reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Oj kochane:-( Ja chyba jadę do szpitala bo mam chyba cholestazę ciążową i jak to się potwierdzi to będą wywoływac poród:-( Boją się strasznie:-( Będę dawac znac którejś na komórkę.. ojej jak się boję..:-(

reklama
Hej hej,

Ren - jak sie czujesz?

Madziu - jak Kacperek? Jedziecie do rodziców?
czuje sie dobrze do bolesne biustu juz sie przyzwyczailam :-) ze zmeczeniem nie walcze tylko wiecej spie ;-) za to maz jest dzielny i duzo pomaga i jest wyrozumialy :-)
A co u Was????
A Madzia moze pojechala skoro jeszcze nei zagladala na forum:sorry:

Oj kochane:-( Ja chyba jadę do szpitala bo mam chyba cholestazę ciążową i jak to się potwierdzi to będą wywoływac poród:-( Boją się strasznie:-( Będę dawac znac którejś na komórkę.. ojej jak się boję..:-(
mam nadzieje ze jednak wszystko bedzie dobrze i nie bedziesz miec cholestazy ciążowej, trzymaj sie dzielnie

Agniesiak oby to wapno pomoglo i wysypka poszla precz

agapas powodzenia na zajeciach, dzielna jestes:-)

dziekuje :) a ja trzymam kciuki za zabieg ale na pewno wszystko bedzie dobrze :tak:

Madziu zycze duzo zdrowka dla Kacperka oby przeszlo to do rana a Ty zebys wypoczela przez noc, a jesli uda Wam sie pojechac do rodzicow to zycze mile spedzonego czasu;-)

Oby jednak nei mial tego napiecia, trzymam kciuki za wizyte u neurologa

ale sie rozpisalyscie na wieczor :D

Z małym już lepiej:-) Jesteśmy u rodziców
Hej hej,

Ren - jak sie czujesz?

Madziu - jak Kacperek? Jedziecie do rodziców?

Jesteśmy:tak:Będe wieczorem na bb

Kochana trzymam kciuki,będzie dobrze
Trzymaj sie cieplutko

Jestem!!!:biggrin2::biggrin2:
Wyniki watrobowe w normie, więc to nie to paskudztwo:biggrin2: Lekarz mówi, że to prawdopodobnie jakies uczulenie na żywnośc:eek: No nic, wytrzymam do 3 marca ( bo mam zamiar się wtedy rozpakowac):-D Data mi sie spodobała 03.03.2010:tak: My z M braliśmy ślub 05.05.2007r, więc niech Tomasz tez ma ładną datę:-p:-D

Hej Laseczki,

Ja miałam koszmarną noc, dosłownie. Mały ma podejrzenie cytomegalii.:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( Koło 10-tej jedziemy na pobieranie krwi. Mam nadzieje że wyniki dziś będą.

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki
Mój mały dał mi pospać do 8:40 :-)
Maggie trzymam kciuki kochana,żeby to nie było to,żeby wszystko było dobrze. Daj znać potem,może będą wyniki dzisiaj

reklama
Do góry