reklama
Agniesiak i Gosia-na dzialanie juz za pozno bo to 3ci dzien fazy lutealnej, ale sie ciesze, ze nie jest ze mna tak zle.
W tym miesiacu nie sa duze szanse na zafasolkowanie, bo dzialalismy 3dni przed i 1 po owu. Ale milo pomyslec, ze jakieklwiek szanse sa.
W tym miesiacu nie sa duze szanse na zafasolkowanie, bo dzialalismy 3dni przed i 1 po owu. Ale milo pomyslec, ze jakieklwiek szanse sa.
aslowik78
Fanka BB :)
ja dziś czuję się jakoś dziwnie wiem ze to zawczesnie ale jest mi nie dobrze zjadłam jagodzianke i dostałam takiego slinotoku ze myslałam o śmietniku bo do toalety mam kawałek i czuje że mam temperature (wiem bo zmierzyłam i mam 37,5) jade po pracy do moich kochanych rodziców i zabrałam ze soba swój termometr z tad wiem
moi rodzice jutro idą na wesele więc muszę mamuśkę zrobic na laseczkę niech inni nie myślą o niej jak o babie ze wsi tak więc pazurki makijaż i włos jej zrobie tacie tez postaram się dłonie doprowadzic do kultury bo ma starsznie spracowane ale sie rozpisałam
moi rodzice jutro idą na wesele więc muszę mamuśkę zrobic na laseczkę niech inni nie myślą o niej jak o babie ze wsi tak więc pazurki makijaż i włos jej zrobie tacie tez postaram się dłonie doprowadzic do kultury bo ma starsznie spracowane ale sie rozpisałam
To widze Zyziak82, że jesteś z Wrocławia:-)
Tak z Wrocławia;-))))) :-) Upał dzisiaj straszny.... Ja to cały czas myślami jestem u lekarza... co powie.... wydaje mi sie ze to nie ciąża... brzuch boli jak na okres wiec chyba dostane.. oj zobaczymy
Pozdrawiam wszytskie dziewczyny
Zatestowałam dziś z samego rana i jest druga kreseczka, coraz grubsza i ciemniejsza sie robi z kazdym dniem.
Dziewczyneczki, ja byłam dziś u doktora i mój fasol jest juz maleńkim 2cm człowieczkiem i machał do mnie swoja tyciunią pięciopalczastą łapką... )
ty można go pojdejrzeć: https://www.babyboom.pl/forum/luty-...zych-sniezynek-i-brzuszkow-28127/index17.html
Madziaas
Już jesteś:)
To tak jak ja,ja też z Wrocławia:-)Tak z Wrocławia;-))))) :-) Upał dzisiaj straszny.... Ja to cały czas myślami jestem u lekarza... co powie.... wydaje mi sie ze to nie ciąża... brzuch boli jak na okres wiec chyba dostane.. oj zobaczymy
Pozdrawiam wszytskie dziewczyny
Trzymam kciuki za lekarza
Nektarynka
Fanka BB :)
Madziaas za pozno poscilam ja na objad i mnie jednaknie posluchala przyszla rowno 14 dni po owulce..
Madziaas
Już jesteś:)
Byłam podejrzeć Gratuluje,cudny widok:-)Dziewczyneczki, ja byłam dziś u doktora i mój fasol jest juz maleńkim 2cm człowieczkiem i machał do mnie swoja tyciunią pięciopalczastą łapką... )
ty można go pojdejrzeć: https://www.babyboom.pl/forum/luty-...zych-sniezynek-i-brzuszkow-28127/index17.html
Dziewczyneczki, ja byłam dziś u doktora i mój fasol jest juz maleńkim 2cm człowieczkiem i machał do mnie swoja tyciunią pięciopalczastą łapką... )
Gartulację;-)))))) :-) Pozdrawiam
reklama
To tak jak ja,ja też z Wrocławia:-)
Trzymam kciuki za lekarza
Super;-))) Będzie można sie kiedys spotkac na żywo! ;-)))):-)
Podziel się: