reklama
Martolinka Iza - gratulacje!!! kciuki za zdrowe fasolki i ciążę bezproblemową 
Truskawcia - tulę i zyczę 2 kresek za miesiąc - maj to super pora na dziecko
Bunny - Maciek miał tak wczoraj, ze sie bał zasnąć. Był strasznie zmęczony, ale marudził i plakał. W końcu zapytałam się co sie dzieje, czy się czegos boi, on że potwora, pytam sie a gdzie ten potwór, a on pokazuje na ścianę. Nie było rady trzeba było z nim zasnąć. Nie wiem gdzie on tych potworów sie naogladał, bo z bajek to tylko mini mini i stare kreciki i reksie oglada, a tam żadnych takich straszydeł nie ma.
ja po usg, wszystko ok, przezierność 1,3, kość nosowa jest, obraz wszystkiego co było widac prawidłowy więc :-)
mieliśmy mały problem z podgladaniem, bo dzidź postanowił popozować i bezczelnie gapił się na sondę
a żeby przezierność zbadać musi ustawić się z profilu. a tu cały czas en face. Maciek z kolei na każdym usg nogi rozwalał, żeby mama nie miała watpliwości, że chłopak będzie. Może z tego pozowania mała modelka bedzie ;-)

Truskawcia - tulę i zyczę 2 kresek za miesiąc - maj to super pora na dziecko

Bunny - Maciek miał tak wczoraj, ze sie bał zasnąć. Był strasznie zmęczony, ale marudził i plakał. W końcu zapytałam się co sie dzieje, czy się czegos boi, on że potwora, pytam sie a gdzie ten potwór, a on pokazuje na ścianę. Nie było rady trzeba było z nim zasnąć. Nie wiem gdzie on tych potworów sie naogladał, bo z bajek to tylko mini mini i stare kreciki i reksie oglada, a tam żadnych takich straszydeł nie ma.
ja po usg, wszystko ok, przezierność 1,3, kość nosowa jest, obraz wszystkiego co było widac prawidłowy więc :-)
mieliśmy mały problem z podgladaniem, bo dzidź postanowił popozować i bezczelnie gapił się na sondę

livastrid
2010 & 2012
hej
Truskawcia glowa do gory i lap bocka
Martolinka gratuluje i bezproblemowej ciazy zycze

u Ciebie jak u mnie jeszcze przed okresem cos nie tak bylo;-)
Izka z Meliska rowniez gratuluje, wesolych miesiacow ciazowych zycze
trina widze, ze usg gen w porzadku wyszlo, wiec rowniez gratuluje
wika wiesz jakbym zobaczyla blizniaki to bym sie zalamala. z tego to sie lekarka smiala jak powiedzialam uff, bije i jest jedno.
nie wiem jak to jest z nogami w gorze i nawet probowac nie chce, skoro dzieci mi z najgorszych do poczecia pozycji wychodza
pewnie mialam cos jeszcze napisac, potem jak sobie przypomne to wroce
Truskawcia glowa do gory i lap bocka
Martolinka gratuluje i bezproblemowej ciazy zycze

u Ciebie jak u mnie jeszcze przed okresem cos nie tak bylo;-)
Izka z Meliska rowniez gratuluje, wesolych miesiacow ciazowych zycze

trina widze, ze usg gen w porzadku wyszlo, wiec rowniez gratuluje
wika wiesz jakbym zobaczyla blizniaki to bym sie zalamala. z tego to sie lekarka smiala jak powiedzialam uff, bije i jest jedno.
nie wiem jak to jest z nogami w gorze i nawet probowac nie chce, skoro dzieci mi z najgorszych do poczecia pozycji wychodza
pewnie mialam cos jeszcze napisac, potem jak sobie przypomne to wroce
martolinka, Iza :-) ale sie ciesze, gratulacje!!!!!! wow
kwietniowe mamy juz mamy 

na kiedy wstepne terminy?? :-) Izka chlopca zycze, a Martolince dziewuszki
truskawcia, przykro mi :-( ale moze warto chociaz przez 3 miechy prowadzic taka obserwacje, ja sie wczesniej smialam z tego, ze sie nie nadaje, ze nie la mnie mierzenie temp, ale kiedy okazalo sie, ze mam hiperprolaktynemie i prawdopodobnie PCO, ginka zaproponowala robienie wykresow, ot tak dla siebie :-) zeby zobaczyc czy jest owulka i jak u mnie cykle wygladaja :-) przy 3 obserwowanym zaszlam w ciaze :-) trafilismy dokladnie w owulke lub dzien przed :-) heh. Wiesz jest taka strona na ktorej robisz wykresy ( nie trzeba bawic sie w kartki i zaznaczanie na nich
) jest tam mnowstwo dziewczyn, ktore w razie czego pomagaja w interpretacji wykresow
Ja polecam

na kiedy wstepne terminy?? :-) Izka chlopca zycze, a Martolince dziewuszki

truskawcia, przykro mi :-( ale moze warto chociaz przez 3 miechy prowadzic taka obserwacje, ja sie wczesniej smialam z tego, ze sie nie nadaje, ze nie la mnie mierzenie temp, ale kiedy okazalo sie, ze mam hiperprolaktynemie i prawdopodobnie PCO, ginka zaproponowala robienie wykresow, ot tak dla siebie :-) zeby zobaczyc czy jest owulka i jak u mnie cykle wygladaja :-) przy 3 obserwowanym zaszlam w ciaze :-) trafilismy dokladnie w owulke lub dzien przed :-) heh. Wiesz jest taka strona na ktorej robisz wykresy ( nie trzeba bawic sie w kartki i zaznaczanie na nich

agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Dzień dobry
U nas pada od samego rana,pościel przebrałam ale z praniem będę musiała poczekać do jutra niestety ;-/
Poza tym @ mi się skonczyła:-)jestem w szoku bo dziwnie krótka była tzn.krótsza o jeden dzień...
Oczywiście nie nastawiam się na nic i co ma być to będzie!
U nas pada od samego rana,pościel przebrałam ale z praniem będę musiała poczekać do jutra niestety ;-/
Poza tym @ mi się skonczyła:-)jestem w szoku bo dziwnie krótka była tzn.krótsza o jeden dzień...
livastrid
2010 & 2012
i tak trzymac

ale bocka zlapac mozesz
masz uprawnienia?bo u mnie powtorka z historii
przeslij mi deszcz, odesle slonce
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
maron tez miałam pco i hiperplokatynemie
i się udalo tylko nie prowadziłam wykresów ale brałam ESTROFEM i bromergon predzej.
Potem z tarczyca doszłam do ladu i jest jak jest
ja nie robiłam wykresów bo dla mnie to czarna magia
Potem z tarczyca doszłam do ladu i jest jak jest
ja nie robiłam wykresów bo dla mnie to czarna magia

agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
livastrid dzięki
proszę troszkę deszczu dla Ciebie
proszę troszkę deszczu dla Ciebie

reklama
Podziel się: