reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Hej Madziu :-)
No byłam wczoraj właśnie bo mój mąż jechał na spotkanie to od razu skorzystałam i połaziliśmy po sklepach dla maluchów. Chciałam zajrzeć do sklepu "Świat dziecka" - nie wiem czy byłaś tam, ale nie mogłam go znaleźć. Wiesz może gdzie on jest ?? Wiem tylko, że gdzieś na Bielanach...
W każdym razie zostaliśmy w tym centrum na Bielanach i w Auchan były dość fajne promocje dla maluszków to tam trochę pokupowaliśmy rzeczy :-):-) W sumie wróciłam zadowolona :tak::-).
Nie wiem gdzie to jest
A byłaś wuchan w "Cocodrillo" ??
Tam są wyprzedaże

reklama
musi im być teraz ciężko....:-(
Ja dopiero co zaczełam czytać wiadomości na bb bo mnie nie było od niedzieli wogóle przy kompie. Wczorajszy dzien spedziłam na badaniach.. mam zerwany mięsień i czeka mnie rehabilitacja :-(
poza tym dostaję ketonal w zastrzykach i tabletkach.... masakra
Ojj to sie przećwiczyłaś

musi im być teraz ciężko....:-(
Ja dopiero co zaczełam czytać wiadomości na bb bo mnie nie było od niedzieli wogóle przy kompie. Wczorajszy dzien spedziłam na badaniach.. mam zerwany mięsień i czeka mnie rehabilitacja :-(
poza tym dostaję ketonal w zastrzykach i tabletkach.... masakra

Ojjj... to chyba boli... i to bardzo. Współczuję :-( ale mam nadzieję, że szybko się wykurujesz :-)

Nie wiem gdzie to jest
A byłaś wuchan w "Cocodrillo" ??
Tam są wyprzedaże

Wiesz co, to trochę dziwne jest z tym "Światem dziecka".
Niby jest gdzieś przy Bielanach ten sklep - jakieś duże centrum tylko dla maluszków, a wyobraź sobie, że jak wczoraj szukaliśmy z mężem to nikt z Wrocka nie umiał nam pomóc i wskazać gdzie to jest....:eek:

Wiesz co, to trochę dziwne jest z tym "Światem dziecka".
Niby jest gdzieś przy Bielanach ten sklep - jakieś duże centrum tylko dla maluszków, a wyobraź sobie, że jak wczoraj szukaliśmy z mężem to nikt z Wrocka nie umiał nam pomóc i wskazać gdzie to jest....:eek:
Kurcze ja kiedyś słyszałam coś takiego,ale gdzie jest to nie wiem

reklama
To jest bliżej CCC, Media m

Nie to chyba nie byłam tam. Znalazłam jeden sklep z ciuszkami i na hali Auchan pokupowałam trochę akcesoriów, ale fajne były rzeczy i ceny... resztę dokupię u nas bo właśnie niedawno otworzyli też taki duży sklep dla dzieciaczków. Jak tylko mąż przygotuje mi pokoik to pójdę tam i dokupię resztę rzeczy :-)

Kurcze ja kiedyś słyszałam coś takiego,ale gdzie jest to nie wiem

Może nie ma czego żałować, bo podobno ceny tam są niemałe...
Jeszcze bym szoku doznała :-D:-D i tak to wszystko tyle kosztuje, że szok :szok:
:-D:-D:-D:-D

my też z męzem będziemy sie starać by jeszcze w tym roku zajśc w ciążę...ale potrzebuje trochę czasu aby dojśc po niedawnym poronieniu:-(

Cześć Pyza.
Przykro mi z powodu poronienia :-( i życzę owocnych staranek :-):-) Rok się dopiero zaczął więc macie sporo czasu :-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry