reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
WITAM:-)
Kochana jak coś to pisz,zresztą ja też będe do Ciebie pisać:tak:Trzymam kciuki,wszystko będzie dobrze
Przepraszam,że nie odpisałam od razu na smsa,ale nie słyszałam:-( Bardzo ciężko miałam w domu,mały miał przed 16 temp.38,3:-( Zadzwoniłam do znajomej położnej co robić,dałam mu Paracetamol w syropku i jakoś usnął.Ale spał 2 godziny na rękach:eek: Spadła mu na szczęście temperatura
Teraz usnął,a ja ledwo żyje:confused2:
Agniesiak mam nadzieje,że Ci przejdzie po wapnie
Maggie jak Igorek?
ojejku:-(ja zawsze daje paracetamol w czopkach jak któryś ze synków ma temperature(Alanek narazie jeszzce nie miał i oby tak się utrzymywało)i zawsze pomaga nawet przy przeziębieniach:tak:

Co do kąp[ieli to ja także myje co drugi dzień bo woda wysusza i to nie jest dobre a maluszki nie brudzą się aby tak je myć codziennie wystarczy chusteczkami nawil żonymi przemyć ciałko;-)a no i oliwkuje ciałko:tak:
Hej Laseczki,

Ja miałam koszmarną noc, dosłownie. Mały ma podejrzenie cytomegalii.:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( Koło 10-tej jedziemy na pobieranie krwi. Mam nadzieje że wyniki dziś będą.
ojejku oby to nie było to!!!:-(

KROCZEK kciukaski mocne i nie martw się będzie dobrze:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jestem, ale masakra. Mały był kłuty w obie rączki i na koniec w główke bo mu krew nie chciała lecieć. Część wyników jutro, reszta może w czwartek. No i w czwartek neurolog o 19:20

Jestem, ale masakra. Mały był kłuty w obie rączki i na koniec w główke bo mu krew nie chciała lecieć. Część wyników jutro, reszta może w czwartek. No i w czwartek neurolog o 19:20
wiem coś o tym Dominiś tak miał co musiałam go dopoić i wtedy krew lepiej leciała ale co pokuty był to był:-(i ja niewytrzymałam i płakałam razem z nim:-(trzymam kciuki za wyniki:tak:

Jejku bidulek malutki:-:)-( Trzymam kciuki za wyniki
Madziu a powiedz mi lekarz Ci powiedział,że podejrzewa cytomegalie? Ale mały ma jakieś objawy czy tak lekarz sobie walnął bo czasem nie pomyślą tylko mówią

Jejku bidulek malutki:-:)-( Trzymam kciuki za wyniki
Madziu a powiedz mi lekarz Ci powiedział,że podejrzewa cytomegalie? Ale mały ma jakieś objawy czy tak lekarz sobie walnął bo czasem nie pomyślą tylko mówią
Madziu on ma dużo objawów: przedłużająca sie żółtaczka, napięcie mięśniowe, wysypki, problem z jelitami. :-(Pediatra kazała zrobić badanie

Madziu on ma dużo objawów: przedłużająca sie żółtaczka, napięcie mięśniowe, wysypki, problem z jelitami. :-(Pediatra kazała zrobić badanie
:-:)-(

Mam nadzieje,że to nie będzie to i trzymam kciuki. Będzie dobrze:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Madziu no mam taką nadzieję cały czas choć szanse że to nie są małe. :-(

Igorek właśnie leży na macie i gada z ptaszkami i żabkami. :-D

reklama
Madziu no mam taką nadzieję cały czas choć szanse że to nie są małe. :-(

Igorek właśnie leży na macie i gada z ptaszkami i żabkami. :-D
Trzymajmy kciuki :tak:
Cuudny on jest :-) Mój śpi chyba z 1,5 godziny,jestem w szoku i musze go obserwować bo jakoś nie wiem dziwnie:eek:

Do góry