reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

MARTOLINKA, IZA GRATULACJE KOCHANE :-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Juz sie urlopuję, poprasowałam rzeczy, jutro sie pakuje i w sobote wyruszamy.

Odwiedze was potem, taka pogoda, że nie chce mi sie w domku siedzieć, na ogródku pijemy kawkę... korzystajcie z pogody kochane:-)

reklama
Wyciągnełam laptopika na ogródek i poszperam sobie na allegro.

Mąż jak skonczy zmieniać grzejniki obiecał mi spacer:szok::szok: przez tą pogodę juz dawno nie bylismy na spacerku.

Lazurek - witaj kochana, mam nadzieje, że u ciebie z dnia na dzień coraz lepiej:-)czuje sie w tym tygodniu duzo lepiej, tak jakbym w ciązy nie była, jedynie co mi o niej przypomina to głod co 2h. Jak powiedziałam, że musze kupić bułki na drogę to mama po co ci a ja, ze wałowkę muszę miec bo mnie ssie co 2h. teraz tylko wstaje od razu sniadanko. smieje sie ze w zakopcu to bede miala wałówkę w plecaku, bez tego ani rusz:)

ewelinka cos ucichła

Truskawica
- zobaczysz, przyjdzie twój czas, mysmy o pierwsze dziecko starali sie 4 miesiace.

Bunny - uwielbiam kebaby i sos czosnkowy:-) jak bedziemy w zakopanym to odwiedzimy szczawnicę, tam mamy jedno sprawdzone miejsce gdzie podają gyrosa w zestawie - najlepszy na świecie:-)

Marciaaa - wytrwalosci, masz dla kogo sie starac:)

trina - a co bys chciała synka czy córcię:)

Pierwszy dzien urlopu, a ja zapomniałam zupełnie o pracy, totalny luz, mam nadzieję tylko, że nie będą mnie męczyc telefonami... jak narazie nie było urlopu bez telefonu z biura, bo cos nie wiemy, bo cos nam musisz pomóc.... jak miałam slub, to w poniedziałek po weselu, miałam maile od szefostwa ...czujecie...

Jak jutro znajde czas to zajrzę..musimy jeszxcze tesciów odwiedzic przed wyjazdem.

Mmona- mi właśnie 4 m-c się zaczyna :-p tak, że są szanse :-D ale nie znoszę czekać i pewnie dlatego te złe emocje :-) Urlopik masz? Więc się leń i obijaj :-D wypoczywaj sobie :-D

Byłam dziś u koleżanki z forum i tak dzień zleciał..
Iza gratulacje!!!!!! :)

Bunny nie dociera do mnie , że jestem w ciąży;-)powiem Ci , że ostatnio dotarło do mnie jak w 22tc poczułam kopniaki .Na razie powiedziałam mamie , siostrom . Reszcie powiem jak zawitam do gina ;-) I zgaga wróciła;-)

Lazurku dobrze ,z e jestes!!!!!!!!

Trzymam za Was babeczki kciuki mocno... musi sie udac

siemka :D
LAZUR! BOOOSH ja tu jak Cie nie ma coraz rzadziej bywam :-D musisz częściej się pojawiac to i ja zaczne :)

co do lekarza to byłam dzisiaj. oddalam siuśki znowu :| debile :-D 60 dzień cyklu ani małpy ani testu pozytywnego nic mnie nie boli ani nic... tylko troche osłabiona jestem. wyniki w poniedziałek po południu bądx też we wtorek rano będą :D do tego czasu może się wreszcie @ pojawi :-D łaskawie ... bo powinnam dostać prawidłowo w sobote jezeli tylko cykl się przedłużył :-D

Iza gratulacje!!! :)

U NAS W CIĄGU DNIA LEJE I SŁOŃCE NA ZMIANE... ZAWSZE MAM W TOREBCE PŁASZCZ PRZECIWDESZCZOWY :-D hehehe

reklama
Do góry