Madziaas
Już jesteś:)
Miłej pracyUciekam szykowac sie do pracy, wpadne pozniej. Papa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miłej pracyUciekam szykowac sie do pracy, wpadne pozniej. Papa
Oki:-)Ola - super fotki, ale mi sie takie ciepełko marzy :-)
Madzia - ja już wczoraj spałam jak esa dostałam. Nieźle odleciałam bo nawet nie słyszałam Jak Kacperek? Zjadł już zupke???
Musi sie przyzwyczaić Mój pazera chyba będzie wszystko wcinał. Na syrop sie rzucił jakby to schabowy byłOki:-)
On coś woli mleczko zamiast zupek
Mój taki marudny,że aż dzisiaj siły nie mamMusi sie przyzwyczaić Mój pazera chyba będzie wszystko wcinał. Na syrop sie rzucił jakby to schabowy był
Oj Kacperek widze tresuje mamusie Madziu może on odrazu chodzić zacznieMój taki marudny,że aż dzisiaj siły nie mam
Troszke z nim pospałam,chce co chwile co innego.Raz mleko-łyczka Herbatki troche,ech. I znowu spać
W ogóle on nie chce siedzieć tylko stać i krzyczy na mnie że go sadzam
Chyba zacznie chodzić Mały uparciuch:-)Oj Kacperek widze tresuje mamusie Madziu może on odrazu chodzić zacznie
A Igorek od soboty kupy nie walnął. Za to od 18.00 do 19:30 leżał na macie i walił z piąchy słonia, śmiał sie do małpki i gadał z papugą A ja w tym czasie upiekłam kruche ciasteczka. A jak mi jutro pozwoli to zrobie naleśniki z farszem
Ja też zaraz uciekamMadziu zmykam spać. Tak więc buziaki i do juterka. Jeszcze lukne bo Młody coś stęka w łóżeczku...