Wyciągnełam laptopika na ogródek i poszperam sobie na allegro.
Mąż jak skonczy zmieniać grzejniki obiecał mi spacer

przez tą pogodę juz dawno nie bylismy na spacerku.
Lazurek - witaj kochana, mam nadzieje, że u ciebie z dnia na dzień coraz lepiej:-)czuje sie w tym tygodniu duzo lepiej, tak jakbym w ciązy nie była, jedynie co mi o niej przypomina to głod co 2h. Jak powiedziałam, że musze kupić bułki na drogę to mama po co ci a ja, ze wałowkę muszę miec bo mnie ssie co 2h. teraz tylko wstaje od razu sniadanko. smieje sie ze w zakopcu to bede miala wałówkę w plecaku, bez tego ani rusz
ewelinka cos ucichła
Truskawica - zobaczysz, przyjdzie twój czas, mysmy o pierwsze dziecko starali sie 4 miesiace.
Bunny - uwielbiam kebaby i sos czosnkowy:-) jak bedziemy w zakopanym to odwiedzimy szczawnicę, tam mamy jedno sprawdzone miejsce gdzie podają gyrosa w zestawie - najlepszy na świecie:-)
Marciaaa - wytrwalosci, masz dla kogo sie starac
trina - a co bys chciała synka czy córcię
Pierwszy dzien urlopu, a ja zapomniałam zupełnie o pracy, totalny luz, mam nadzieję tylko, że nie będą mnie męczyc telefonami... jak narazie nie było urlopu bez telefonu z biura, bo cos nie wiemy, bo cos nam musisz pomóc.... jak miałam slub, to w poniedziałek po weselu, miałam maile od szefostwa ...czujecie...
Jak jutro znajde czas to zajrzę..musimy jeszxcze tesciów odwiedzic przed wyjazdem.