mikusia84r
Entuzjast(k)a
mniam pyszne dżemiki:-) ale bomba kaloryczna. dlatego ja nie robię. Znając moje łakomstwo, to bym w drzwi nie weszła:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mikusia cały czas próbuję,mieliśmy nadzieję,że może komuś z rodziny damy,ale kupowali nowe.
https://www.babyboom.pl/forum/members/daffodill-75947.html Daffodill ja i z chrztu młodej i swojej z wesele tez nie mogę.Skąd taki nick u ciebie?
Witam Was Dziewczyny
.
Odebralam dzisiaj betke i wynik jest 87,5 mlU/ml!!!!! Bylam od razu u pani ginekolog i potwierdzila 3-4 tydzien ciąży!!!! :-):-):-):-):-):-):-)
Zbadala mnie powiedziala, ze macica bardzo ladnie rozpulchniona!!!\
Teraz zostalo zajac sie moim tsh, ktore jest bardzo wysokie:-( ale dam rade jutro juz biore zwiekszona dawke! Poza tym zlecila mi komplet badan, witaminy i kolejna wizyte mam 21 wrzesnia!!!
Jestem w szoku i nie moge w to uwierzyc!! Od razu dala mi zwolnienie do pracy...
A jak u Was?? Lece Was poczytac!!
Witam Was Dziewczyny
.
Odebralam dzisiaj betke i wynik jest 87,5 mlU/ml!!!!! Bylam od razu u pani ginekolog i potwierdzila 3-4 tydzien ciąży!!!! :-):-):-):-):-):-):-)
Zbadala mnie powiedziala, ze macica bardzo ladnie rozpulchniona!!!\
Teraz zostalo zajac sie moim tsh, ktore jest bardzo wysokie:-( ale dam rade jutro juz biore zwiekszona dawke! Poza tym zlecila mi komplet badan, witaminy i kolejna wizyte mam 21 wrzesnia!!!
Jestem w szoku i nie moge w to uwierzyc!! Od razu dala mi zwolnienie do pracy...
A jak u Was?? Lece Was poczytac!!
Daffodill juz ni emoge sie tego doczekac takie malutkie pomarszczone i tylko Nasze.... Ty juz wiesz jak to jest tulic swoje malenstwo.. Prawda?
phoenix jeszcze mi nie wyliczala, 21 mam wizyte i wtedy