reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
hej :) my z mężęm sie staramy od ok pol roku a od mojego pierwsszego porodu sie nie zabezpieczamy czyli 9 miesiecy...w pierwsza ciaze zaszlam po zaledwie miesiacu staran a teraz jest nam strasznie ciezko zajsc ( nie ukrywam ze mam ogromne nerwy i stresy )....no ale czekamy czekamy i moze nasz sebus sie doczeka braciszka trzymam za Was kciuki kochane i napewno dacie rade :):):)

Witam dziewczynki!
Gratuluję wszystkim staraczkom, którym udało się zafasolkować pod moją nieobecność.

U mnie niestety nie najlepiej. Dalej nie mogę znaleźć pracy i nie udało mi się schudnąć ( tzn. schudłam 2 kg ale już zdążyłam nabrać je z powrotem). Na szczęście problemy zdrowotne się skończyły i obroniłam prace licencjacką na 4. Ale to tylko tyle. Ostatnio nie zaglądałam, bo miałam lekkiego doła. Z jednej strony bardzo chcę zajść w ciążę, a z drugiej chcę iść na studia magisterskie. Pragnę dzieciątka, ale mój rozsądek mi podpowiada, że powinnam pierw znaleźć pracę i skończyć magisterkę. Czuję, że jestem w dołku i nie wiem czy lepiej iść za głosem serca czy rozsądku.

Pozdrawiam cieplutko!

Kochane moje :-) Zrobiłam ankietę o ziółkach ks. Sroki... zajrzyjcie proszę :tak:
Chcę je zacząć stosować, bo jakoś tak mi się źle robi jak pomyślę o CLO i Bromergonie i chciałabym jeszcze choć 1 cykl ich nie brać :no:

Szukałam na forum korzystając z FAQ'a i nie znalazłam opinii na których najbardziej mi zależy więc postanowiłam założyć nowy wątek :sorry2:

;-) Asmi idz za głosem serca wiem z doświadczenia i teraz żałuję, bo wszystko się zawsze ułozy.W poprzedniej pracy koleżanka martwila się o córę, bo wpadła na 1 roku studiów i przerwała a za rok zdała ponownie na studia dzienne synus już poszedł do szkoły a ona kończy lub już skończyła studia 2 -go stopnia mgr

tak więc co ma być niech bedzie i niezamartwiaj się na zapas bo to nic nie da:blink:

;-) Asmi idz za głosem serca wiem z doświadczenia i teraz żałuję, bo wszystko się zawsze ułozy.W poprzedniej pracy koleżanka martwila się o córę, bo wpadła na 1 roku studiów i przerwała a za rok zdała ponownie na studia dzienne synus już poszedł do szkoły a ona kończy lub już skończyła studia 2 -go stopnia mgr

tak więc co ma być niech bedzie i niezamartwiaj się na zapas bo to nic nie da:blink:

Witajcie
oj tak co ma być to będzie
PS chyba na teście owu zaczyna coś widać i ślizik się pojawia :):cool2:
Wikusia już w domu, a jutro ostatni dzień pracy i urlop :-D

Dziękuję za dobre słowo, ale boję się jeszcze tego że nie mam pracy. Nie wiem jak dalibyśmy radę finansowo. 1 września minie rok jak jestem bezrobotna szukam pracy już tyle czasu i nic. Składam podania wszędzie do sklepów, stacji benzynowych, urzędów i biur i nic.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry