reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Agniesiak i Gosia-na dzialanie juz za pozno bo to 3ci dzien fazy lutealnej, ale sie ciesze, ze nie jest ze mna tak zle.
W tym miesiacu nie sa duze szanse na zafasolkowanie, bo dzialalismy 3dni przed i 1 po owu. Ale milo pomyslec, ze jakieklwiek szanse sa.

:confused: ja dziś czuję się jakoś dziwnie wiem ze to zawczesnie ale jest mi nie dobrze zjadłam jagodzianke i dostałam takiego slinotoku ze myslałam o śmietniku bo do toalety mam kawałek i czuje że mam temperature (wiem bo zmierzyłam i mam 37,5) jade po pracy do moich kochanych rodziców i zabrałam ze soba swój termometr z tad wiem:szok:
moi rodzice jutro idą na wesele więc muszę mamuśkę zrobic na laseczkę niech inni nie myślą o niej jak o babie ze wsi tak więc pazurki makijaż i włos jej zrobie tacie tez postaram się dłonie doprowadzic do kultury bo ma starsznie spracowane:sorry2::tak: ale sie rozpisałam

Tak z Wrocławia;-))))) :-) Upał dzisiaj straszny.... Ja to cały czas myślami jestem u lekarza... co powie.... wydaje mi sie ze to nie ciąża... brzuch boli jak na okres wiec chyba dostane.. oj zobaczymy :szok:

Pozdrawiam wszytskie dziewczyny
To tak jak ja,ja też z Wrocławia:-)
Trzymam kciuki za lekarza

reklama
Do góry