reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Martolinka jak sie czujesz? Dotarło juz do Ciebie ze jesteś w ciąży? Powiedzałaś juz wszystkim czy trzymasz na razie w tajemnicy? Ja powiedziałam tylko najbliższym ale nie zdarzyłam mrugnąć a moja mama obdzwoniła całą rodzinę :-(. No i musisz pilnować męża zęby fasolce ptaszka nie dorobił.:-):-):-)

Wika, Marcia to raczej nie zęby bo w buziaczku nic sie nie dzieje. Prędzej sie czegoś bał.

Marcia mamy w tym samym wielu dzieciaki. Powiedz Twój kuma coś w temacie nocnika?

Maron ja wczoraj właśnie sie zastanawiałam nad tym kalendarzykiem. Ale ja tam nie rozumiem tej całej szyjki . I chyba sobie to daruje.

Agnieszka do roboty przy mężu marsz:-)

Za 6 dni sie wszystko okaże i albo sie udało albo robię przerwę na leczenie nerek. I wiecie co na razie nic mnie nie boli jak na @ i nie wiem czy to dobrze czy to źle. Ehh ...

aga, a to wszystko zrozumiele :-D tez kiedys mieszkalam w Anglii i o malo nie wpadlam w depresje przez te deszcze ;-)
bunny ale przeciez nie musisz sprawdzac szyjki ;-) ja tego nie robilam i nie umiem, w gre wchodzilo mierzenie temp codziennie przed wstaniem z lozka :-) i tyle pozniej tez obserwowalam sluz, ale to tez nie problem, bo jak korzystasz z toalety to widzisz :tak:

Bunny86 jeszcze trochę i do pracy pójdę,spokojnie a jak na razie do 8go mam urlop:)

maron z tymi deszczami w Anglii to wcale nie jest tak jak mówią ludzie.Drażni mnie jak ktoś mówi "Angielska pogoda" szlak mnie trafia,co za bzdura jakaś.W tym roku więcej dni deszczowych przypada na Polskę a podobno w "Anglii ciągle pada" ludzie głupoty opowiadają.Fakt tego roczne lato nigdzie nie jest długie i trwałe ale w Anglii były,są i będą jeszcze piękne dni ale chciałam zaznaczyć że w Anglii cięgle nie pada :)

Agnieszka mi nie chodziło o ta ciężką pracę tylko o ta przyjemna w pościeli z mężem:-).

Maron a to to robię i mierzę temperature i wiem co i jak z tym śluzem. I do tego czuje ból owulacyjny więc na 90% wiem kiedy jest owu. Ale co z tego jak nie wychodzi. I myślałam ze ta szyjkę to trzeba robić. Wiem tylko jak jest otwarta i zamknięta, Wysoko i nisko ale wnioskow wyciągnąć nie umiem. Bo taka sama chyba jest na początku ciąży jak i przed okresem i znowu błędne koło i szaleństwo.

Piotrek mi schował test i to na tyle dobrze ze chiny znaleźć go nie mogę.

Agnieszka z tym deszczem u Ciebie jak ze sniegiem u mnie. Ale wiesz, mi sie nigdy nie chce tlumaczyc ludziom, zwykle mowie, ze bez czapki latem nie wychodze a misie polarne z okna widze;-)

prawda jest ze w bergen wiecznie pada, moze ze 30 dni w roku swieci tam slonce, uksztaltowanie terenu robi swoje

u mnie taki upal, ze zaraz zwariuje

nie przejelam grupy zamknietej, stalo sie to samo co ostatnio

Czesc babeczki :-) Jestem, zyje i postanowilam zajrzec do Was :tak:
Widze, ze same dobre wiesci :-) martolinka, Iza GRATULUJE!!!! :-) Swietnie, ze grono Mamusiek sie powieksza :tak: A co z rozczochrana? Bo jakos nie znalazlam nic na jej temat :eek: Mam nadzieje, ze tez to byla fasolka u niej. Dajcie mi znac ;-) Az sie wzruszylam jak tu zajrzalam... Brakuje mi was kochane moje :tak: Ja sobie zycie na nowo ukladam, to znaczy staram sie ;-) Wszystko jest ok, ale juz tak bardzo chce byc znow staraczka :-) mmona, maron, trina, livcia, Lelek jak sie czujecie kochane? Jeszcze ktoras moze zaciazyla, a ja nic nie wiem, hmm? Napiszcie mi, bo i tak juz nie znajde :-) Sciskam was wszystkie mocno i caluje ;-)

HEJ LAZUREK
no niestety Lazurku nikt inny nie zaciążył. dobrze ,że sobie radzisz. wierzę że juz wkrótce nie zostaniesz staraczką tylko od razu ciężaroweczką :-)
a nasz Rozczochraniec się nie odezwał po wczorajszej wizycie u lekarza.

martwiliśmy się o CIEBIE nie opuszczaj już nas!!!

Ostatnia edycja:
Agnieszka mi nie chodziło o ta ciężką pracę tylko o ta przyjemna w pościeli z mężem:-).
:-D przyjemność w pościeli to będziemy mieli dziś wieczorem,świeżutka czeka w sypialni ;-)
Agnieszka z tym deszczem u Ciebie jak ze sniegiem u mnie. Ale wiesz, mi sie nigdy nie chce tlumaczyc ludziom, zwykle mowie, ze bez czapki latem nie wychodze a misie polarne z okna widze;-)

prawda jest ze w bergen wiecznie pada, moze ze 30 dni w roku swieci tam slonce, uksztaltowanie terenu robi swoje

u mnie taki upal, ze zaraz zwariuje

nie przejelam grupy zamknietej, stalo sie to samo co ostatnio
:-D
livastrid 3 maj się w tym upale:)
co do grupy zamkn.to już nie wiem co jest grane...
Czesc babeczki :-) Jestem, zyje i postanowilam zajrzec do Was :tak:
Widze, ze same dobre wiesci :-) martolinka, Iza GRATULUJE!!!! :-) Swietnie, ze grono Mamusiek sie powieksza :tak: A co z rozczochrana? Bo jakos nie znalazlam nic na jej temat :eek: Mam nadzieje, ze tez to byla fasolka u niej. Dajcie mi znac ;-) Az sie wzruszylam jak tu zajrzalam... Brakuje mi was kochane moje :tak: Ja sobie zycie na nowo ukladam, to znaczy staram sie ;-) Wszystko jest ok, ale juz tak bardzo chce byc znow staraczka :-) mmona, maron, trina, livcia, Lelek jak sie czujecie kochane? Jeszcze ktoras moze zaciazyla, a ja nic nie wiem, hmm? Napiszcie mi, bo i tak juz nie znajde :-) Sciskam was wszystkie mocno i caluje ;-)
Cześć Lazurek:)
3maj się kochana,bądź dzielna.

reklama
o Lazurcia sloneczko nasze:-D Ty na tak dlugo nie znikaj lobuzie:-p
ukladaj zycie predko my czekamy:tak:

u mnie jakos, bola wiazadla, kregoslup i tysiac innych rzeczy;-) ale kopie mnie juz od 3 tygodni i to mnie cieszy a czasem wkurza, jak np. przyfasoli mi w pecherz a robi to calkiem mocno jak na swoje male cialko

ed
Ja Agnieszka juz tez nie wiem, glupia, nie pomyslalam by nie klikac, chociaz Ty mialabys normalny dostep

Ostatnia edycja:
Do góry