reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

WITAM:-)
U mnie także pogoda pochmurna i niekiedy popada deszczyk:sorry:

Cześć dziewczynki. Ja donoszę, że mam się dobrze. Dziś wykompusiałam się i umyłam sobie główkę bo leżąc w łóżku strasznie się już źle czułam psychicznie. Moja szwagierka właśnie przed chwilą urodziła córeczkę przez cesarkę. Wszystko było w porządku tylko szyjka nie chciała się poszerzyć i musieli ciąć. Kurcze dziewczynki już bym chciała wiedzieć jak się miewa moja Kruszynka.

to super że u ciebie lepiej:-)GRATULACJE DLA SZWAGIERKI:-)

dzien dobrzy jestem tu nowa mam na imie Aleksandra i mam maly problem nie wiem kiedy mam owu. moze wy mi pomozecie????
A i chciałam z wami popisac jak mozna.
Od 2 dni zaczelam sie starac z moim o dziecko:)

witam i z tego co ja wiem to tak 15 dc jak masz co 28 dni i to regularne :tak:pomóc moga ci testy owulacyjne tym bardziej jak masz cykle regularne:tak:mi tak pomogły że mam niedługo 2-letniego synka:-)

Wiem że dziewczyny mają grupe Staraczki- przyjaciółki,Nektarynka już do nas nie zagląda:-(

ooo a tego nie wiedziałam:sorry:

reklama
Acha zapomniałabym powiedzieć że Daria(szwagra dziewczyna co wam pisałam)dobrze się czuje córcia waży 3100 i 51 cm ma a w poniedziałek jak dobrze wyjda:-)a my na drugą niedziele wtedy do nich wjedziemy i kurcze jak ja zobacze to maleństwo to się rozkleje:-Dach oby do stycznia szybko mineło:-D

Mój brzusio:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć dziewczynki.
Patrysiu piekny brzusio!
U mnie też teraz pada cały dzień a ja kolejny dzień leżę w łóżeczku. Ale dziś już się ubrałam i zasłałam łóżeczko tak więc leżę pod kocykiem i oglądam TV. Jak tak dalej będę robiła to w ciąży bardzo przytyję:)

Witam..

Nektarynka stale tu zagląda.. ale jakoś nie mam weny do pisania.. przyznam sie ze jestem na bieżąco..

LadyOlcia.. zazwyczaj jesli ma sie 28 dniowe cykle to owu wypada w 14dc.. (licząc od pierwszego dni krawinia..)
są to tzw cykle 14x14 czyli owu w 14dc i 14 dni fazy lutealnej a na 29dc przychodzi @ co jest juz nowym cyklem.. jest pewne ALE.. moze byc ze Ty jestes inna i faze lutealna czyli po-owulacyjna (to jest stala liczba raczej sie nie zmienia) masz krótsza/dłuższą i wtedy owu wypada w inny dzień.. ja tam jestem za mierzeniem temperatury.. gdy nie mierzyłam nigdy nie wiedzialam kiedy @ przyjdzie bo zazwyczaj bo byly odchylki w tą czy w tamtą strone a z obserwacją ciała i temperatury dokladnie wiem kiedy przyjdzie @..
jeśli chodzi o testy.. używałam.. jak widac nie ma skutków ubocznych w postaci brzucha.. ale to nie dlatego ze zle ich uzywalam czy cos.. po prostu mamy inne problemy..

Jesli chodzi co u mnie.. niedawno zakupilam pawilon na targowisku i zalozylam działalność gospodarczą.. w poniedzialek jade po towar i zajme sie sprzedażą odzieży.. to chyba tyle.. teraz zastępuje tate i wpadam tylko po pracy mniej wiecej o tej porze..

Pozdrawiam

Patrysiu śliczny brzusio:tak:
Kroczku ee tam przytyjesz;-)Odpoczywaj ile sie da
Nektarynko fajnie,że sie odezwałaś,jeśli chodzi o mnie to brakowało mi ciebie:-) Fajnie,że założyłaś działalność gospodarczą,oby sie ciuszki dobrze sprzedawały :-)

reklama
Witajcie Dziewczynki,

Madziu Sloneczko buziaki dla Was ... :-) ja tez zagladam co u Was ale nie zawsze mam czas napisac mam w domu takie lotnisko ze glowa mala, dwojka maluchow z czego Wika mi znow przeziebiona, remont, ja zajmuje sie domem, urzedami wiec codziennie jezdze z Tomkiem : USC,US, MOPS czy ZUS masakra a wiadomo ile schodzi w urzedach, do tego zajmuje sie sprzedaza mebli i tysiac innych spraw, doba trwa srednio 20h :-) pare godzin na spanko i znow...

Nektaryncio - ja tez sie przymierzam do zalozenia wlasnej dzialalnosci, nie wiem czy wroce do pracy, poki co nie wiec jakby co uderzam do Ciebie jak w dym...Hmmm co sie dzieje z Twoim cyklem gdzie owu?? Te wyzsze temki zaklocily wykres troszku,

Pozdrawiam wszystkie lasensje i te starajace sie i te zaciazone i dzieciate :-)

Tominek tez pozdrawia:

picture10470.jpg

Do góry