wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
wika8 jestem lekarzem ogólnym (no właśne jak pisałam o tych młodych lekarzach to ja ;-)) - specjalizację będę robiła za 2,5 roku - teraz póki co chce odchować Stasia no i po drodze dorobić się jeszcze jednego Szkrabika Tak to jakos wyszło, że z "kariery" naukowej, która miałam na wyciagnięcie ręki (w super ciekawej dziedzinie ... ale takiej, co do której nie jestem pewna, czy "to właśnie to" - mam jeszcze czas na zastanowienie) zrezygnowałam na rzecz bycia mamą - i wiem, że nigdy tego nie będę żałowała :-)
Na pewno nie będziesz żałowała podjętej dezycji. Na karierę zawsze przyjdzie czas, a chwile spędzone z Dzieciaczkiem są bezcenne i się nie powtórzą!!!! Ja żałuje bardzo, ze musiałam wrócić do pracy (( Ale niestety w naszej sytuacji finansowej nie miałam wyjścia!!!! Z pensji mojego M. raczej byśmy cienko przędli (co nie oznacza, że ja zarabiam kokosy, ))))) Narazie nie mogę się jakoś oswoić z nową sytuacją. CIąglę myśłę jak tak mój Skarbik się sprawuję i przeokrutnie tęsknie (((( Polityka w naszym kraju jest beznadziejna!!!!!!!!!!
Hej laski
Znowu mnie choróbsko dopadło Ucho mimo antybiotyku dalej mnie boli Jeszce pół nocy wymiotowałam, więc dziś chodzę jak cień Musiałam Małą do przedszkola zaprowadzic i mam mnóstwo papierowej roboty, nie wiem jak dzisiaj przeżyje. Jutro idę do lekarza, bo dzisiaj nie mam siły się zawlec
Dużo zdrówka życzę ))
Daffodill- powiem szczerze, że cieżko powiedzieć kiedy okres powinnien naprawdę być. To mój dopiero drugi cyklbez tabletek i gin. uprzedzala ze tu rozne rzeczy mogą się dziac. Pierwszy cykl miał 30 dni. Idąc tym tokiem drugi cykl powinnien mi się skończyć 02.09 i tego dnia dostałm jedndniowe plamienia (takei że wymieniałam wkładke w ciągu dnia ale za słabe na podpaske czy tampona) i ból jajników- nie uznałabym tego za okres. W kolejnych dniach wszystko ucihcło i tak do dziś. Czyli dziś mamy 35dc. Gin. mówiła żeby przychodzić do niej na wywolanie gdy @ spóznia sie 14 dni więc jestem umówiona na 16.09.
Betka raczej nie ciążowa i ciążowo wiciąż się nie czuje. Dziś pobolowe mnie podbrzusze (nie jajniki)
Dobrze, ze zapisałaś się do ginki. Ja jak brałam tabsy, też na poczatku po odstawieniu miałam zawirowania okresowe!!!! Może @@@@ przylezie przed wizytą
A tak wogóle to się witam )