reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Wg twojego sówaczka to jutro powinnaś testować?

Tak jest :dry:

Tylko nie wiem czy jest sens bo przytulanko całkowicie padło w tym cyklu. Było dnia 8 cyklu, potem to chyba 19go dc no i wczoraj. Całkowita klapa. Tak jak pisałam. My się już nie staramy tylko przytulamy się wtenczas gdy jest ochota.

reklama
Tak jest :dry:

Tylko nie wiem czy jest sens bo przytulanko całkowicie padło w tym cyklu. Było dnia 8 cyklu, potem to chyba 19go dc no i wczoraj. Całkowita klapa. Tak jak pisałam. My się już nie staramy tylko przytulamy się wtenczas gdy jest ochota.
Kochana nigdy nic nie wiadomo..;-)
Jedna babeczka przytulała się tylko raz w cyklu i się udało:tak:

Witam wieczornie!

Witam dziewczynki!
Moje gratulację Kejt:-)!

Mnie od kilku dni boli żołądek i jest mi nie dobrze. Nie wiem co się dzieje. Odłożyłam tabletki co brałam na nogę ale to nie dało nic oprócz powrotu bólu nogi. W ciąży nie jestem po przecież miałam @, ale nie wiem co z tym żołądkiem. Najgorsze jest to, że mimo tego bólu żołądka mam apetyt co jest dziwne.

Dziewczynki trzymajcie jutro kciuki, bo zostałam zaproszona na rozmowę o pracę do tej Komendy.

Asmi trzymam kciuki! ;-)

Mamo sówko trzymam kciuki za Twoją betke.. u mnie nici.. tempka spadła.. więc czekam cierpliwie na @..

Teraz w tym tygodniu może uda mi sie zatrudnić w sklepie z oknami.. Trzymajcie kciuki..

Nektarynko za Twoją pracę również trzymam paluchy! :tak:

Cześć dziewczynki
Asmi trzymam kciuki za rozmowe:-)

Madziasku a jak Ty się czujesz? Znowu wróciły ciepłe i duszne dni. Dajesz ajkoś radę?

Ja za namową Patrysi zrobiłam dzisiaj teściora i cholera jedna paskudna krecha. :-( Niby się nie nastawiam,ale zawsze to jakoś tak przykro. @ nadal nie ma. Brzuch już od tygodnia boli jak na @. Szyjka raz wysoko raz ciut niżej. Raczej zamknięta (nie wiem dokładnie bo nie umiem jeszcze tego rozpoznać) :-p W ustach mam taki dziwny posmak i to nie metaliczny tylko raczej jak kauczuk. :-D Miałam tak w pierwszej ciąży. Siusiam może troszkę więcej,ale chyba nie częściej. Nie wiem. Może owulka w tym cyklu się przesunęła albo co gorsze torbiel????? :szok: W 10 d.c. jak byłam u gina to pęcherzyk miał 16 mm więc chyba owulka nie mogła się tak przesunąć? Cóż! Czekam cierpliwie na @. Poprawiłam sobie humor idąc do fryzjera. :-D:-D:-D

Witam wieczornie!

Asmi trzymam kciuki! ;-)

Madziasku a jak Ty się czujesz? Znowu wróciły ciepłe i duszne dni. Dajesz ajkoś radę?

Ja za namową Patrysi zrobiłam dzisiaj teściora i cholera jedna paskudna krecha. :-( Niby się nie nastawiam,ale zawsze to jakoś tak przykro. @ nadal nie ma. Brzuch już od tygodnia boli jak na @. Szyjka raz wysoko raz ciut niżej. Raczej zamknięta (nie wiem dokładnie bo nie umiem jeszcze tego rozpoznać) :-p W ustach mam taki dziwny posmak i to nie metaliczny tylko raczej jak kauczuk. :-D Miałam tak w pierwszej ciąży. Siusiam może troszkę więcej,ale chyba nie częściej. Nie wiem. Może owulka w tym cyklu się przesunęła albo co gorsze torbiel????? :szok: W 10 d.c. jak byłam u gina to pęcherzyk miał 16 mm więc chyba owulka nie mogła się tak przesunąć? Cóż! Czekam cierpliwie na @. Poprawiłam sobie humor idąc do fryzjera. :-D:-D:-D
Przykro mi kochana,że wyszła jedna krecha:-(
Ja sie czuje dzisiaj nawet dobrze,miałam gorsze 3 dni ostatnie.Najgorsze są ostatnio coś noce,ale dam rade:-pMi nawet pasuje bardziej,że jest cieplej niż tak było zimno i padało bo nawet nie było jak wyjść na spacerek :-)

Przytulam Kochana.. no ale jest nadzieja przecież. Nigdy nic nie wiadomo:tak:
U mnie dwie krechy na teście owu:-)
pamietaj aby jutro takze sie przytulac bo owu od 24h-do 48h moze byc.. jutro koniecznie tez testa zrob

nie nadzieji juz nie ma na ten cykl

Nektaryneczko no jeśli nie traz to następnym razem się uda.
pewnie kiedys sie uda..
dziekuje kochana przyda sie bardzo..

Dziewczynki mam wynik Bety.

222,5

Kurcze... będę mamą.:szok:

Mama Sówka - Trzymam kciuki!!!!!!

FLUIDKI DLA WAS KOCHANE:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

222,5

FLUIDKI DLA WAS KOCHANE:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kejt jeszcze raz szczere gratki! :tak: Szczęśliwych 9 miesięcy. Buziaki! Łapię fluidki!

reklama

222,5

FLUIDKI DLA WAS KOCHANE:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~