reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Bunny- mam nadzieję, że maluszkowi nic nie jest :-) może faktycznie miał zły sen. Dziękuję :-) mam (wielką) nadzieję, że w końcu się uda :-) Trzymam &&&& za Ciebie :-D

Martolinka- dziękuję :-) mimo wszystko fliudki łapię, kiedyś muszą pomóc :-D

Iza- gratuluję dwóch kreseczek :-) widzę, że masz córeczkę, więc teraz życzę synka- do parki :-D

Marcia- dziękuję :-) żyje tą myślą, że się w końcu uda :-) Trzymam&&& żeby ciąża przebywała przyjemnie i bez problemów :-)

Wika- dziękuję za wsparcie:-) czaruj, czaruj może odegnasz tą wstrętna @ ode mnie na te 9 m-cy ;-)

Trina- dziękuję za wsparcie :-) za II podziękuję jak będą :-D wiem, że maj piękny miesiąc :-) kurczę, tak myślę, że obojętnie jaki miesiąc by był, byle w końcu się udało :-D Cieszę się, że z dzidzią wszystko okej :-D oby tak dalej :-D życzę Ci z całego serduszka malej modeleczki :-D

Liv- dziękuję :-) już mam głowę do góry :-p mimo wszystko łapię boćki i fluidki, idę też poszukać w kapuście :-D

Maron- dziękuję :-) ja wcześniej te dwa miesiące się obserwowałam, ale ten ostatni miesiąc obraziłam się na los i przestałam :-p od dziś znów mierzę temp. ciekawość bierze górę :-D a o której stronie mówisz? :-)

Lazurku – cieszę się, że do Nas zajrzałaś :-D wierzę, że już niedługo los pozwoli Ci być znów stareczką :-D trzyma za Ciebie &&&& :-) będzie dobrze :-) tęsknimy za Tobą :-D

reklama
Bunny86 jeszcze trochę i do pracy pójdę,spokojnie a jak na razie do 8go mam urlop:)

maron z tymi deszczami w Anglii to wcale nie jest tak jak mówią ludzie.Drażni mnie jak ktoś mówi "Angielska pogoda" szlak mnie trafia,co za bzdura jakaś.W tym roku więcej dni deszczowych przypada na Polskę a podobno w "Anglii ciągle pada" ludzie głupoty opowiadają.Fakt tego roczne lato nigdzie nie jest długie i trwałe ale w Anglii były,są i będą jeszcze piękne dni ale chciałam zaznaczyć że w Anglii cięgle nie pada :)

ale kochana, ja nie znam tego z opowiadan, tylko z zycia :-D mieszkalam dlugo w Anglii ;-) ale fakt w Polsce zaczyna sie podobnie dziac, ja w anglii mieszkalam w 2006-2007 wiec moze cos sie zmienilo :-p pozniej ponad rokn w Holandii i bylo podobnie ;-)
lazurek super, ze u Ciebie ok :-) odwiedzaj nas czesciej
bunny o 28. dni oczywiscie :-D

reklama
Do góry