reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Oj kochane:-( Ja chyba jadę do szpitala bo mam chyba cholestazę ciążową i jak to się potwierdzi to będą wywoływac poród:-( Boją się strasznie:-( Będę dawac znac którejś na komórkę.. ojej jak się boję..:-(

reklama
Hej hej,

Ren - jak sie czujesz?

Madziu - jak Kacperek? Jedziecie do rodziców?
czuje sie dobrze do bolesne biustu juz sie przyzwyczailam :-) ze zmeczeniem nie walcze tylko wiecej spie ;-) za to maz jest dzielny i duzo pomaga i jest wyrozumialy :-)
A co u Was????
A Madzia moze pojechala skoro jeszcze nei zagladala na forum:sorry:

Oj kochane:-( Ja chyba jadę do szpitala bo mam chyba cholestazę ciążową i jak to się potwierdzi to będą wywoływac poród:-( Boją się strasznie:-( Będę dawac znac którejś na komórkę.. ojej jak się boję..:-(
mam nadzieje ze jednak wszystko bedzie dobrze i nie bedziesz miec cholestazy ciążowej, trzymaj sie dzielnie

Agniesiak oby to wapno pomoglo i wysypka poszla precz

agapas powodzenia na zajeciach, dzielna jestes:-)

dziekuje :) a ja trzymam kciuki za zabieg ale na pewno wszystko bedzie dobrze :tak:

Madziu zycze duzo zdrowka dla Kacperka oby przeszlo to do rana a Ty zebys wypoczela przez noc, a jesli uda Wam sie pojechac do rodzicow to zycze mile spedzonego czasu;-)

Oby jednak nei mial tego napiecia, trzymam kciuki za wizyte u neurologa

ale sie rozpisalyscie na wieczor :D

Z małym już lepiej:-) Jesteśmy u rodziców
Hej hej,

Ren - jak sie czujesz?

Madziu - jak Kacperek? Jedziecie do rodziców?

Jesteśmy:tak:Będe wieczorem na bb

Kochana trzymam kciuki,będzie dobrze
Trzymaj sie cieplutko

Jestem!!!:biggrin2::biggrin2:
Wyniki watrobowe w normie, więc to nie to paskudztwo:biggrin2: Lekarz mówi, że to prawdopodobnie jakies uczulenie na żywnośc:eek: No nic, wytrzymam do 3 marca ( bo mam zamiar się wtedy rozpakowac):-D Data mi sie spodobała 03.03.2010:tak: My z M braliśmy ślub 05.05.2007r, więc niech Tomasz tez ma ładną datę:-p:-D

Hej Laseczki,

Ja miałam koszmarną noc, dosłownie. Mały ma podejrzenie cytomegalii.:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( Koło 10-tej jedziemy na pobieranie krwi. Mam nadzieje że wyniki dziś będą.

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki
Mój mały dał mi pospać do 8:40 :-)
Maggie trzymam kciuki kochana,żeby to nie było to,żeby wszystko było dobrze. Daj znać potem,może będą wyniki dzisiaj

reklama
Do góry