agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
aga, gdzie Ty mieszkasz, ze u Ciebie pada??przeciez dzis bezchmurnie
![]()
kochana Ja w Anglii siedzę a dokładnie w części Wielkiej Brytanii.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aga, gdzie Ty mieszkasz, ze u Ciebie pada??przeciez dzis bezchmurnie
![]()
Agnieszka mi nie chodziło o ta ciężką pracę tylko o ta przyjemna w pościeli z mężem:-).
Agnieszka z tym deszczem u Ciebie jak ze sniegiem u mnie. Ale wiesz, mi sie nigdy nie chce tlumaczyc ludziom, zwykle mowie, ze bez czapki latem nie wychodze a misie polarne z okna widze;-)
prawda jest ze w bergen wiecznie pada, moze ze 30 dni w roku swieci tam slonce, uksztaltowanie terenu robi swoje
u mnie taki upal, ze zaraz zwariuje
nie przejelam grupy zamknietej, stalo sie to samo co ostatnio
Cześć LazurekCzesc babeczki :-) Jestem, zyje i postanowilam zajrzec do Was
Widze, ze same dobre wiesci :-) martolinka, Iza GRATULUJE!!!! :-) Swietnie, ze grono Mamusiek sie powiekszaA co z rozczochrana? Bo jakos nie znalazlam nic na jej temat
Mam nadzieje, ze tez to byla fasolka u niej. Dajcie mi znac ;-) Az sie wzruszylam jak tu zajrzalam... Brakuje mi was kochane moje
Ja sobie zycie na nowo ukladam, to znaczy staram sie ;-) Wszystko jest ok, ale juz tak bardzo chce byc znow staraczka :-) mmona, maron, trina, livcia, Lelek jak sie czujecie kochane? Jeszcze ktoras moze zaciazyla, a ja nic nie wiem, hmm? Napiszcie mi, bo i tak juz nie znajde :-) Sciskam was wszystkie mocno i caluje ;-)