reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Ola - super fotki, ale mi sie takie ciepełko marzy :-)

Madzia - ja już wczoraj spałam jak esa dostałam. Nieźle odleciałam bo nawet nie słyszałam :-D Jak Kacperek? Zjadł już zupke???

:-D:-D:-D Musi sie przyzwyczaić :tak: Mój pazera chyba będzie wszystko wcinał. Na syrop sie rzucił jakby to schabowy był :-D:-D:-D
Mój taki marudny,że aż dzisiaj siły nie mam
Troszke z nim pospałam,chce co chwile co innego.Raz mleko-łyczka:eek: Herbatki troche,ech. I znowu spać:confused2:
W ogóle on nie chce siedzieć tylko stać i krzyczy na mnie że go sadzam:-D:-D

Mój taki marudny,że aż dzisiaj siły nie mam
Troszke z nim pospałam,chce co chwile co innego.Raz mleko-łyczka:eek: Herbatki troche,ech. I znowu spać:confused2:
W ogóle on nie chce siedzieć tylko stać i krzyczy na mnie że go sadzam:-D:-D
Oj Kacperek widze tresuje mamusie :-D Madziu może on odrazu chodzić zacznie :eek:
A Igorek od soboty kupy nie walnął. Za to od 18.00 do 19:30 leżał na macie i walił z piąchy słonia, śmiał sie do małpki i gadał z papugą :-D A ja w tym czasie upiekłam kruche ciasteczka. A jak mi jutro pozwoli to zrobie naleśniki z farszem

Oj Kacperek widze tresuje mamusie :-D Madziu może on odrazu chodzić zacznie :eek:
A Igorek od soboty kupy nie walnął. Za to od 18.00 do 19:30 leżał na macie i walił z piąchy słonia, śmiał sie do małpki i gadał z papugą :-D A ja w tym czasie upiekłam kruche ciasteczka. A jak mi jutro pozwoli to zrobie naleśniki z farszem
Chyba zacznie chodzić:-D Mały uparciuch:-)
To pięknie Igorek sie bawił i dał mamusi zrobić ciasteczka:-)

Igorek śpi??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Madziu zmykam spać. Tak więc buziaki i do juterka. Jeszcze lukne bo Młody coś stęka w łóżeczku...

Spi ...... monia wypluwał

reklama
Do góry