reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

to nie od ćwiczeń...
dźwignęłam źle syna i poszło.... :-( pozatym niosłam go na rękach dobre 50m a On waży 24kg :confused2: (to była akcja wtedy bo był nieposłuszny bardzo) No i łoo.... matka kontuzjowana
Ojj
Nie to chyba nie byłam tam. Znalazłam jeden sklep z ciuszkami i na hali Auchan pokupowałam trochę akcesoriów, ale fajne były rzeczy i ceny... resztę dokupię u nas bo właśnie niedawno otworzyli też taki duży sklep dla dzieciaczków. Jak tylko mąż przygotuje mi pokoik to pójdę tam i dokupię resztę rzeczy :-)
:-)
my też z męzem będziemy sie starać by jeszcze w tym roku zajśc w ciążę...ale potrzebuje trochę czasu aby dojśc po niedawnym poronieniu:-(
Bardzo mi przykro.Trzymam kciuki

reklama
Cześć dziewczynki
Śpicie jeszcze? My mieliśmy pobudke po 6,ale potem jeszcze pospał i sie obudził przed chwilką
Lece niedługo zrobić mu zupke jarzynową,własnej produkcji:tak:
Miłego dnia

Witam kochane dawno mnie się nie odzywałam ale mam wiecznie jakieś problemy.Najpierw mieliśmy wypadek w pracy (karetki) poraz kolejny doznałam urazu kręgosłupa i byłam usztywniona.W domu już dostaję na łeb, bo jestem chyab pracoholikiem...Między czasie wkońcu poszłam do endokrynologa i mam straszną masakrę z moimi hormonami.Moimi chorobami mogę się podzielić z 8 osobami.Przepisała mi większą dawke Eutyroxu i Siofor 500 po którym się już lepeij czuję oprucz tego że chodzę wiecznie sikać i mogłabym spać całymi dniami.Z wagi troszkę mi poszło ale znów stanęła:(W poniedziałek pojechałam na badania genetyczne wyniki za 4 tyg.I tak mi jakoś te życie ucieka z dna na dzień.Całuję Was serdecznie i miło Was się czyta.Buziaki
Madzie i Meggi Ale te Wasze skarby juz urosły.Ślicznę są:):)

Witam kochane dawno mnie się nie odzywałam ale mam wiecznie jakieś problemy.Najpierw mieliśmy wypadek w pracy (karetki) poraz kolejny doznałam urazu kręgosłupa i byłam usztywniona.W domu już dostaję na łeb, bo jestem chyab pracoholikiem...Między czasie wkońcu poszłam do endokrynologa i mam straszną masakrę z moimi hormonami.Moimi chorobami mogę się podzielić z 8 osobami.Przepisała mi większą dawke Eutyroxu i Siofor 500 po którym się już lepeij czuję oprucz tego że chodzę wiecznie sikać i mogłabym spać całymi dniami.Z wagi troszkę mi poszło ale znów stanęła:(W poniedziałek pojechałam na badania genetyczne wyniki za 4 tyg.I tak mi jakoś te życie ucieka z dna na dzień.Całuję Was serdecznie i miło Was się czyta.Buziaki
Madzie i Meggi Ale te Wasze skarby juz urosły.Ślicznę są:):)
Ojj Kaira przykro mi z powodu wypadku i choroby:-(
Dużo zdrówka Ci życze,fajnie że sie odzywasz:tak:
Dziękuje:-)

Wchodze , czytam a tu takie wieści..:-(
Pyza - witaj, współczuję strasznie straty Fasoleczki. Trzymam kciuki za staranka:tak:
Ren- ojej:-( Przykro mi bardzo Kochana:-(
Patrysiu - co tam u Was i u Madzi?;-)
Ola- dawaj te foty bo doczekac się nie mogę;-)
Meggie- dobrze, że nie wykryli tej choroby u Igorka:)
madzias- co tam u Was?:)

U nas dobrze.. wczoraj byliśmy na pierwszym ktg:) Małe skurcze się już zapisują..:) Normalnie się obawiam już tego porodu, że będzie się ciągnął wieki i że będzie baaaardzo bolało:zawstydzona/y:

reklama
U nas dobrze.. wczoraj byliśmy na pierwszym ktg:) Małe skurcze się już zapisują..:) Normalnie się obawiam już tego porodu, że będzie się ciągnął wieki i że będzie baaaardzo bolało:zawstydzona/y:
Kochana będzie dobrze,nic sie nie będzie ciągneło. Nawet jak troszke zaboli to jak zobaczysz maluszka to zapomnisz szybko.Weźmiesz go na rączki i będziesz najszczęśliwsza na świecie:-):-)

Dziewczynki pisałam z Kasią macie od niej pozdrowienia
Zabieg ma jutro o 15

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry