reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
hej :) my z mężęm sie staramy od ok pol roku a od mojego pierwsszego porodu sie nie zabezpieczamy czyli 9 miesiecy...w pierwsza ciaze zaszlam po zaledwie miesiacu staran a teraz jest nam strasznie ciezko zajsc ( nie ukrywam ze mam ogromne nerwy i stresy )....no ale czekamy czekamy i moze nasz sebus sie doczeka braciszka trzymam za Was kciuki kochane i napewno dacie rade :):):)

Witam dziewczynki!
Gratuluję wszystkim staraczkom, którym udało się zafasolkować pod moją nieobecność.

U mnie niestety nie najlepiej. Dalej nie mogę znaleźć pracy i nie udało mi się schudnąć ( tzn. schudłam 2 kg ale już zdążyłam nabrać je z powrotem). Na szczęście problemy zdrowotne się skończyły i obroniłam prace licencjacką na 4. Ale to tylko tyle. Ostatnio nie zaglądałam, bo miałam lekkiego doła. Z jednej strony bardzo chcę zajść w ciążę, a z drugiej chcę iść na studia magisterskie. Pragnę dzieciątka, ale mój rozsądek mi podpowiada, że powinnam pierw znaleźć pracę i skończyć magisterkę. Czuję, że jestem w dołku i nie wiem czy lepiej iść za głosem serca czy rozsądku.

Pozdrawiam cieplutko!

Kochane moje :-) Zrobiłam ankietę o ziółkach ks. Sroki... zajrzyjcie proszę :tak:
Chcę je zacząć stosować, bo jakoś tak mi się źle robi jak pomyślę o CLO i Bromergonie i chciałabym jeszcze choć 1 cykl ich nie brać :no:

Szukałam na forum korzystając z FAQ'a i nie znalazłam opinii na których najbardziej mi zależy więc postanowiłam założyć nowy wątek :sorry2:

;-) Asmi idz za głosem serca wiem z doświadczenia i teraz żałuję, bo wszystko się zawsze ułozy.W poprzedniej pracy koleżanka martwila się o córę, bo wpadła na 1 roku studiów i przerwała a za rok zdała ponownie na studia dzienne synus już poszedł do szkoły a ona kończy lub już skończyła studia 2 -go stopnia mgr

tak więc co ma być niech bedzie i niezamartwiaj się na zapas bo to nic nie da:blink:

;-) Asmi idz za głosem serca wiem z doświadczenia i teraz żałuję, bo wszystko się zawsze ułozy.W poprzedniej pracy koleżanka martwila się o córę, bo wpadła na 1 roku studiów i przerwała a za rok zdała ponownie na studia dzienne synus już poszedł do szkoły a ona kończy lub już skończyła studia 2 -go stopnia mgr

tak więc co ma być niech bedzie i niezamartwiaj się na zapas bo to nic nie da:blink:

Witajcie
oj tak co ma być to będzie
PS chyba na teście owu zaczyna coś widać i ślizik się pojawia :):cool2:
Wikusia już w domu, a jutro ostatni dzień pracy i urlop :-D

Dziękuję za dobre słowo, ale boję się jeszcze tego że nie mam pracy. Nie wiem jak dalibyśmy radę finansowo. 1 września minie rok jak jestem bezrobotna szukam pracy już tyle czasu i nic. Składam podania wszędzie do sklepów, stacji benzynowych, urzędów i biur i nic.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry