reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

na śniadanko zjadłam dwie kanapeczki razowca z chudym twarogiem i z wędlinką bez masełka :)
teraz czarna kawka.
no a po 12 drugie śniadanie np jabłko lub jogurt.

Madzia dobrze że maluszek pogodny jest :))
U nas brzydka pogoda. w domu tylko siedzieć teraz:sorry:

Pozdrawiam!
;-)

reklama
na śniadanko zjadłam dwie kanapeczki razowca z chudym twarogiem i z wędlinką bez masełka :)
teraz czarna kawka.
no a po 12 drugie śniadanie np jabłko lub jogurt.

Madzia dobrze że maluszek pogodny jest :))
U nas brzydka pogoda. w domu tylko siedzieć teraz:sorry:

Pozdrawiam!
;-)
To dobre rzeczy zjadłaś:tak:
Zmierzyłam małemu temperature i ma 37,4 :-( kurcze martwie sie,nie wiem czy to przez zęby czy coś go bierze czy co.Teraz był marudny bo chciał spać,usnął sobie

WITAM:-)
Siostrze Patrysi serdecznie gratuluje :tak:
a ja w poniedzialek ide do gin z wynikami, zalozy karte :-D i umowi na pierwsze usg :-):-):-)
dziękuje:-)supcio czekam na relacje:-)
To dobre rzeczy zjadłaś:tak:
Zmierzyłam małemu temperature i ma 37,4 :-( kurcze martwie sie,nie wiem czy to przez zęby czy coś go bierze czy co.Teraz był marudny bo chciał spać,usnął sobie
ojej oby na ząbki bo w sumie już jest ten miesiąc gdzie "atakują":tak:zdrówka dla Kcperka:tak:
Cześć babeczki! Niestety nie kupiłam torebki ale kupiłam sobie korale. Kosztowały całe 39zł ale na zdjęciu nie widać tak dobrze. Są na prawdę super.
supcio:-)ja też bym chciała nosić coś na szyji ale nie moge bo zawsze z tyłu włosy mi się wplątują:confused2:

I najważniejsze:-)
Alanuś ślicznie się dzisiaj do mnie uśmiechał:-)wystarczyło paluszkiem po brudce czy nosku i uśmiech do mamusi jest:-Da przy tym słowo "A guuu":-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej Dziewczynki,

Nadrobiłam wczorajszy dzień. Moje BMI to 21 :eek:

Madziu mój Mały sie przeziębił. Byliśmy dzis u pediatry i ma zaczerwienione gardełko. Ale to nie jest najgorsze. W ciągu 10 dni przybrał tylko 30 gram :-:)-:)-:)-( i musiny też iść do neurologa bo ma zwiększone napięcie mięśniowe. :-:)-:)-:)-( Kupy też nie było wiec porażka.

p.s Glupie pytanie - Madziu te oponki to sie na patelni smaży???

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczynki,

Madziu mój Mały sie przeziębił. Byliśmy dzis u pediatry i ma zaczerwienione gardełko. Ale to nie jest najgorsze. W ciągu 10 dni przybrał tylko 30 gram :-:)-:)-:)-( i musiny też iść do neurologa bo ma zwiększone napięcie mięśniowe. :-:)-:)-:)-( Kupy też nie było wiec porażka.

p.s Glupie pytanie - Madziu te oponki to sie na patelni smaży???
Maggie ty dopiero co urodziłaś,więc Twoja waga spada przy karmieniu:tak:
Biedny Igorek:-:)-( Kurcze kupy dalej nie? A nie masz tych czopków glicerynowych??
Co to znaczy to zwiększone napięcie mięśniowe?
Może ma taki okres że mniej przybrał na wadze,nie martw sie
Kochana ja smaże w takiej głębokiej patelni bo tam trzeba sporo oleju,żeby one były dobrze zanurzone:-)

Ostatnia edycja:
Maggie Ty się przypadkiem swoją wagą nie przejmuj bo dopiero co dziecko urodziłaś i dopiero teraz pewnie zaczniesz się wciągać ;) Poza tym najważniejsze aby waga była w normie bmi! :tak:

Dziś zrobiłam na obiad sznycle grillowane :-) pychota!!!!

dzień dobry
miłego dnia
witaj Ren, jak tam ciąża :)
czesc :) jak narazie jest dobrze poza ciaglym zmeczeniem i spaniem :sorry: ale fajnie zdrowo sie odzywiasz :-)
WITAM:-)

dziękuje:-)supcio czekam na relacje:-)

Alanuś ślicznie się dzisiaj do mnie uśmiechał:-)wystarczyło paluszkiem po brudce czy nosku i uśmiech do mamusi jest:-Da przy tym słowo "A guuu":-D
napewno napisze co i jak w poniedzialek pod wieczor ;-) a synus cudny jak tak sie usmiecha i cos probuje gaworzyc:tak:
Hej Dziewczynki,

Niemartw sie na zapas w koncu taki maluszek na poczatku moze powoli nabierac wagi wazne zeby mial apetyt:sorry: zycze zdrowka duzo i oby wszystko bylo dobrze. A swoja waga sie nei przejmuj powoli zrzucisz zbedne kilogramy ;-)

a ja zazwyczaj mialam BMI ok 22 wiec tez w normie :-) a zaniedlugo to sie zmieni choc mam nadzieje ze za duzo kg nie przybedzie ;-)

Hejka!
A ja od rana jeździłam po lekarzach:wściekła/y:Obudziłąm sie z wysypką na rękach, taką swędzącą.. na brzuchu już miałam dawno ale rozdrapałam i jeszcze bardziej swędziało:zawstydzona/y: Byłam na IP dali mi tam skierowanie do innego miasta do dermatologa bo nasz pani dermatolog jest h**a warta. Eh.. Pojechaliśmy a tam mi mówią, że nie wiedza co to:eek: i że dermatologa nie ma, że dopiero w poniedziałek:eek: Eh.. Normalnie szok. Kupiłam sobie wapno w aptece i mam wszystkich w doopie:-D Tyle jeżdżenia i nici to może zwykłe wapno pomoże do wtorku. We wtorek ide na ktg i z wynikiem do gina więc mu znów pokarzę ten brzuchol.
Poczytam teraz te opowieści z porodówki:tak:

reklama
Cześć dziewczynki, ja tylko na chwilkę. Ten weekend mam wypełniony szkołą :no::eek: byłam dzisiaj na zajęciach i ledwo wysiedziałam:-( już mi coraz ciężej tak usiedzieć w miejscu... ech...

Kroczek kochaniutka: Wszystkiego naj, najlepszego z okazji wczorajszych urodzinek:-):-) Przede wszystkim dużo, dużo zdrowia, szczęścia i mnóstwa miłości...i oczywiście spełnienia marzeń !!!:-)
Jeśli chodzi o zabieg to na pewno wszystko będzie dobrze :-) Trzymam za Ciebie kciuki :tak::tak:

Do góry