przydałoby sie upiec. I jutro smigam do fryzjera odświeżyć móje rude włoski
@ dalej nie ma i tak się zastanawiam czy tamto plamienie nie było jednak mini miesiączką, temp. niska (jak to zwykle na pocztaku cyklu) i brak śluzu czyli objawy jakby zgodne z dc licząc plamienie jako pierwszy dzien cyklu.....hehe codzien nowa teoria a ciekawe co gin powie

pozdrawiam

Witajcie

Mikusiu - :szok:przytulam i współczuje tych zastrzyków mnie do tej pory na zmiany pogodowe w tyłku od zastrzyków boli też ich troche miałam :baffled:.

Daffodill- ja też klikam w pudełeczko na wątku cpp napisała nasza koleżanka ,że organizatorzy konkursu zainteresowali się akcją naszego forum.

Ilonko- oj ja teź musze iść bo mi sie uruszył ząbek ,a powinnam iść na kontrol ząbków w lipcu ,ale u mnie to lenistwo sie odzywa bo nie bojam sie mam fajną panią stomatolog ,tak robi zęby ,że sobie można drzemać na fotelu.

A moja siostra ,która miała mieć już dawno cc nie miała go brała w domku antybiotyk (bo ma dwoje dzieci), bo miała infekcje , dziś pojechała do ginka bo ją kłóje w kroku co jakiś czas i okazało się ,że to są już skurcze przepowiadające, ale trzeba jeszcze zrobić badanie krwi i moczu w sprawie tej infekcji i jutro przyjedzie do mnie rano na badania , potem będzie czekała na wyniki i na wizyte bo u nas w mieście mój i zarazem jej ginek przyjmuje prywatnie , i na wizycie będzie niunia podglądana czy już jest gotowa myśle ,że będzie skierowanie kolejne do szpitala bo zwykle rodziła w 38 tc a to już 39 u niej leci więc jutro będe miała potnecjalnie rodzącą kobiete w domu trzeba auto zatankować.

Ja dziś powiedziałam sobie dosyć tego lenistwa trzeba pogarnąć(mam ten sam syndrom ppd) posprzątałam, uprałam to co miałam w koszu zaparzyłam herbatke i jak mnie nie sieknie owulacja, ja to mam sajgon jak owuluje tym bardziej ,że dziś zbagatelizowałam kłócie jajnika i kluchy w majtach:-D:-D:-D:-D:-D (śluz jajkowy), i tabletke wzięłam dopiero jak mnie dopadło ło jeja kochane normalnie zgięło mnie jak strzelbe , myślałam ,że mi brzuch i tyłek rozerwie ,ale lek zaczął już działać, śmiałam się do M i mamy ,że jak przyjdzie pora na dzidzi to będe w odpowiedniej pozycji do działania.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
nikt nie doczytal moich obaw;(

kobietka to prawda. podobno chca zorganizowac cos poza konkursem dla Ani. bardzo mile to z ich strony.

Do góry