reklama
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Wiesz słyszalam o nim dobre opinie bo ciotkę mojego M pocieli strasznie tu w Radomsku (nie chodziło o ciążę tylko o coś innego) a on podobno ją wyprowadził i jest teraz wszystko OK. Poza tym ktoś z rodziny Szwagra chodził w ciąży do niego i też było Ok. Musze spróbowac.
Madziaas
Już jesteś:)
To pewnie,że próbuj bo w tym Radomsku to masakra.....Wiesz słyszalam o nim dobre opinie bo ciotkę mojego M pocieli strasznie tu w Radomsku (nie chodziło o ciążę tylko o coś innego) a on podobno ją wyprowadził i jest teraz wszystko OK. Poza tym ktoś z rodziny Szwagra chodził w ciąży do niego i też było Ok. Musze spróbowac.
Madziaas
No takNo gorzej niż masakra. Wiesz Madziu budują już 10lat nowy Szpital Wojewódzki w Radomsku i każda kasa idzie na ten nowy tak więc jak idziesz tu do starego szpitala to nawet termometr musisz mieć swoj.
Madziaas
Oki.Miłego dnia:-)Dobra zmykam póxniej wpadne
K
Kinga85
Gość
no to gratulujęHej dziewczyny chcialabym powiadomic ze tez zostane mamusia
rozumiem że to pierwsze dzieciątko będzie?
Pozdrawiam wszystkich ;-)
reklama
Agapas a co u ciebie??
Dzieki Madziaas, że pytasz... u mnie wszystko w porządku:-). Idę w środę 7.X. na kolejną wizytę. Brzuch mnie przestał boleć tak często, pozostały tylko mdłości . Z niecierpliwością czekam na koniec pierwszego trymestru i oczywiście z ogromną nadzieją, że przejdą mi wszelkie niedogodności i w końcu zacznę cieszyć się tą ciążą na całego.... bo narazie to więcej marudzę ;-).
Witam nowe forumowiczki i ogromnie gratuluję dziewczynom, które niedawno ujrzały dwie kreseczki :-):-).
Podziel się: