reklama
danao84
Fanka BB :)
To ja łapię tez jednego boćka:-) Skoro takie skuteczne, może i mi coś przyniosą;-)
Hmm... nogi w górze? To chyba faktycznie sprawa indywidualna. Ja się w nietoperza bawię już baaaardzo długo, efektów ciągle brak
Dziewczyny mam taki problem. Nie potrafię do końca wyprać tych moich butków z satyny. Macie może jakiś pomysł czym by je mozna było potraktować? Białe, satynowe i ciągle bruuuudne
Hmm... nogi w górze? To chyba faktycznie sprawa indywidualna. Ja się w nietoperza bawię już baaaardzo długo, efektów ciągle brak
Dziewczyny mam taki problem. Nie potrafię do końca wyprać tych moich butków z satyny. Macie może jakiś pomysł czym by je mozna było potraktować? Białe, satynowe i ciągle bruuuudne

Ostatnia edycja:
Bunny86
mama Patryka i Dominika
Rozczochrana a co z Tobą? Byłaś u lekarza wyjaśniło sie coś czy dostałaś tylko skierowanie? Cio? Cio? Mów no jak na spowiedzi! :-):-):-)
Dana musisz stosować delikatne detergenty białe mydło czy szampon do włosów. Namocz letnia woda zmieszana z czymś i czyść delikatnie gąbka całość tak by niebyło różnicy i spłukaj dokadnie moja bratowa tak czyści .
Dana musisz stosować delikatne detergenty białe mydło czy szampon do włosów. Namocz letnia woda zmieszana z czymś i czyść delikatnie gąbka całość tak by niebyło różnicy i spłukaj dokadnie moja bratowa tak czyści .
Ostatnia edycja:
Truskawcia
Fanka BB :)
No i już wiem, że z temp. miałam rację :-( właśnie dostałam @ a myślałam, że może jednak. Ehhh… szkoda, że nie można zaprogramować myśli na to co się chce, i jak tu zluzować…? Przeraża mnie to czekanie i strasznie dołuje. Wybaczcie ten nastrój, ale czuję się zrezygnowana (jak to co miesiąc… przynajmniej raz na miesiąc) :-( Coś nie mam szczęścia do tych bocianów, nawet te Lelkowe nie pomogły :-(
Trina- to miałaś chwile pełne wrażeń ;-) pewnie, że idź na zwolnienie, nie potrzebne Ci stresy! Teraz musisz wieść szczęśliwe, spokojne życie :-)
Liv- bardzo dobrze zrobiłaś, w końcu to oni powinni być dla Ciebie a nie Ty dla nich he he ;-) jakoś wytrzymasz te dwa tygodnie :-) będzie dobrze :-)
Maron- dziękuję za słowa otuchy, ale jednak ja miałam rację :-) @ przyszła :-( szkoda, że owulacji nie umiem z taką pewnością przewidzieć :-(
Bunny- aaaa wiem, gdzie to jest
pamiętam, że tam jakiś czas temu też smaczne hot-dog’i robili :-) moja mamuśka bardzo je lubiła, niestety już nie ma :-(
Fakt Pan Stusek nie wygląda na zbyt sympatycznego, chociaż nie rozmawiałam z nim nigdy osobiście, z resztą te panie, które tam sprzedają, też zbyt sympatyczne nie są, co nie zmienia faktu, że żarcie tam świetne
tam nawet zapiekanki są super, a lody aaahh poezja
Filonka- to wykorzystuj szybko tego bocian i przysyłaj go do mnie
bardzo go potrzebuje :-( nie mam jeszcze ani jednego dzidziusia, a tak bym chciała :-(
Marcia- witaj :-) widzę, że Ty już po staraniach :-) gratulacje, i życzę pozytywnych już niecałych 8 m-cy (?) :-)
Martolinka- gratuluję!!! :-) może będziesz miała córcię teraz :-) życzę szczęśliwych i mało kłopotliwych 9 m-cy :-)
Trina- to miałaś chwile pełne wrażeń ;-) pewnie, że idź na zwolnienie, nie potrzebne Ci stresy! Teraz musisz wieść szczęśliwe, spokojne życie :-)
Liv- bardzo dobrze zrobiłaś, w końcu to oni powinni być dla Ciebie a nie Ty dla nich he he ;-) jakoś wytrzymasz te dwa tygodnie :-) będzie dobrze :-)
Maron- dziękuję za słowa otuchy, ale jednak ja miałam rację :-) @ przyszła :-( szkoda, że owulacji nie umiem z taką pewnością przewidzieć :-(
Bunny- aaaa wiem, gdzie to jest

Fakt Pan Stusek nie wygląda na zbyt sympatycznego, chociaż nie rozmawiałam z nim nigdy osobiście, z resztą te panie, które tam sprzedają, też zbyt sympatyczne nie są, co nie zmienia faktu, że żarcie tam świetne

