reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

to nie od ćwiczeń...
dźwignęłam źle syna i poszło.... :-( pozatym niosłam go na rękach dobre 50m a On waży 24kg :confused2: (to była akcja wtedy bo był nieposłuszny bardzo) No i łoo.... matka kontuzjowana
Ojj
Nie to chyba nie byłam tam. Znalazłam jeden sklep z ciuszkami i na hali Auchan pokupowałam trochę akcesoriów, ale fajne były rzeczy i ceny... resztę dokupię u nas bo właśnie niedawno otworzyli też taki duży sklep dla dzieciaczków. Jak tylko mąż przygotuje mi pokoik to pójdę tam i dokupię resztę rzeczy :-)
:-)
my też z męzem będziemy sie starać by jeszcze w tym roku zajśc w ciążę...ale potrzebuje trochę czasu aby dojśc po niedawnym poronieniu:-(
Bardzo mi przykro.Trzymam kciuki

reklama
Cześć dziewczynki
Śpicie jeszcze? My mieliśmy pobudke po 6,ale potem jeszcze pospał i sie obudził przed chwilką
Lece niedługo zrobić mu zupke jarzynową,własnej produkcji:tak:
Miłego dnia

Witam kochane dawno mnie się nie odzywałam ale mam wiecznie jakieś problemy.Najpierw mieliśmy wypadek w pracy (karetki) poraz kolejny doznałam urazu kręgosłupa i byłam usztywniona.W domu już dostaję na łeb, bo jestem chyab pracoholikiem...Między czasie wkońcu poszłam do endokrynologa i mam straszną masakrę z moimi hormonami.Moimi chorobami mogę się podzielić z 8 osobami.Przepisała mi większą dawke Eutyroxu i Siofor 500 po którym się już lepeij czuję oprucz tego że chodzę wiecznie sikać i mogłabym spać całymi dniami.Z wagi troszkę mi poszło ale znów stanęła:(W poniedziałek pojechałam na badania genetyczne wyniki za 4 tyg.I tak mi jakoś te życie ucieka z dna na dzień.Całuję Was serdecznie i miło Was się czyta.Buziaki
Madzie i Meggi Ale te Wasze skarby juz urosły.Ślicznę są:):)

Witam kochane dawno mnie się nie odzywałam ale mam wiecznie jakieś problemy.Najpierw mieliśmy wypadek w pracy (karetki) poraz kolejny doznałam urazu kręgosłupa i byłam usztywniona.W domu już dostaję na łeb, bo jestem chyab pracoholikiem...Między czasie wkońcu poszłam do endokrynologa i mam straszną masakrę z moimi hormonami.Moimi chorobami mogę się podzielić z 8 osobami.Przepisała mi większą dawke Eutyroxu i Siofor 500 po którym się już lepeij czuję oprucz tego że chodzę wiecznie sikać i mogłabym spać całymi dniami.Z wagi troszkę mi poszło ale znów stanęła:(W poniedziałek pojechałam na badania genetyczne wyniki za 4 tyg.I tak mi jakoś te życie ucieka z dna na dzień.Całuję Was serdecznie i miło Was się czyta.Buziaki
Madzie i Meggi Ale te Wasze skarby juz urosły.Ślicznę są:):)
Ojj Kaira przykro mi z powodu wypadku i choroby:-(
Dużo zdrówka Ci życze,fajnie że sie odzywasz:tak:
Dziękuje:-)

Wchodze , czytam a tu takie wieści..:-(
Pyza - witaj, współczuję strasznie straty Fasoleczki. Trzymam kciuki za staranka:tak:
Ren- ojej:-( Przykro mi bardzo Kochana:-(
Patrysiu - co tam u Was i u Madzi?;-)
Ola- dawaj te foty bo doczekac się nie mogę;-)
Meggie- dobrze, że nie wykryli tej choroby u Igorka:)
madzias- co tam u Was?:)

U nas dobrze.. wczoraj byliśmy na pierwszym ktg:) Małe skurcze się już zapisują..:) Normalnie się obawiam już tego porodu, że będzie się ciągnął wieki i że będzie baaaardzo bolało:zawstydzona/y:

reklama
U nas dobrze.. wczoraj byliśmy na pierwszym ktg:) Małe skurcze się już zapisują..:) Normalnie się obawiam już tego porodu, że będzie się ciągnął wieki i że będzie baaaardzo bolało:zawstydzona/y:
Kochana będzie dobrze,nic sie nie będzie ciągneło. Nawet jak troszke zaboli to jak zobaczysz maluszka to zapomnisz szybko.Weźmiesz go na rączki i będziesz najszczęśliwsza na świecie:-):-)

Dziewczynki pisałam z Kasią macie od niej pozdrowienia
Zabieg ma jutro o 15

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry