reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

hej :)

Truskawica, strasznie mi przykro z powodu @@ :(( A kysz z nią!!!!!

Iza, nasza podczytywaczko, gratuluję :))

Bunny i jak dalej nocka?? Lepiej?? Moze rzeczywiscie idzie jakiś ząbek??

reklama
Martolinka Iza - gratulacje!!! kciuki za zdrowe fasolki i ciążę bezproblemową :tak:
Truskawcia - tulę i zyczę 2 kresek za miesiąc - maj to super pora na dziecko :tak:
Bunny - Maciek miał tak wczoraj, ze sie bał zasnąć. Był strasznie zmęczony, ale marudził i plakał. W końcu zapytałam się co sie dzieje, czy się czegos boi, on że potwora, pytam sie a gdzie ten potwór, a on pokazuje na ścianę. Nie było rady trzeba było z nim zasnąć. Nie wiem gdzie on tych potworów sie naogladał, bo z bajek to tylko mini mini i stare kreciki i reksie oglada, a tam żadnych takich straszydeł nie ma.

ja po usg, wszystko ok, przezierność 1,3, kość nosowa jest, obraz wszystkiego co było widac prawidłowy więc :-)
mieliśmy mały problem z podgladaniem, bo dzidź postanowił popozować i bezczelnie gapił się na sondę :-D a żeby przezierność zbadać musi ustawić się z profilu. a tu cały czas en face. Maciek z kolei na każdym usg nogi rozwalał, żeby mama nie miała watpliwości, że chłopak będzie. Może z tego pozowania mała modelka bedzie ;-)

hej

Truskawcia glowa do gory i lap bocka

Martolinka gratuluje i bezproblemowej ciazy zycze:-D :-D :-D
u Ciebie jak u mnie jeszcze przed okresem cos nie tak bylo;-)

Izka z Meliska rowniez gratuluje, wesolych miesiacow ciazowych zycze:tak:

trina widze, ze usg gen w porzadku wyszlo, wiec rowniez gratuluje

wika wiesz jakbym zobaczyla blizniaki to bym sie zalamala. z tego to sie lekarka smiala jak powiedzialam uff, bije i jest jedno.

nie wiem jak to jest z nogami w gorze i nawet probowac nie chce, skoro dzieci mi z najgorszych do poczecia pozycji wychodza

pewnie mialam cos jeszcze napisac, potem jak sobie przypomne to wroce

martolinka, Iza :-) ale sie ciesze, gratulacje!!!!!! wow:-D kwietniowe mamy juz mamy :-D:-D
na kiedy wstepne terminy?? :-) Izka chlopca zycze, a Martolince dziewuszki :-D
truskawcia, przykro mi :-( ale moze warto chociaz przez 3 miechy prowadzic taka obserwacje, ja sie wczesniej smialam z tego, ze sie nie nadaje, ze nie la mnie mierzenie temp, ale kiedy okazalo sie, ze mam hiperprolaktynemie i prawdopodobnie PCO, ginka zaproponowala robienie wykresow, ot tak dla siebie :-) zeby zobaczyc czy jest owulka i jak u mnie cykle wygladaja :-) przy 3 obserwowanym zaszlam w ciaze :-) trafilismy dokladnie w owulke lub dzien przed :-) heh. Wiesz jest taka strona na ktorej robisz wykresy ( nie trzeba bawic sie w kartki i zaznaczanie na nich :-p ) jest tam mnowstwo dziewczyn, ktore w razie czego pomagaja w interpretacji wykresow :tak: Ja polecam

Dzień dobry:)

U nas pada od samego rana,pościel przebrałam ale z praniem będę musiała poczekać do jutra niestety ;-/
Poza tym @ mi się skonczyła:-)jestem w szoku bo dziwnie krótka była tzn.krótsza o jeden dzień...
Oczywiście nie nastawiam się na nic i co ma być to będzie!

maron tez miałam pco i hiperplokatynemie :) i się udalo tylko nie prowadziłam wykresów ale brałam ESTROFEM i bromergon predzej.
Potem z tarczyca doszłam do ladu i jest jak jest:)
ja nie robiłam wykresów bo dla mnie to czarna magia:-D

Marcia, ja robilam dla samej siebie :-) i bromergon skonczylam brac dopiero w zeszlym tyg :eek: tarczyca byla zawsze ok wiec tle dobrze

livastrid dzięki:)
proszę troszkę deszczu dla Ciebie
309.gif

reklama
Do góry