Filonka- to wykorzystuj szybko tego bocian i przysyłaj go do mnie

Marcia- witaj :-) widzę, że Ty już po staraniach :-) gratulacje, i życzę pozytywnych już niecałych 8 m-cy (?) :-)
Martolinka- gratuluję!!! :-) może będziesz miała córcię teraz :-) życzę szczęśliwych i mało kłopotliwych 9 m-cy :-)
Bunny86
mama Patryka i Dominika
Mogę juz powiedzieć dzień dobry :-( niestety
Tak sie cieszyłam ze dziecko wcześnie poszło spać to teraz mam za swoje. Godzinę temu obudził sie z płaczem . Dałam mleko (a w nocy nigdy nie pije dopiero rano o 6) wypił chwilę było dobrze i znowu płacz . Teraz dałam przeciw bólowe. Poszedł spać na dwie minuty. A potem tak sie rozryczał jakby chciał sie zapowietrzyć. Nie mogłam go uspokoić. A teraz ogląda bajki bo tylko one go wyciszyły. Wydaje mi sie ze miał zły sen . Ciekawe do której będę siedzieć.
Truskawcia przykro mi bardzo! Tulę i trzymam kciuki za następny cykl
Tak sie cieszyłam ze dziecko wcześnie poszło spać to teraz mam za swoje. Godzinę temu obudził sie z płaczem . Dałam mleko (a w nocy nigdy nie pije dopiero rano o 6) wypił chwilę było dobrze i znowu płacz . Teraz dałam przeciw bólowe. Poszedł spać na dwie minuty. A potem tak sie rozryczał jakby chciał sie zapowietrzyć. Nie mogłam go uspokoić. A teraz ogląda bajki bo tylko one go wyciszyły. Wydaje mi sie ze miał zły sen . Ciekawe do której będę siedzieć.
Truskawcia przykro mi bardzo! Tulę i trzymam kciuki za następny cykl
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Witajcie,
M zachciało sie dorabiac dziecku uszy a ja teraz nie moge spac;-)
Truskawcia tulę mocno!!!!!!!1
To dla Was fliudki ciązowe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
M zachciało sie dorabiac dziecku uszy a ja teraz nie moge spac;-)
Truskawcia tulę mocno!!!!!!!1
To dla Was fliudki ciązowe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Dzień doberek
Martolinek ogromne gratulacje -> spokojnej ciąży życzę
U mnie nic ciekawego spokojnie sobie czas płynie, w końcu świeci słoneczko od rana:-)

Laski jestem w ciąży![]()
Martolinek ogromne gratulacje -> spokojnej ciąży życzę

U mnie nic ciekawego spokojnie sobie czas płynie, w końcu świeci słoneczko od rana:-)
Iza-i-Melisa
Mama Melisy i ....
Martolinka gratuluje:-) Podczytuje czasem to forum i bardzo Wam wszystkim kibicuje ( jestem z Mamus Staraczek). Ja tez wczoraj zobaczylam dwie krechy na swoim tescie, wiec tym bardziej sie ciesze, ze jest nas wiecej.
Bunny86
mama Patryka i Dominika
Izka gratuluje!
reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Witam się
Martolinka gratuluję fasoleczki będziesz kwietniówką? <piekny miesiac
>
Fiolonka tak udzielałam się chwilkę u Was
Termin miałam na 21 marca a urodzilam miesiąc pózniej. Tak się zadomowiłam z marcówkami i już tam zostałam. Teraz czas na styczeń
No i trzymam kciuki żebyś szybko zobaczyła dwie kreski
Truskawcia jeszcze sie uda!!
Bunny moj też czasem jak ma zły sen to nie można uspokoić. A może ząbki idą?
dla mnie moja ciąza jest zaskoczeniem bo w sumie planowałam na rok 2013 bo slub w czerwcu 2012 i bałam się isc z brzuszkiem ale dobrze się stało
tylko muszę teraz lezeć. Pierwsza ciąza wzorowa a tu od 10 tyg krawienia i plamienia ale co tam damy rade
a z tymi bocianami cos musi byc u nas czesto lataja nad dachem
jeden prawie wyladował na ogrodzie. Mama kupiła sztuczne bocki na giełdzie i chyba myslał ze to jego kumple hehe ale niestety psy go przegoniły.
Martolinka gratuluję fasoleczki będziesz kwietniówką? <piekny miesiac
Fiolonka tak udzielałam się chwilkę u Was
Truskawcia jeszcze sie uda!!
Bunny moj też czasem jak ma zły sen to nie można uspokoić. A może ząbki idą?
dla mnie moja ciąza jest zaskoczeniem bo w sumie planowałam na rok 2013 bo slub w czerwcu 2012 i bałam się isc z brzuszkiem ale dobrze się stało
a z tymi bocianami cos musi byc u nas czesto lataja nad dachem
Podziel się: