Truskawcia
Fanka BB :)
Bunny- mam nadzieję, że maluszkowi nic nie jest :-) może faktycznie miał zły sen. Dziękuję :-) mam (wielką) nadzieję, że w końcu się uda :-) Trzymam &&&& za Ciebie 
Martolinka- dziękuję :-) mimo wszystko fliudki łapię, kiedyś muszą pomóc
Iza- gratuluję dwóch kreseczek :-) widzę, że masz córeczkę, więc teraz życzę synka- do parki
Marcia- dziękuję :-) żyje tą myślą, że się w końcu uda :-) Trzymam&&& żeby ciąża przebywała przyjemnie i bez problemów :-)
Wika- dziękuję za wsparcie:-) czaruj, czaruj może odegnasz tą wstrętna @ ode mnie na te 9 m-cy ;-)
Trina- dziękuję za wsparcie :-) za II podziękuję jak będą
wiem, że maj piękny miesiąc :-) kurczę, tak myślę, że obojętnie jaki miesiąc by był, byle w końcu się udało
Cieszę się, że z dzidzią wszystko okej
oby tak dalej
życzę Ci z całego serduszka malej modeleczki 
Liv- dziękuję :-) już mam głowę do góry
mimo wszystko łapię boćki i fluidki, idę też poszukać w kapuście 
Maron- dziękuję :-) ja wcześniej te dwa miesiące się obserwowałam, ale ten ostatni miesiąc obraziłam się na los i przestałam
od dziś znów mierzę temp. ciekawość bierze górę
a o której stronie mówisz? :-)
Lazurku – cieszę się, że do Nas zajrzałaś
wierzę, że już niedługo los pozwoli Ci być znów stareczką
trzyma za Ciebie &&&& :-) będzie dobrze :-) tęsknimy za Tobą 

Martolinka- dziękuję :-) mimo wszystko fliudki łapię, kiedyś muszą pomóc

Iza- gratuluję dwóch kreseczek :-) widzę, że masz córeczkę, więc teraz życzę synka- do parki

Marcia- dziękuję :-) żyje tą myślą, że się w końcu uda :-) Trzymam&&& żeby ciąża przebywała przyjemnie i bez problemów :-)
Wika- dziękuję za wsparcie:-) czaruj, czaruj może odegnasz tą wstrętna @ ode mnie na te 9 m-cy ;-)
Trina- dziękuję za wsparcie :-) za II podziękuję jak będą

Liv- dziękuję :-) już mam głowę do góry

Maron- dziękuję :-) ja wcześniej te dwa miesiące się obserwowałam, ale ten ostatni miesiąc obraziłam się na los i przestałam

Lazurku – cieszę się, że do Nas zajrzałaś