reklama
Madziaas
Już jesteś:)
Suuper:-)Zatestowałam dziś z samego rana i jest druga kreseczka, coraz grubsza i ciemniejsza sie robi z kazdym dniem.
Agniesiak85
Fanka BB :)
Zatestowałam dziś z samego rana i jest druga kreseczka, coraz grubsza i ciemniejsza sie robi z kazdym dniem.
Extra Kochana:-)
Wstawiaj sobie suwaczek;-) Zobaczysz jak to milusio patrzec na niego
Wstawiaj sobie suwaczek;-) Zobaczysz jak to milusio patrzec na niego
gosia:)
z nadzieją w przyszłość
no to do dziela...Jedna w dol to zaden problem.
A oto moja buzia teraz: :-)
Dzis tempka w gore i to raczej nie jest bezowulacyjny!
A tak wogole witajcie!
oj to u was tez sie bedzie dzialo!!!!!!!!!Dzis przyjeżdża M!!
swietna wiadomosc z rana....Zatestowałam dziś z samego rana i jest druga kreseczka, coraz grubsza i ciemniejsza sie robi z kazdym dniem.
A ja sie WITAM!!!
Zyziak-Trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte.
Bardzo dziękuję za pozytywne odpowiedzi:-) na pewno dam Wam zanć dziewczyny co i jak po wizycie... mam na 18:00.... powiem szczerze że nigdy nie mierzyłam temp. A jak mierzycie? Z samego rana? dzień w dzień? I jak jest w gore to znaczy że ma się owulacje? Jestem w ogole w tym temacie nie zorjetowana... kiedys cos tam czytałam... az wstyd sie przyznac ze taka do tyłu jestem
No zobaczymy co dziś powie... pozdrawiam w ten upalny dzień!!!! We Wrocławiu skwar!!!!!!!!!!!!!!!!
extra kochana:-)
wstawiaj sobie suwaczek;-):-d zobaczysz jak to milusio patrzec na niego:-d
gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
:-)
gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
zatestowałam dziś z samego rana i jest druga kreseczka, coraz grubsza i ciemniejsza sie robi z kazdym dniem.
gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
P
patrysia*
Gość
WITAM:-)
kochana dzięki temu lekowi moja fasolka jest płodem i mam 15 tc śmiało bierz a będzie dobrze moja koleżanka miała torbiel także od początku ciąży fakt były częste kontrole bo jednak ryzyko było przez całą ciaże ale jak dobrze się dba z zaleceniami ginekologa to się nie bój moja kumpela teraz tuli 6 miesięcznego synka całego zdrowiutkiego
AGNIESIAK oj bedzie się dzisiaj działo jak M wróci
Witam was dziewczynki ja już po wizycie u gin :-) tak jak myślałam nie było jeszcze za wiele widać.
Pani ginekolog stwierdziła że wszystko wskazuje na wczesną ciąże 2 albo 3 tydzień od zapłodnienia, wygląd szyjki macicy no i pęcherzyk na usg .
Niestety okazało się również że mam torbiel na prawym jajniku
:-(, przepisała mi duphaston 2 razy dziennie po 1 tabletce, który ma jednocześnie leczyć torbiel i podtrzymywać ciąże.
Następna wizyta za 10 dni.
Troche się boje brać te tabletki czy któraś z Was brała duphaston i czy nie zaszkodzi on fasolce?
Gin twierdzi że nie ale i tak mam stresa:-(
kochana dzięki temu lekowi moja fasolka jest płodem i mam 15 tc śmiało bierz a będzie dobrze moja koleżanka miała torbiel także od początku ciąży fakt były częste kontrole bo jednak ryzyko było przez całą ciaże ale jak dobrze się dba z zaleceniami ginekologa to się nie bój moja kumpela teraz tuli 6 miesięcznego synka całego zdrowiutkiego
AGNIESIAK oj bedzie się dzisiaj działo jak M wróci
reklama
Agniesiak85
Fanka BB :)
Oj tam dziewczynki, spokojnie będzie Wreszcie sobie odpoczniemy
Podziel się: