reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Witam was dziewczynki :-)
Ja już po obiadku, teraz czas na relaks :-)
To już drugi dzień jak spóźnia mi się @ ( miała przyjść wczoraj ) :tak: Jutro testowanko

reklama
To już drugi dzień jak spóźnia mi się @ ( miała przyjść wczoraj ) :tak: Jutro testowanko

bedzie dobrze..
21.jpg

A mnie cos wzieło na zupę i gotuję kalafiorową:-D Tylko wiecie.. ja żadnych zdolności nie mam:zawstydzona/y::-) Więc kupiłam mrożonke Hortexu:zawstydzona/y::-D Niech ten mój M juz wraca bo ja tu z głodu padnę;-):-D On tak niesamowicie dobrze gotuje:tak::-)
Byłam na malych spozywczych zakupach bo juz pustki w lodówce.. normalnie jak M przyjedzie to najpierw mi coś pysznego ugotuje a potem będziemy sie witac;-):-D
Oh czuję te dwie kreseczki, czuję:-DTrzymam kciuki Kochana:tak::-)

Agus to nazwiecie ją Tomisia :-D
U nas bedzie Hania albo Mateusz :tak::-D jak sie uda oczywiście ;-)
Hania też mi się podoba ale moja mama ma tak na imię:tak: Nad dziewczynką jeszcze pomyslimy;-):-D

reklama
Do góry