reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Witajcie Dziewczynki,

Madziu Sloneczko buziaki dla Was ... :-) ja tez zagladam co u Was ale nie zawsze mam czas napisac mam w domu takie lotnisko ze glowa mala, dwojka maluchow z czego Wika mi znow przeziebiona, remont, ja zajmuje sie domem, urzedami wiec codziennie jezdze z Tomkiem : USC,US, MOPS czy ZUS masakra a wiadomo ile schodzi w urzedach, do tego zajmuje sie sprzedaza mebli i tysiac innych spraw, doba trwa srednio 20h :-) pare godzin na spanko i znow...

Nektaryncio - ja tez sie przymierzam do zalozenia wlasnej dzialalnosci, nie wiem czy wroce do pracy, poki co nie wiec jakby co uderzam do Ciebie jak w dym...Hmmm co sie dzieje z Twoim cyklem gdzie owu?? Te wyzsze temki zaklocily wykres troszku,

Pozdrawiam wszystkie lasensje i te starajace sie i te zaciazone i dzieciate :-)

Tominek tez pozdrawia:

picture10470.jpg
Cześć Kroptusiu kochana:-) No widzisz stęskniłam sie za Wami.Wiem,że zajęte jesteście.Ja już na szczęście sprawy urzędowe mam pozałatwiane.Oj biedna Wiki,zdrówka dla niej dużo:-)
Tomeczek cudny:tak::-)
Buziaczki dla Was:-)

reklama
WITAM LASECZKI:-)
Hej mam 22lata i 2 letniego synka i od 2miesięcy staramy się z mężem o następną pociechę:)mam nadzieję że to mi się wkrótce uda:)

witaj i życze udanego staranka:-)

KROPTUSIU słodki Tomuś:-)no masz duuuuzo na główce ale silna kobitka z ciebie i super dasz sobie rade:-)zdrówka dla Wiki:tak:
NEKTARYNKO gratki za działalność:-)

Cześć dziewczynki :-)
Dawno już nie zaglądałam na bb, ale za to wszystko już nadrobiłam :-):-D:-).

Madziu i Kroptusiu ślicznie wyglądają wasze pociechy... ale ten czas rzeczywiście szybko leci. Niedawno ciąża a tu już tacy panowie przystojni :-).

Pozdrawiam cieplutko wszystkie dziewczyny :-).

Cześć dziewczynki.
Nektaryneczko strasznie się ciesze, że się odezwałaś. Na prawdę już też się stęskniłam za Tobą. Gratulacje z powodu założenia działalności. Mój M twierdzi, że początki sa trudne ale warto być na swoim. Jak bym mieszkała w Prudniku to na pewno bym sie u ciebie ubierala.
Kroptusiu Tomaszek śliczny. Zdradź mi tylko dlaczego zmieniłas koncepcję na imię bo przeciez miał być Kacperek. A tak na marginesie to mój M zgodził sie na imię Alanek jak by był chłopczyk :)
W ogóle to dostałam namiary na takiego podobno dobrego lekarza z Bełchatowa. Jest ordynatorem w Bełchatowie na ginekologii. Zastanawiam się czy tego nie przetestować.
Witam nową forumowiczkę Natalcię i inne.

Cześć dziewczynki :-)
Dawno już nie zaglądałam na bb, ale za to wszystko już nadrobiłam :-):-D:-).

Madziu i Kroptusiu ślicznie wyglądają wasze pociechy... ale ten czas rzeczywiście szybko leci. Niedawno ciąża a tu już tacy panowie przystojni :-).

Pozdrawiam cieplutko wszystkie dziewczyny :-).
Agapas a co u ciebie??

No właśnie cały czas mu wiercilam dziurę w brzuchu o to imię. Wiesz chciałam cos poczytac o tym lekarzu ale nie ma go na stronie znany lekarz. Są w necie tylko namiary na niego ale widziałam stronę tego szpitala w Bełchatowie i powiem ci że ładniejszy niż ten u nas w Radomsku.

reklama
No właśnie cały czas mu wiercilam dziurę w brzuchu o to imię. Wiesz chciałam cos poczytac o tym lekarzu ale nie ma go na stronie znany lekarz. Są w necie tylko namiary na niego ale widziałam stronę tego szpitala w Bełchatowie i powiem ci że ładniejszy niż ten u nas w Radomsku.
Nie ma go na znany lekarz?Hmm to chyba nie ma już na innych stronach o lekarzach

Do góry