reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Hejka Kochane

Ale slabi szpiedzy z Was- od 2 godzin czytam co naskrobalyscie i nikt mnie nie wyczail :)albo juz o mnie zapomnialyscie. Urlop sie udal, pogoda dopisala, opalenizna jest, tequila i cygara tez sa :)
Jak sie ogarne to dam jakies fotki

Pozdrawiam

reklama
hej dziewuchy czy sa tu jakies staraczki jeszcze czy same mamusie zostaly :-)
jak sa jakies satarczki to zapraszam na watek -->https://www.babyboom.pl/forum/staramy-sie-f66/ziolopijki-37497/

jak ktos dlugo sie stara i chce czegos sprobowac :) chodzi o ziola ktore w linku na pierwszej stronie watku daja piorunujace efekty:szok: moze i ktoras sprobuje :tak: zapraszam do przylaczenia sie a kto chce sie zapisac naliste piszcie do mnie wpisze na pierwsza stronke :tak:

buziaki

agapasku - tak naprawde to dopiero jak maluszek się urodzi okaże sie co będziesz używać a co jest zbędne. Gdybym ja wiedziała zanim mały sie urodził o paru rzeczach to troszke kaski bym przyoszczędziła. Ale do tego trzeba dojść. Niektóre rzeczy nam pasują a niektóre nie. ;-)
p.s. a jak sie czujesz???

Madziu widze Cie :) Ucaluj Kacperka.

My zaraz robimy kąpanko ale ze spankiem pewnie krucho będzie bo Młody od 16:00 śpi. Tylko na cyca o 18:00 sie obudził.
Maggie byłam na chwilke,poszłam kąpać Kacperka
Hejka Kochane

Ale slabi szpiedzy z Was- od 2 godzin czytam co naskrobalyscie i nikt mnie nie wyczail :)albo juz o mnie zapomnialyscie. Urlop sie udal, pogoda dopisala, opalenizna jest, tequila i cygara tez sa :)
Jak sie ogarne to dam jakies fotki

Pozdrawiam
Hej Olunia.Widziałam Cie,ale musiałam uciekać:tak:Super,że sie urlop udał:-)

Hej dziewczynki, trochę podczytałam... ale się u Was porobiło ... najpierw u Agniesiak potem u Maggie...
Ale dobrze, że już się wyklarowało co nie co !!

Maggie trzymam kciuki za Igorka i duuużo zdrówka dla niego :-):-)
Będzie dobrze !!

A ja zaczęłam pomału robić zakupki dla swojego maluszka i powiem szczerze, że nie myślałam, że to będzie takie trudne... W każdym sklepie tyle tego jest, a ja stoję przed półkami i nie wiem co wybrać, co będzie lepsze... jedna wielka doświadczalnia :-):-).
Wczoraj byłam we Wrocku to troszkę pokupowałam takich drobiazgów, a zmęczyłam się przy tym... jak przyjechaliśmy do domu to padłam jak betka :-):-D:-D. Ale najgorzej było zacząć, teraz już mniej więcej wiem co jeszcze potrzebuję i sukcesywnie będę dokupywać :-).
We Wrocku byłaś:happy::happy:
Ale troszke pokupiłaś?

agapasku - tak naprawde to dopiero jak maluszek się urodzi okaże sie co będziesz używać a co jest zbędne. Gdybym ja wiedziała zanim mały sie urodził o paru rzeczach to troszke kaski bym przyoszczędziła. Ale do tego trzeba dojść. Niektóre rzeczy nam pasują a niektóre nie. ;-)
p.s. a jak sie czujesz???

Czuję się dobrze, tylko ciężko już się robi :-D:-D:-D
A jeśli chodzi o zakupki to dokładnie tak to jest jak piszesz. Pewnie potem dopiero wyjdzie co jest naprawdę potrzebne a co było zbędne :-) Ale takie są uroki pierwszej ciąży, martwimy się żeby tylko niczego nie zabrakło... Najbardziej martwię się żeby dopasować dobre pieluszki i dobre kosmetyki, żeby tylko nie uczuliły małego. Tylko tego jest w sklepach, że naprawdę trudno wybrać :eek:

dziewczyny nasza Ren straciła fasoleczkę...... :-:)-:)-( to straszne... jak się dowiedziałam aż mnie zatkało. Poszła na badanie i dowiedzieli się że płód jest martwy! :-:)-:)-:)-:)-:)-( Ren tulam bardzo mocno... biedna.... :-(

We Wrocku byłaś:happy::happy:
Ale troszke pokupiłaś?

Hej Madziu :-)
No byłam wczoraj właśnie bo mój mąż jechał na spotkanie to od razu skorzystałam i połaziliśmy po sklepach dla maluchów. Chciałam zajrzeć do sklepu "Świat dziecka" - nie wiem czy byłaś tam, ale nie mogłam go znaleźć. Wiesz może gdzie on jest ?? Wiem tylko, że gdzieś na Bielanach...
W każdym razie zostaliśmy w tym centrum na Bielanach i w Auchan były dość fajne promocje dla maluszków to tam trochę pokupowaliśmy rzeczy :-):-) W sumie wróciłam zadowolona :tak::-).

dziewczyny nasza Ren straciła fasoleczkę...... :-:)-:)-( to straszne... jak się dowiedziałam aż mnie zatkało. Poszła na badanie i dowiedzieli się że płód jest martwy! :-:)-:)-:)-:)-:)-( Ren tulam bardzo mocno... biedna.... :-(
Wiem.....ale nic nie pisałam:-:)-(
Ren kochana Ty wiesz:-(

Strasznie mi przykro :-:)-:)-( To musi być okropne przeżycie....Ucałowania dla Ren !! Wielka szkoda :-:)-:)-:)-(

reklama
musi im być teraz ciężko....:-(
Ja dopiero co zaczełam czytać wiadomości na bb bo mnie nie było od niedzieli wogóle przy kompie. Wczorajszy dzien spedziłam na badaniach.. mam zerwany mięsień i czeka mnie rehabilitacja :-(
poza tym dostaję ketonal w zastrzykach i tabletkach.... masakra

Do góry