reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Ło, ło, ło!!!!! Ale miałam nadrabiania!!!!!!!!!!!!! Zaczynacie szaleć Dziewczynki z pisaniem :)))

Pisałyście o wychowawczym, ja niestety musiałam wrócić do pracy, bo na płatny wychowawczy się nie łapię :((( Tak jak któraś pisała, powinni podnieść trochę te progi, bo inaczej to masakra jakaś jest......... i niby trąbią o polityce prorodzinnej!!!!!!!!!! HAhaha, śmieszne!!!!!!!!!!! I u mnie jeszcze jedna sprawa, nie miałabym gdzie wracać po wychowawczym!!!! Przykre to jest, że kobieta zaraz po urodzeniu dziecka musi podejmować takie decyzje, czy raca czy dziecko!!!!

Misia się coś nie odzywa :( Ciekawe jak tam jej betka???

Ilonka przykro mi z powodu @@@@@@@@@.

Ja idę już lulu, bo rano o 6 trzeba wstać!!!!!!! A jeszcze ciekawe, jaka nocka przede mną, bo Igor zaczyna ząbkować i poprzednia noc była straszna, dawno tak często nie wstawał, więc i ja dzisiaj nie wyspana do pracy poszłam :(( oby dzisiaj było lepiej :)

Ostatnia edycja:
Witam Was Dziewczyny:happy:
.

Odebralam dzisiaj betke i wynik jest 87,5 mlU/ml!!!!! Bylam od razu u pani ginekolog i potwierdzila 3-4 tydzien ciąży!!!! :-):-):-):-):-):-):-)
Zbadala mnie powiedziala, ze macica bardzo ladnie rozpulchniona!!!\

Teraz zostalo zajac sie moim tsh, ktore jest bardzo wysokie:-( ale dam rade jutro juz biore zwiekszona dawke! Poza tym zlecila mi komplet badan, witaminy i kolejna wizyte mam 21 wrzesnia!!!

Jestem w szoku i nie moge w to uwierzyc!! Od razu dala mi zwolnienie do pracy...

A jak u Was?? Lece Was poczytac!!:happy::happy:

Misia- super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE :))))) Cieszę się bardzo :)))))) To mamy pierwszą zaciążoną na naszym wątku :)))) ALe fajnie :)))))

Mikusia cały czas próbuję,mieliśmy nadzieję,że może komuś z rodziny damy,ale kupowali nowe.
https://www.babyboom.pl/forum/members/daffodill-75947.html Daffodill ja i z chrztu młodej i swojej z wesele tez nie mogę.Skąd taki nick u ciebie?

wiesz co sama nie wiem. pamietam jeszcze jak bylam takim gimnazjalnym dzieckiem i chcialam zalozyc epulsa. nie wiedzialam jaki nick wybrac... wzielam slownik od angielskiego i szukalam fajnego slowa po angielsku.... trafilam na Daffodill co oznacza - narzyz, żonkil. spodobalo mi sie i tak od bodajze 7 lat operuje tym nickiem:)

.

Odebralam dzisiaj betke i wynik jest 87,5 mlU/ml!!!!! Bylam od razu u pani ginekolog i potwierdzila 3-4 tydzien ciąży!!!! :-):-):-):-):-):-):-)

Teraz zostalo zajac sie moim tsh, ktore jest bardzo wysokie:-( ale dam rade jutro juz biore zwiekszona dawke! Poza tym zlecila mi komplet badan, witaminy i kolejna wizyte mam 21 wrzesnia!!!

Jestem w szoku i nie moge w to uwierzyc!! Od razu dala mi zwolnienie do pracy...

Gratuluje! wiedzialam ze sie uda! ale super wiadomosc!!!! mowilam ze po tych blednych badanaich wszystko zakonczy sie dobrze! ale super kochana!

Ostatnia edycja:
.

msiia ja juz wiem ze doping mi sie przyda:):):)
kurcze tak bardzo chce i tak bardzo sie juz nie moge doczekac. ty bedziesz juz tulic malenstwo a do moich staranek jeszcze troche bedzie.
na kiedy wyliczono Ci termin porodu?

Misia, gratulacje! Toż to Maleństwo może juz nawet z 1mm mieć, taki maleńki robaczek ... Trzeba to uczić piwkiem ... bezalkoholowym ;-) Będziesz ta pierwsza mamusią "2012" ale mocno wcześniaczą ;-) Musisz tu nam wszystko ładnie opisywać co i jak :-)

Daffodill juz ni emoge sie tego doczekac takie malutkie pomarszczone i tylko Nasze.... Ty juz wiesz jak to jest tulic swoje malenstwo.. Prawda?:happy:

phoenix jeszcze mi nie wyliczala, 21 mam wizyte i wtedy :happy:

reklama
Daffodill juz ni emoge sie tego doczekac takie malutkie pomarszczone i tylko Nasze.... Ty juz wiesz jak to jest tulic swoje malenstwo.. Prawda?:happy:

phoenix jeszcze mi nie wyliczala, 21 mam wizyte i wtedy :happy:

tak wiem. peikne chwile. na poczatku to widzialam male cos cale sine tylko buzka miala normalny kolor... mokre obslizgle i wlosy roztrzepane.. pozneij tylko wrzask i juz byla tylko moja:)
juz zapomnialam jak to bylo. ten okres tak strasznie szybko mija. teraz to łobuz i foch maly!

Do góry