reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Kejt wspaniały bejbik:tak:
No i zrobiłam żeberka na obiadek takie pikantne:-DPierwszy raz w życiu robiłam, ciekawe czy wyszły:zawstydzona/y::tak:
Oczywiście z przepisu bo jakby że inaczej:):-D
Miało byc leczo a wyszły żeberka:-D

Magiee - ja tez w 1 ciazy bralam witaminki i mala 3250 bo to nie ma wplywu a dla dzidzi wszystkie witaminki i dla Ciebie przede wszystkim by po porodzie nie miec anemi i miec sile karmic dzidzie i sie zajmowac...kumpela wyladowala w szpitalu przez anemie pare dni po porodzie, ja mam dobre wyniki ale biore bo poza zelazem sa inne ktorych nie ma w jedzeniu itp...i gin tak kazal 6 lat temu i teraz i tez b. dobry...to moje zdanie Slonce :))

:zawstydzona/y:witam z rana .
troszke sie zdenerwowałam bo moja tempka ciut w dół:-(

to tylko tempka moze skakac gora...dol normalka :-) wazne by skoczyla po owu i nie spadla przed @ :)))

Zatestowałam dziś z samego rana i jest druga kreseczka, coraz grubsza i ciemniejsza sie robi z kazdym dniem. :)

gratki :-)

No zobaczymy co dziś powie... pozdrawiam w ten upalny dzień!!!! We Wrocławiu skwar!!!!!!!!!!!!!!!!

No skwar straszny...witam kolejna Wroclawianke:-) ja sie juz ledwo w te upaly tocze....

Dziewczyneczki, ja byłam dziś u doktora i mój fasol jest juz maleńkim 2cm człowieczkiem i machał do mnie swoja tyciunią pięciopalczastą łapką... :))

ty można go pojdejrzeć: https://www.babyboom.pl/forum/luty-...zych-sniezynek-i-brzuszkow-28127/index17.html

no i super byle tak dalej :-)

Madziaas za pozno poscilam ja na objad i mnie jednaknie posluchala przyszla rowno 14 dni po owulce..

Przykro mi Slonce :-( kolejny cykl kolejna nadzieja a moze te 2 ziolka maja zle dzialanie??

A mi dzis poszly nerwy oczywiscie po tel. z pracy :-:)-( od mc czekalam na wyrownanie (dostali wszyscy pracownicy administracji po 720zl za 6 mc) wiec sie jak glupia cieszylam bo kasa b. teraz potrzebna, a dzis sprawdzam konto i 210 zl i co jest grane...dzwonie i co slysze ze mi sie nie nalezy :-( bo poszlam w marcu na l4 i jestem do dzis...wiec pytam ze jak to (placili od stycznia do czerwca) dostalam podwyzke (wyrownanie) w styczniu, lutym a w marcu juz nagle nie itd...to ze takie przepisy :-( obudzilam sie z reka w nocniku, pierd...przepisy, tylko dlatego ze jestem w ciazy i to zagrozonej nie dostane kasy ani za te 4 mc, ani wyzszej pensji jaka dostaja wszyscy pracownicy ani na macierzynskim....kurna no

Magiee - ja tez w 1 ciazy bralam witaminki i mala 3250 bo to nie ma wplywu a dla dzidzi wszystkie witaminki i dla Ciebie przede wszystkim by po porodzie nie miec anemi i miec sile karmic dzidzie i sie zajmowac...kumpela wyladowala w szpitalu przez anemie pare dni po porodzie, ja mam dobre wyniki ale biore bo poza zelazem sa inne ktorych nie ma w jedzeniu itp...i gin tak kazal 6 lat temu i teraz i tez b. dobry...to moje zdanie Slonce :))

to tylko tempka moze skakac gora...dol normalka :-) wazne by skoczyla po owu i nie spadla przed @ :)))

gratki :-)

No skwar straszny...witam kolejna Wroclawianke:-) ja sie juz ledwo w te upaly tocze....

no i super byle tak dalej :-)

Przykro mi Slonce :-( kolejny cykl kolejna nadzieja a moze te 2 ziolka maja zle dzialanie??

A mi dzis poszly nerwy oczywiscie po tel. z pracy :-:)-( od mc czekalam na wyrownanie (dostali wszyscy pracownicy administracji po 720zl za 6 mc) wiec sie jak glupia cieszylam bo kasa b. teraz potrzebna, a dzis sprawdzam konto i 210 zl i co jest grane...dzwonie i co slysze ze mi sie nie nalezy :-( bo poszlam w marcu na l4 i jestem do dzis...wiec pytam ze jak to (placili od stycznia do czerwca) dostalam podwyzke (wyrownanie) w styczniu, lutym a w marcu juz nagle nie itd...to ze takie przepisy :-( obudzilam sie z reka w nocniku, pierd...przepisy, tylko dlatego ze jestem w ciazy i to zagrozonej nie dostane kasy ani za te 4 mc, ani wyzszej pensji jaka dostaja wszyscy pracownicy ani na macierzynskim....kurna no
Przykro mi Kroptusiu,można sie nieźle wkurzyć:wściekła/y: U nas wogóle prawo jest do d... A słyszałaś o czymś takim jak "becikowe samorządowe" ?? Jest coś takiego,ale oczywiście nie we Wrocławiu bo już wydzwaniałam.Porażka po prostu

Dziewczyneczki, ja byłam dziś u doktora i mój fasol jest juz maleńkim 2cm człowieczkiem i machał do mnie swoja tyciunią pięciopalczastą łapką... :))

ty można go pojdejrzeć: https://www.babyboom.pl/forum/luty-...zych-sniezynek-i-brzuszkow-28127/index17.html
ladniusi dzidzius - gratuluje i ciesze sie ze rosnie...

Kroptusiu - a gdzie ty pracujesz kochana bo macie podobnie jak ja w szkole...tylko my chyba w kwietniu mielismy wyrownanie od stycznia

WITAM:-)

kochana dzięki temu lekowi moja fasolka jest płodem i mam 15 tc śmiało bierz a będzie dobrze :tak:moja koleżanka miała torbiel także od początku ciąży fakt były częste kontrole bo jednak ryzyko było przez całą ciaże ale jak dobrze się dba z zaleceniami ginekologa to się nie bój moja kumpela teraz tuli 6 miesięcznego synka całego zdrowiutkiego :tak:

Dziękuje bardzo za pocieszenie :-)dzisiaj już jestem znacznie spokojniejsza.
Mam nadzieje że torbiel się wchłonie a na następnym usg będzie już widać zarodek z bijącym serduszkiem :tak:

ladniusi dzidzius - gratuluje i ciesze sie ze rosnie...

Kroptusiu - a gdzie ty pracujesz kochana bo macie podobnie jak ja w szkole...tylko my chyba w kwietniu mielismy wyrownanie od stycznia

na Uwr...wielkiej wspanialej instytucji...kpina...pierw...wyp...z roboty, teraz to i nie wiem czy wogole dostane zalegle urlopy z tego i tamtego roku

Dziewczynki chciałam się z wami pożegnać, ponieważ ustaliłam z mężem, że zaczniemy się starać o maleństwo w przyszłym roku.:-)
Życzę powodzenia wszystkim staraczkom i gratuluję wszystkim zafasolkowanym!

reklama
Do góry