K
Kinga85
Gość
..a ja dzisiaj obolała coś jestem :-( za dużo ćwiczeń chyba.
cały czas jestem na prochach
cały czas jestem na prochach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana jak coś to pisz,zresztą ja też będe do Ciebie pisaćTrzymam kciuki,wszystko będzie dobrzeWitam dziewczynki.
Agapasku dziękuję za życzonka. Ja też dziś byłam w szkole i potem musiałam zrobić obiadek, zachciało mi się oponek więc się narobiłam a tu jeszcze musiałam się spakować. Padnięta jestem.
Madziu, Maggie jak tam Kacperek i Igorek. Nie marudzą chłopaki? Mam nadzieję, że im szybko minie. Maggie ja nie mam bobaska więc się nie znam ale skoro dziewczyny mówią, że taki mały przyrost wagi to nic strasznego to penie tak jest.
Kinga smacznie brzmią te twoje dania ale mam wrażenie, że są bardzo pracochłonne
Ren czekamy na wieści od gina
Agniesiaczku może wapno pomoże i wysypka sama zniknie.
Ja już jestem spakowana. Jutro rano do szkoły tak do 12. Potem muszę wracać do domku bo tata po mnie przyjeżdża i mnie zabiera do Pruszkowa. Dlatego piszę teraz bo jutro już mnie nie będzie na forum. Może jeszcze w poniedziałek coś napisze z kompa rodziców ale nie obiecuję. We wtorek mam być przyjęta do szpitala więc jak już się czegoś dowiem to dam znać do Madzi. Dziś tak krótko i kończę. Do usłyszenia w krótce. Trzymajcie za mnie kciuki bo strasznie się już spinam. Pa
Mój mały też śpi bez kąpania,nie chciałam go kąpać bo miał tą gorączkeDziewczyny dzięki za ciepłe słowa.
Madziu Igorek lula - dziś bez kąpania. Ma taką szorstką skóre i lekarka powiedziała żeby co drugi dzień go kąpać bo woda też wysusza.
To napięcie to dlugo by pisać. Ogólnie jeżeli sie potwierdzi o czeka go rehabilitacja. W poniedziałek zapisze go prywatnie do neurologa bo nie chce czekać państwowo bo im wcześniej sie zacznie tym lepsze efekty będą.
Kasiu - buziole od Igorka. Trzymaj się dzielnie.
Co do potrawy no to troszkę trzeba się bobawić zwłaszcza z tym mięsem bo wiadomo że musi się w piekarniku zapiec a ryż gotuje sie 30min. Ale jak sie ma czas i ochote warto zrobić
Kinga smacznie brzmią te twoje dania ale mam wrażenie, że są bardzo pracochłonne
Ja już jestem spakowana. Jutro rano do szkoły tak do 12. Potem muszę wracać do domku bo tata po mnie przyjeżdża i mnie zabiera do Pruszkowa. Dlatego piszę teraz bo jutro już mnie nie będzie na forum. Może jeszcze w poniedziałek coś napisze z kompa rodziców ale nie obiecuję. We wtorek mam być przyjęta do szpitala więc jak już się czegoś dowiem to dam znać do Madzi. Dziś tak krótko i kończę. Do usłyszenia w krótce. Trzymajcie za mnie kciuki bo strasznie się już spinam. Pa
dziekuje a ja trzymam kciuki za zabieg ale na pewno wszystko bedzie dobrzeRen czekamy na wieści od gina
Madziu zycze duzo zdrowka dla Kacperka oby przeszlo to do rana a Ty zebys wypoczela przez noc, a jesli uda Wam sie pojechac do rodzicow to zycze mile spedzonego czasu;-)Bardzo ciężko miałam w domu,mały miał przed 16 temp.38,3:-( Zadzwoniłam do znajomej położnej co robić,dałam mu Paracetamol w syropku i jakoś usnął.Ale spał 2 godziny na rękach Spadła mu na szczęście temperatura
Teraz usnął,a ja ledwo żyje
Oby jednak nei mial tego napiecia, trzymam kciuki za wizyte u neurologaTo napięcie to dlugo by pisać. Ogólnie jeżeli sie potwierdzi o czeka go rehabilitacja. W poniedziałek zapisze go prywatnie do neurologa bo nie chce czekać państwowo bo im wcześniej sie zacznie tym lepsze efekty będą.
Kasiu - buziole od Igorka. Trzymaj się dzielnie.